Guest Amethyst Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 W jakim miejscu w klasie siadacie najczęściej? Wolisz siedzieć na przedzie czy raczej z tyłu?;P Czy to jest Twoje stałe miejsce czy czasem je zmieniasz? Link to post
Koleszko 204 Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Ja siedzę w pierwszych ławkach, ale tylko dla brechy, bo nauczyciele czepiają się tych z końca, a że jestem wysoki to przy okazji pozasłaniam ludziom notatkę na tablicy xD Link to post
Guest Anonymous Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Z przodu, na pierwszej, bądź drugiej ławce, ale po prawej stronie (nauczyciel ma biurko po lewej). Link to post
Lipton 0 Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Tył ponieważ mniej mnie widać :P Link to post
Guest Dev Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Gdzieś z tyłu zawsze ;D Link to post
rebellious angel 80 Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Wolę z tyłu, ale nauczyciele zwykle się wtedy czepiają tych co na końcach siedzą, bo tak grzecznie to my nie siedzimy. ; D Zazwyczaj tak siadam na lekcjach, które mnie mniej interesują, ale np. na matmie, fizie, infie to siadam z przodu. Muszę mieć wszystkie dokładnie spisane notatki. Link to post
Secret 1 Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Zawsze pod oknem zwykle druga ławka (pierwsza zawsze wolna więc można liczyć pierwsza) . Dobrze się ściąga choć innym wydaje się ,że to tył jest tym 'bez przypału' ;) Link to post
Nawiedzona 0 Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Pierwsza, druga ławka, siedzenie z tyłu nie wychodzi mi na dobre... Link to post
callador 0 Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Ojj różnie to bywało. Jak siadało się z tyłu to tylko po to żeby coś napsocić :D a z przodu jak trzeba już się było czegoś konkretnego nauczyć Link to post
val 75 Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 z tyłu to komedie odchodziły. nawet mnie raz przesadzili do pierwszej ławki, bo płakałam ze śmiechu a teraz to upycham się jak się da. ale raczej z przodu siedzę- przynajmniej lepiej sie skupiam, a z tyłu pewnie bym sudoku cały czas robiła. Link to post
Guest Anonymous Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Kiedyś zawsze z tyłu, teraz jak chłopaki za mną siedzą to wylądowałam w 3ławce. Nie narzekam ; > Link to post
dolly 2 Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Zawsze siedzę w drugiej ławce Link to post
Piter10 0 Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Ja stałego miejsca nie mam, gdzie jest wolne to siadam bo u nas jest tyle osób w klasie, że miejsca brakuje i potem trzeba ławki z korytarza donosić. Link to post
Wyeliminowany 17 Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Czasami z przodu a czasami w tyłu ; ) Zależy od tego jaki mam humor :lol-above: Link to post
Wraith 0 Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 w liceum siedziałem zawsze na końcu lub pod koniec, najlepsze miejsce to oczywiście pod oknem/ścianą. Na studiach różnie ale nigdy nie bliżej niż 3 rząd na auli, ale to tylko i wyłącznie z braku ludzi którzy mogliby zająć te początkowe rzędy ;) Link to post
B4rt3K 28 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Po prawej stronie przedostania ławka od ściany :D. Moje ulubione miejsce. Link to post
Koleszko 204 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Przy ścianie gdzieś bliżej środka. Zawsze był luz, bo wszystko schodziło na tył :) Link to post
fuckinladycore 0 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Na samym końcu pod oknem :D. najlepiej po prawej stronie =D Link to post
Impulsive 1 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Ja na tych ciężkich przedmiotach uwielbiam siedzieć w pierwszej ławce a to dlatego bo ta ławka jest wyższa niż biurko nauczyciela i się łatwo ściąga. Ogólnie to usiądę wszędzie gdzie siedzą jacyś ciekawi ludzi z którymi można pokonwersować w czasie lekcji :D Link to post
wódka 0 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 zawsze przedostatnia lawka pod sciana :D Link to post
Lonely 0 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Ja zawsze siadam tak by nauczyciele mnie nie widzieli, nie jestem typem kujona a jak najdzie mnie ochota lubie popisać smsy lub po prostu posłuchać muzyki. Często siadam w rzędzie od okna przynajmniej mam zajęcie ;D Link to post
Mrs_Chocolate 0 Posted September 19, 2010 Report Share Posted September 19, 2010 Gdzieś tak w środku... chociaż na fizyce siedzę w pierwszej ławce :D I zawsze siadam obok okna... Link to post
Vanney 0 Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 U mnie to jest róznie, tzn. każdą lekcje mam w innej klasie, w związku z tym siadam w różnych miejscach, ale najbardziej lubię od okna, widok na polskim jest świetny Link to post
Guest Anonymous Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 W nowej klasie wylądowałam w pierwszej ławce w środkowym rzędzie. Najgorsze miejsce jakie może być, ale z fajną osobą siedzę, więc jest znośnie ;> Poza tym, przy tak niezdyscyplinowanej, hałaśliwej klasie udaje mi się chociaż usłyszeć co nauczyciel mówi. Link to post
Recommended Posts