rebellious angel 80 Posted November 3, 2016 Report Share Posted November 3, 2016 O 13.03.2013 o 15:50, Mrs_Misery napisał: Czasami wydaje mi się, że słowo "pantoflarz" wymyślił jakiś zazdrosny kumpel, któremu kobieta "odebrała" kompana do całonocnych eskapad na bary. jakie to prawdziwe. (; gdzieś przeczytałam, że w zasadzie każdy facet ląduje pod pantoflem, a to już od niego zależy pod czyim pantoflem. gdyby nie chciał to by się "uwolnił" spod niego. nikt nikogo nie trzyma. no i facetom też zmieniają się priorytety, owszem co weekendowe imprezowanie do rana jest fajne do pewnego momentu. przychodzi chwila, że facet też zacznie odczuwać potrzebę założenia rodziny. niejednokrotnie to kobiety lądują pod pantoflem faceta. wtedy koleżanki są zazdrosne o faceta, bo jedna mniej do weekendowych szaleństw ;p Mrs_Misery 1 Link to post
Maurycy 225 Posted November 15, 2016 Report Share Posted November 15, 2016 Niektórzy podświadomie chcą być kontrolowani bo tak byli wychowani. Potrzebują kogoś kto zastąpi im surowych/troskliwych do porzygu rodziców. Mrs_Misery 1 Link to post
Mrs_Misery 220 Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 O 3.11.2016 o 11:42, rebellious angel napisał: jakie to prawdziwe. (; gdzieś przeczytałam, że w zasadzie każdy facet ląduje pod pantoflem, a to już od niego zależy pod czyim pantoflem. gdyby nie chciał to by się "uwolnił" spod niego. nikt nikogo nie trzyma. no i facetom też zmieniają się priorytety, owszem co weekendowe imprezowanie do rana jest fajne do pewnego momentu. przychodzi chwila, że facet też zacznie odczuwać potrzebę założenia rodziny. niejednokrotnie to kobiety lądują pod pantoflem faceta. wtedy koleżanki są zazdrosne o faceta, bo jedna mniej do weekendowych szaleństw ;p Link to post
Nygus 53 Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Mój nie jest pantoflem... Ale gdybym się na coś uparła, to wiem co zrobić, żeby mi przytaknął ;D Link to post
Recommended Posts