Jump to content

Markowe ubrania

Guest Amethyst

Recommended Posts

ak mam jakiś na sobie to od razu czuję się jak dres.
Em a co to ma do marek ? xD Przecież nie tylko dresy są markowe jest tysiące marek typu house, deep, pimkie, pretty girl itp które mają zupełnie inne style niż np nike , adidas, puma czy reebok. ;)

Ja powiem tak lubię markowe ciuchy takich właśnie firm jak house

Staram się kupowac firmowe ciuchy, ale to nie ze wzgledu na metke, tylko na jakość, bo wiem, że jak kupie bluzke za 20 zł to mogę ją potraktować jako jednorazówkę, bo już jedno pranie wystarczy, by nie nadawła sie do noszenia. Wisi mi to czy ktoś obnosi sie z logo firmy. Jak idę do sklepu, to biorę to co mi sie podoba i tyle.

Wole kupować markowe ciuchy ze względu na ich jakość i rożnorodność wyboru (nie lubie jak ktoś ma taki same ciuchy jak ja)

właśnie chodząc po takich sklepach jest większe prawdopodobieństwo, że ktoś będzie miał taki sam ciuch jak Ty [;

dużo ludzi w tzw. 'masówkach' się ubiera.

• 5 months later...
  • 1 year later...

Powiem prosto i rzeczowo- na markowe rzeczy zwyczajnie mnie nie stać... obecnie nie pracuje a wiadomo,że od rodziców wymagać nie mogę aby kupowali mi to co chcę.. poza tym dla mnie nawet metka sie nie liczy, moge chodzic w rzeczach zakupionych zarówno w jakims normalnych sklepie ( niekoniecznie markowym) albo bluzka czy sweterk zakupiony na targu.. oczywiście jesli jakas rzecz mi sie spodoba a bedzie w miare na moją kieszeń bo sa rozne przeceny etc to moge sobie zakupić.