Guest Amethyst Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 My, kobiety słyniemy ze "strzelania fochów", czasem zupełnie bez powodu :lol-sweat: Dziewczyny czy często się zdarza fochać o nic? ;D A Panowie, jak Wy reagujecie na foch Waszych pań? Czekacie aż przejdzie? A moze macie jakiś sposób na te fochy? Link to post
Ropson 0 Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 No ja mam sposób:) Gdy moja kobieta się "focha" to ja biorę tabliczkę czekolady truskawkowej (bo taką właśnie lubi) i mówie na głos jaka to jest dobra :) i czy chce kawałek a ze nie potrafi sie oprzeć to i humor poprawia i sie odfochu*e :D Link to post
Çetin 1 Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Najlepszą metodą jest niedoprowadzenie do takiego focha :) Link to post
Kaha 1 Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Nie focham się często. Właściwie, jak się sfocham to jest święto lasu :P Nie lubię i nie umiem się się długo obrażać :P Link to post
Stephanie 1 Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Focha łapię najczęściej na żarty - na poważnie raczej mi się nie zdarza... Link to post
val 75 Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Dziewczyny czy często się zdarza fochać o nic? Jak to o nic!? To faceci zawsze twierdzą, że gniewamy się 'o nic'. Zawsze jest jakiś powód. A Panowie, jak Wy reagujecie na foch Waszych pań? Czekacie aż przejdzie? A moze macie jakiś sposób na te fochy? Mój czeka, aż przejdzie. Po prostu mnie olewa. A ja nie jestem w stanie wytrzymać tej ignorancji z jego strony :D Foch 5minutowy maksymalnie. Link to post
wskazanespozycie 1 Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Czekamy aż przejdzie. Link to post
Longas 1 Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Najlepszą metodą jest niedoprowadzenie do takiego focha :) nie da sie ;P fochy pojawiaja sie bardzo czesto bez jakiejkolwiek ingerencji faceta Najlepsza metoda to chyba olac. Kobieta zazwyczaj focha sie, zeby zwrocic na siebie uwage, a jak widzi ze nie ma rezultatu to jej przechodzi. Warto starac sie tylko jesli foch jest uzasadniony Link to post
kissmyass 12 Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 A ja lubię gdy kobieta stroi fochy na mnie, bo lubię przepraszać, i rozpieszczać kobiety. Najlepszy sposób na kobiecy foch, moim zdaniem to kilka komplementów, buziak...danie jej tego co chce, bo jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze, albo seks ;D Link to post
B4rt3K 28 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Jest to denerwujące :D nie przepraszam, czekam aż sama zmięknie. Link to post
ReDi 0 Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Jest to denerwujące :D nie przepraszam, czekam aż sama zmięknie. dokładnie.. robię tak samo. Olewam to. w końcu sama się odezwie :> Link to post
Lechu 0 Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Zależy jaki związek, bo jak udajecie ciacho i najlepszego chłopaka na świecie i omgalejestempięknykurwaaledostałbymwmordebtobymsięzesrał, to można dziewczynę olewać, jak wam jednak na niej zależy, warto porozmawiać w cztery oczy, przeważnie ja przepraszałem 'koleżanki', z którymi utrzymywałem znajomość. No, i warto w sumie dodać, że jeżeli foch jest o bzdet, to można go umiejętnie obrócić w żart, potrzeba na to tylko troszkę poczucia humoru.. Link to post
Pokrak 0 Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 "olać to" i się tym nie przejmować - sam przejdzie "foch". Link to post
Pyskata. 179 Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Generalnie mówicie, że czekacie, aż sama zmięknie. Zazwyczaj wymiękałam xD Po wielu próbach nauczyłam się mieć prawdziwego focha, jeżeli był z jakiejś konkretnej przyczyny to nie mam za co przepraszać, ani się łasić... Po dwóch miesiącach chłopak zaczął mnie przepraszać. :P Link to post
Pokrak 0 Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Generalnie mówicie, że czekacie, aż sama zmięknie. Zazwyczaj wymiękałam xD Po wielu próbach nauczyłam się mieć prawdziwego focha, jeżeli był z jakiejś konkretnej przyczyny to nie mam za co przepraszać, ani się łasić... Po dwóch miesiącach chłopak zaczął mnie przepraszać. :P No to nieźle, z niektórymi idzie łatwiej - a z niektórymi gorzej. Po dwóch miesiącach? Hm, coś kiepsko - to ja bym czekał, aż Ty się pierwsza odezwiesz do mnie a nie na odwrót. Nawet jeśli bym musiał czekać kilkadziesiąt tyg. :) Link to post
Pyskata. 179 Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Pokrak, na mnie byś nie musiał czekać. :] Link to post
Pokrak 0 Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Pokrak, na mnie byś nie musiał czekać. :] Zapewne tak jak piszesz. Ogólnie foch uważam za coś głupiego i niepotrzebnego. A zazwyczaj kobiety, dziewczyny fochają się o jakąś błahostkę i to bardziej wkurza niż sam foch. :) Link to post
Pyskata. 179 Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Pokrak, taka nasza natura. Wasza jest taka, że wszystko olewacie, no cóż. Równowaga w świecie zachowana. (; Link to post
Anubis 121 Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Kobieta zazwyczaj focha sie, zeby zwrocic na siebie uwage Zgodzę się z tym w 100%. Dlatego też i olewanie focha jest najlepszym sposobem. Jak do tej pory - zawsze działał. I nie mam zamiaru zmieniać tego podejścia do sprawy. ;) Link to post
Guest Dev Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Zgodzę się z tym w 100%. Dlatego też i olewanie focha jest najlepszym sposobem. Jak do tej pory - zawsze działał. I nie mam zamiaru zmieniać tego podejścia do sprawy. ;) Pamiętaj też, że kobieta lubi gdy się o nią zabiega i staraniem się załapiemy o wiele więcej plusów niż olewaniem :P Link to post
Anubis 121 Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 staraniem się załapiemy o wiele więcej plusów niż olewaniem Plusów zdążę sobie narobić wtedy, kiedy nie ma focha. Poza tym - zawsze napiszą pierwsze, więc chyba nie mają mnie jednak dość z tego powodu. ;) Link to post
Pyskata. 179 Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Poza tym - zawsze napiszą pierwsze, więc chyba nie mają mnie jednak dość z tego powodu. Oj nie zawsze. :P Link to post
Anubis 121 Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Oj nie zawsze. Jak na razie nigdy się nie spotkałem, żeby fochaczki nie napisały pierwsze. ;) Link to post
Obcy 145 Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Staram się jakoś załagodzić. Dojść do porozumienia. Wytłumaczyć jak to wygląda z mojej strony. Po tym dajemy sobie jakiś czas na przetrawienie i zazwyczaj któreś z nas przyznaje ,że popełniło błąd Link to post
Recommended Posts