Guest Anonymous Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Jakieś pół godziny? Bo jak szkoła jest, to nie mam więcej czasu. Myję się, czeszę włosy i przeważnie prostuje je, no i robię lekki make up. Z ubieraniem czasem się schodzi, bo często dopada mnie odwieczny problem 'nie mam się w co ubrać' xD Szczęście, że z włosami nie mam problemów i nie muszę myć ich rano, bo bym chyba na zakrętach nie wyrabiała. Link to post
Mrs_Misery 220 Posted July 25, 2011 Report Share Posted July 25, 2011 Mam falowane długie włosy, więc ich nie układam, czasem spinam wysoko, podkładu też praktycznie nie używam bo los oszczędził mi przebarwień i tego typu niespodzianek, więc w biegu wystarczy mi 10-15 minut :letssin: Link to post
sfr 0 Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 hmmm, różnie. zawsze wszystko wygląda tak samo, czyli: prysznic, suszenie się, malowanie, układanie włosów. w normalnym tempie wszystko trwa do góra godziny, ale potrafię sprężyć się i wyrobić w 25-30 minut :P Link to post
Jacqueline 20 Posted April 11, 2012 Report Share Posted April 11, 2012 Zależy na gdzie wychodzę, z kim, jaka okazja. W pół h się zazwyczaj mieszcze, wchodzą w to moje nieskoordynowane ruchy zrana. Link to post
Guśka 13 Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Góra godzina dziennie. Nie dłużej, nie lubię. Link to post
Luvuu 380 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Przed samym lustrem? Na co dzień, góra dziesięć minut Link to post
Lexis 15 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Rano? Przed lustrem? Z 15 minut, tylko żeby się umalować. W łazience łącznie jakieś pół godziny. Nigdy się rano nie stroję, bo jestem leniem i zawsze wstaję w ostatniej chwili. O której godzinie bym nie wstała, tak naprawdę budzę się dopiero koło 10, więc do tego czasu większość rzeczy robię na śpiąco :P Link to post
carolynn 84 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 10 minut. Szkoda życia na łazienkowe rytuały ;) Link to post
Disorder 332 Posted November 19, 2012 Report Share Posted November 19, 2012 nie trzeba mi dużo czasu rano. wieczorem robię peeling twarzy i nakładam krem. rano pozostaje mi się przypudrować, pomalować rzęsy i wrzucić krem do rąk do torebki. Link to post
lexxie 2 Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Wliczając umycie włosów, wysuszenie, ogarnięcie twarzy i makijaż wychodzi jakieś pół godziny. Myślę, że w miarę szybko. Link to post
ziemniaczki 0 Posted December 6, 2012 Report Share Posted December 6, 2012 W sumie to zalezy o ktorej godzinie ;D Bo jak sie szykuje rano przed szkola, to mam jeszcze wolniejsze ruchy niz zwykle, no ale przewaznie tak 15-25 minut ;D Link to post
ExH 35 Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Właśnie odkryłem że mam lustro w łazience! ;D Rano jakieś 3 minuty na umycie zębów i biegiem na autobus ;D Link to post
Maurycy 225 Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Około dziesięciu minut na umycie zębów i golenie (o ile nie oskrobię się wieczorem). Link to post
MsHillary 2 Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Około pół godziny. Link to post
awredkiss 19 Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Rano maks.15 min. Czasami dluzej, jezeli jestem niewyspana a musze zalozyc soczewki... Link to post
Gremlinka 5 Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Rano to stanowczo jak najmniej. Tyle ile muszę, żeby wyglądać jak człowiek :) Link to post
Marcinox 37 Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Zazyczaj 5-10 minut do pracy w zupełności wystarczy, żeby przemyć twarz, ogarnąć włosy i umyć zęby. Natomiast jeśli jest to impreza to schodzi do godziny czasu. Link to post
awredkiss 19 Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Na zrobienie makijażu i w ogle to jakieś 20min czasami... Czasem mniej, bo np. nie zakladam soczewek. :) Link to post
Dev 295 Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 Wstaję po południu, 3 godziny siedzę w łazience. Link to post
Nygus 53 Posted October 25, 2014 Report Share Posted October 25, 2014 schodzi do godziny czasu. Co Ty tam wyprawiasz? ;p No mi godzina do dwóch... Link to post
Marcinox 37 Posted October 26, 2014 Report Share Posted October 26, 2014 Co Ty tam wyprawiasz? ;P Jak to co :D? Długi prysznic, balsamik (ze względu na to, że mam suchą skórę), potem w zależności od długości zarostu go albo zgalam albo "równam". Układanie włosów, wypachnienie się, szczotkowanie zębów. Wszystko czas zajmuje :P Link to post
dżon 0 Posted June 13, 2023 Report Share Posted June 13, 2023 Jaskie soczewki na początek, żeby się nauczyć zakładania? Takie - https://www.bezokularow.pl/soczewki-jednodniowe ? Jakieś inne? Czy można sobie zrobić dużą różnicę? Chodzi też o to, aby dobrze na tym wyjść finansowo. Link to post
jagna 4 Posted January 30, 2024 Report Share Posted January 30, 2024 Hej Potrzebuje waszej pomocy soczewki kontaktowe nosiłam Ok 12 lat, rok temu zaczęłam chodzić w okularach, soczewki jedynie sporadycznie. Ostatnio chciałam zrezygnować z okularów i wrócić na stałe do chodzenia w soczewkach, ale po kilku godzinach mam tak czerwone i podrażnione oczy, ze następnego dnia nie jestem w stanie ich założyć. Nigdy nie miałam takiego problemu. Miał ktoś podobnie?? https://hasztagoptykwawrzon.pl/badanie-wzroku/ Czy warto jest wybrać się na badanie wzroku przy wyborze odpowiednich soczewek? Link to post
Recommended Posts