Jump to content

Z jakiej przeglądarki korzystasz?

Guest Amethyst

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Głównie korzystam z Opery, aczkolwiek czasem również z Mozilli, ale to w wyjątkowych przypadkach gdy na operze cos mi nie chce wejść, a tak się czasem zdarza... moze wina komputera... tego nie wiem :D ;)

• 1 month later...
  • 8 months later...
  • 2 months later...

Trochę się u mnie zmieniło... Firefox zastąpiła Pale Moon 64-bit, to taki zoptymalizowany Firefox, chociaż jej edycja 64-bit jest gorsza od zwykłego Firefox. Ona jest moją domyślną przeglądarką.

Dość często używam Firefox Nightly UX (64-bitowy niestabilny Firefox) i Waterfox (64-bitowy Firefox).

Bardzo często używam Opery, testuję też jej wersję 64-bit, ale na razie jest gorsza od jej stabilnej wersji.

Często używam Google Chrome, chromium i srware iron portable.

Jednak moją ulubioną przeglądarką jest Pale Moon.

Do gier na Facebook używam Opery, Google Chrome lub chromium- nie wiem czemu, ale Pale Moon jakoś sobie z nimi nie radzi.

Mam też w kompie Safari, ale na razie bardzo rzadko jej używam. Czekam aż będzie kompatybilna z McAfee Site Advisor. To, że jest kompatybilna z WOT, to dla mnie za mało.