Jump to content

Jak sobie radzić z kobiecym fochem?

Cichy

Recommended Posts

Guest Amethyst

My, kobiety słyniemy ze "strzelania fochów", czasem zupełnie bez powodu :lol-sweat: Dziewczyny czy często się zdarza fochać o nic? ;D A Panowie, jak Wy reagujecie na foch Waszych pań? Czekacie aż przejdzie? A moze macie jakiś sposób na te fochy?

Dziewczyny czy często się zdarza fochać o nic?

Jak to o nic!? To faceci zawsze twierdzą, że gniewamy się 'o nic'. Zawsze jest jakiś powód.

A Panowie, jak Wy reagujecie na foch Waszych pań? Czekacie aż przejdzie? A moze macie jakiś sposób na te fochy?

Mój czeka, aż przejdzie. Po prostu mnie olewa. A ja nie jestem w stanie wytrzymać tej ignorancji z jego strony :D

Foch 5minutowy maksymalnie.

• 9 months later...
Najlepszą metodą jest niedoprowadzenie do takiego focha :)

nie da sie ;P fochy pojawiaja sie bardzo czesto bez jakiejkolwiek ingerencji faceta

Najlepsza metoda to chyba olac. Kobieta zazwyczaj focha sie, zeby zwrocic na siebie uwage, a jak widzi ze nie ma rezultatu to jej przechodzi.

Warto starac sie tylko jesli foch jest uzasadniony

• 4 weeks later...

A ja lubię gdy kobieta stroi fochy na mnie, bo lubię przepraszać, i rozpieszczać kobiety.

Najlepszy sposób na kobiecy foch, moim zdaniem to kilka komplementów, buziak...danie jej tego co chce, bo jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze, albo seks ;D

• 3 weeks later...

Zależy jaki związek, bo jak udajecie ciacho i najlepszego chłopaka na świecie i omgalejestempięknykurwaaledostałbymwmordebtobymsięzesrał, to można dziewczynę olewać, jak wam jednak na niej zależy, warto porozmawiać w cztery oczy, przeważnie ja przepraszałem 'koleżanki', z którymi utrzymywałem znajomość.

No, i warto w sumie dodać, że jeżeli foch jest o bzdet, to można go umiejętnie obrócić w żart, potrzeba na to tylko troszkę poczucia humoru..

• 2 months later...

Generalnie mówicie, że czekacie, aż sama zmięknie. Zazwyczaj wymiękałam xD Po wielu próbach nauczyłam się mieć prawdziwego focha, jeżeli był z jakiejś konkretnej przyczyny to nie mam za co przepraszać, ani się łasić... Po dwóch miesiącach chłopak zaczął mnie przepraszać. :P

Generalnie mówicie, że czekacie, aż sama zmięknie. Zazwyczaj wymiękałam xD Po wielu próbach nauczyłam się mieć prawdziwego focha, jeżeli był z jakiejś konkretnej przyczyny to nie mam za co przepraszać, ani się łasić... Po dwóch miesiącach chłopak zaczął mnie przepraszać. :P

No to nieźle, z niektórymi idzie łatwiej - a z niektórymi gorzej.

Po dwóch miesiącach? Hm, coś kiepsko - to ja bym czekał, aż Ty się pierwsza odezwiesz do mnie a nie na odwrót. Nawet jeśli bym musiał czekać kilkadziesiąt tyg. :)

Zgodzę się z tym w 100%. Dlatego też i olewanie focha jest najlepszym sposobem. Jak do tej pory - zawsze działał. I nie mam zamiaru zmieniać tego podejścia do sprawy. ;)

Pamiętaj też, że kobieta lubi gdy się o nią zabiega i staraniem się załapiemy o wiele więcej plusów niż olewaniem :P

• 4 months later...