Jump to content

Ile czasu spędzacie rano przed lustrem ?

Dreamgirl

Recommended Posts

Guest Anonymous

Jakieś pół godziny? Bo jak szkoła jest, to nie mam więcej czasu. Myję się, czeszę włosy i przeważnie prostuje je, no i robię lekki make up. Z ubieraniem czasem się schodzi, bo często dopada mnie odwieczny problem 'nie mam się w co ubrać' xD Szczęście, że z włosami nie mam problemów i nie muszę myć ich rano, bo bym chyba na zakrętach nie wyrabiała.

• 10 months later...
  • 2 weeks later...

hmmm, różnie. zawsze wszystko wygląda tak samo, czyli: prysznic, suszenie się, malowanie, układanie włosów. w normalnym tempie wszystko trwa do góra godziny, ale potrafię sprężyć się i wyrobić w 25-30 minut :P

• 8 months later...

Rano? Przed lustrem? Z 15 minut, tylko żeby się umalować. W łazience łącznie jakieś pół godziny.

Nigdy się rano nie stroję, bo jestem leniem i zawsze wstaję w ostatniej chwili. O której godzinie bym nie wstała, tak naprawdę budzę się dopiero koło 10, więc do tego czasu większość rzeczy robię na śpiąco :P

• 7 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
  • 10 months later...
Co Ty tam wyprawiasz? ;P

Jak to co :D? Długi prysznic, balsamik (ze względu na to, że mam suchą skórę), potem w zależności od długości zarostu go albo zgalam albo "równam". Układanie włosów, wypachnienie się, szczotkowanie zębów. Wszystko czas zajmuje :P

• 8 years later...
  • 7 months later...

Hej Potrzebuje waszej pomocy soczewki kontaktowe nosiłam Ok 12 lat, rok temu zaczęłam chodzić w okularach, soczewki jedynie sporadycznie. Ostatnio chciałam zrezygnować z okularów i wrócić na stałe do chodzenia w soczewkach, ale po kilku godzinach mam tak czerwone i podrażnione oczy, ze następnego dnia nie jestem w stanie ich założyć. Nigdy nie miałam takiego problemu. Miał ktoś podobnie??

https://hasztagoptykwawrzon.pl/badanie-wzroku/

Czy warto jest wybrać się na badanie wzroku przy wyborze odpowiednich soczewek?