Jump to content

Wygląd czy charakter ?

Hexe

Recommended Posts

Guest Anonymous

Bardziej cenie charakter , ale na przykład wygląd dla mnie tez ma jakieś znaczenie - bo z jakimś dresiarzem chodzić nie bede, albo z dziwką się motać nie bede ... =// bo to przy kim staje takim sie staje - ... bez obrazy dla dresów >nieg< >nieg< >nieg

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
A może facet z którym brały ślub, był zamożny, a nie koniecznie ładny ??

Raczej facet był ładny, a charakter miał do d*py ^^

Przecież 3 tygodnie to bardzo mało i ile znamy takiego człowieka po 3 tygodniach? ;/

Widocznie dla nich była to wielka miłość, ale i tak po jakimś czasie się rozwiodły xD

• 1 month later...

Co do małżeństw po trzech tygodniach - znam takie jedno, z dwójką dzieci. Są ze sobą już 8 lat i szczerze mówiąc to bardziej udanego związku tak powstałego chyba nie widziałam.

Natomiast wygląd od nas nie zależy (geny).

Oczywiście, że zależy również od nas. To, czy o siebie dbamy, jak się odżywiamy, jakie mamy używki i tak dalej bardzo wpływa na wygląd. Geny to tylko baza.

Najpierw patrzę na wygląd, bo jest on szalenie ważny, przy czym dla mnie w kategorii wyglądu jest również np. sposób poruszania się. Potem, jeśli ktoś mi się spodoba, patrzę na charakter. Braki w którymkolwiek wykluczają możliwość bliższej znajomości, choćby ktoś był najpiękniejszy na świecie czy miał kryształowy charakter.

Jak dotąd znalazłam jednego jedynego faceta, który idealnie spełnia oba warunki - to mój Mężczyzna :)

W przyjaźniach jestem nieco inaczej nastawiona, bo wygląd to tylko 30% decyzji o nawiązaniu przyjaźni.

Zdecydowanie charakter, wygląd ma jakieś znaczenie ale nie jest najważniejszy ważne jest żeby zawsze schludnie wyglądać.

Nie ocenia się po wyglądzie tylko po tym jaki człowiek jest, choć nie wszyscy patrzą tak na to.

• 3 weeks later...

Patrzę na wygląd jak i na charakter.

Charakter jest jednak dużo ważniejszy.

Miło jak dziewczyna ślicznie wygląda, dba o siebie, ale jak w głowie pustka to sory :)