callador 0 Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Sylwester zbliża się do nas małymi kroczkami, ale jak tam z planami u was macie już jakieś pomysły gdzie chcecie go spędzić ? Link to post
Lipton 0 Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 trochę chyba za wcześnie na robienie takich planów Link to post
callador 0 Posted October 9, 2009 Author Report Share Posted October 9, 2009 Czy ja wiem ;P My już zaczynamy planować jakiś wyjazd ;) U mnie w pracy znajomi również Link to post
Secret 1 Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Sylwester to zło ^ Ja będę spędzać w piwnicy ze szczurami i będę zjeżdżała na sankach po schodach ^ Link to post
val 75 Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 To nie głupi pomysł, żeby zacząć o tym myśleć... Ja bym gdzieś pojechała najchętniej w góry ;P Trzeba rozejrzeć się i coś zarezerwować, bo potem ciężko. Ale z drugiej strony wolę trafić na domówkę A jeszcze z innej strony... to będzie akurat rocznica, więc nie wiem co będę wtedy robić. Link to post
Guest Anonymous Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Albo na forum (jak dwa lata temu, najlepszy sylwester, jaki miałem :D) albo w domu z moją prze-zajebistą potrawą o sekretnej, starożytnej, azjatycko-europejskiej recepturze. Weź się wstrzymaj i wypowiadaj się bez wulgaryzmów... //ScatMan dekster - nie, dzięki :D. Link to post
Guest Amethyst Posted October 9, 2009 Report Share Posted October 9, 2009 Albo w pracy( w sumie chciałabym 200 stówki wpadną za nockę) albo na forum albo nie wiem co jeszcze może w domku lubię domówki. Link to post
Nawiedzona 0 Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Ja raczej w domu spokojnie przed kompem chyba, że starszych nie będzie to wtedy może jakaś mała impreza :D Link to post
Koleszko 204 Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Zazwyczaj z kumplami na osiedlu, albo u kogoś w domu, ale ubiegłego sylwestra spędziłem przykuty do łóżka szpitalnego, w tym roku chyba też tak będzie... Link to post
Oinad 0 Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Do mnie mają przyjechać młodsze siostrzenice ... Jeśli przyjadą to ja sobie może z kolegami . :) Link to post
Mglista 1 Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Niestety planów na Sylwestra cały czas nie posiadam... Jest parę opcji, ale żadna mnie nie zadowala w pełni. Najwyżej zostanę w domu i całą noc będę pisała posty na andriskos.pl, których nie będzie miał kto komentować :] Link to post
callador 0 Posted October 13, 2009 Author Report Share Posted October 13, 2009 Haha Ja będę miał czas je skomentować xD Robię Domówkę :D Zapraszam Chętna :D ? Link to post
Guest Anonymous Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 W tym roku pewnie tak jak w poprzednim będę u kumpla z większą częścią klasy albo w domu zostanę po prostu. Link to post
rebellious angel 80 Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 których nie będzie miał kto komentować :] Nie bądź taka pewna. ; ] Umówię się ze znajomymi z byłej klasy [fajnie by było takie właśnie spotkanie zrobić], albo coś wymyślimy z nową klasą. No chyba, że zorganizujemy jakąś imprezę z ludźmi z mojej miejscowości. Pomysłów w sumie jest sporo, ale żeby którykolwiek z nich wypalił to będzie dobrze. ; ) Link to post
jucha 0 Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Na sylwestra i na całe święta jadę do siostry do Szwajcarii. Link to post
rebellious angel 80 Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 jucha no to będziesz mieć ładne święta i Sylwka. ; ) Hm..gdyby moja kuzynka, która jest we Francji tak mnie zaprosiła do siebie to bym się cieszyła, ale pewnie mama nie chciała by się zgodzić na mój wyjazd tam. Ale z drugiej strony, jak bym wyjechała to tam nie miałabym przy sobie swoich znajomych, a bez nich byłoby nudno. ; ) Link to post
lonelysoul 0 Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Ja chyba będę rezydentką u kumpla w domu :> Link to post
Victoria 0 Posted November 18, 2009 Report Share Posted November 18, 2009 Nie lubię Sylwestra, pewnie prześpię z moim TŻ- jak w ciągu ostatnich kilku lat. Link to post
val 75 Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 zero pomysłu na sylwestra. pewnie w ostatniej chwili gdzieś się zbiorę. w zeszłym roku byłam na imprezie, gdzie przebranie było obowiązkowe. [robiłam za czerwonego kapturka <:> Link to post
Poziomka 0 Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Ja pewnie sylwestra spędze żuląc się gdzieś z przyjaciółką i aparatem ^_^ Link to post
Pyskaty 0 Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Ja jadę do Bydgoszczy do studentek razem z 8 kumplami xDD 7 godzin pociągiem w pociągu biba mam nadzieję że nie będzie niespodzianek jakiś dziwnych ;pp Link to post
Zagadka 14 Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Ja narazie żadnych planów na sylwestra niemam, myśle że spędze go w domu przed komputerdm lub TV z paroma browarkami, ale kto wiem może w ostatniej chwili coś wypadnie i dzieś pójde. Link to post
Woland 0 Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 Nie mam żadnych planów, choć pewnie skończę na domówce xD Link to post
lisica 0 Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Zostało jeszcze trochę czasu , ale myślę że w domciu. Link to post
SkiesSoBlue. 0 Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 jak to zwykle bywa wśród moich znajomych, jest mnóstwo planów długo przed planowaną imprezą, tym razem podobnie jest z sylwestrem, to zakopane, to wrocław, to kraków... co do czego przyjdzie, połowa zrezygnuje i wyjdzie spontan, pewnie w ogóle pojadę tam, gdzie tego wcześniej nie planowałam. Link to post
Recommended Posts