Jump to content

Miejsce w klasie

Guest Amethyst

Recommended Posts

z tyłu to komedie odchodziły. nawet mnie raz przesadzili do pierwszej ławki, bo płakałam ze śmiechu ^^

a teraz to upycham się jak się da. ale raczej z przodu siedzę- przynajmniej lepiej sie skupiam, a z tyłu pewnie bym sudoku cały czas robiła.

• 2 weeks later...
  • 9 months later...

w liceum siedziałem zawsze na końcu lub pod koniec, najlepsze miejsce to oczywiście pod oknem/ścianą. Na studiach różnie ale nigdy nie bliżej niż 3 rząd na auli, ale to tylko i wyłącznie z braku ludzi którzy mogliby zająć te początkowe rzędy ;)

Ja na tych ciężkich przedmiotach uwielbiam siedzieć w pierwszej ławce a to dlatego bo ta ławka jest wyższa niż biurko nauczyciela i się łatwo ściąga.

Ogólnie to usiądę wszędzie gdzie siedzą jacyś ciekawi ludzi z którymi można pokonwersować w czasie lekcji :D

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Guest Anonymous

W nowej klasie wylądowałam w pierwszej ławce w środkowym rzędzie. Najgorsze miejsce jakie może być, ale z fajną osobą siedzę, więc jest znośnie ;> Poza tym, przy tak niezdyscyplinowanej, hałaśliwej klasie udaje mi się chociaż usłyszeć co nauczyciel mówi.