rebellious angel 80 Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Co dla Was jest ważniejsze : wygląd czy charakter u człowieka ?A może jest to na równi ? Link to post
Guest Anonymous Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Bardziej cenie charakter , ale na przykład wygląd dla mnie tez ma jakieś znaczenie - bo z jakimś dresiarzem chodzić nie bede, albo z dziwką się motać nie bede ... =// bo to przy kim staje takim sie staje - ... bez obrazy dla dresów >nieg< >nieg< >nieg Link to post
Pogodynka 2 Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Oczywiście, że charakter. Najpierw patrze na cechy i wady człowieka, na samym końcu na wygląd, ale ważne też, żeby człowiek był zadbany. Link to post
MalinoweLove 0 Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 Oczywiście najpierw charakter, jak mnie zainteresuje to patrzę na wygląd :) Bo np. z jakimś obleśnym facetem nie chcę kontynuować znajomości :) Link to post
Guest Anonymous Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 No wiadomo, że charakter Przecież nie zakochu*emy się w wyglądzie :D Link to post
LivelyA 0 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Najważniejszy charakter:) Jeśli charakter ok to dopiero patrzę na wygląd. =D ale ważne też, żeby człowiek był zadbany. Na to (oczywiście po charakterze) szczególnie zwracam uwagę. Link to post
Koleszko 204 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 50/50 Więc musi być ładna, le i charakter musi mieć odpowiedni. Link to post
Guest Anonymous Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 50/50 Więc musi być ładna, le i charakter musi mieć odpowiedni. zgadzam się. Powinna to i to posiadać ;) Link to post
Toxic 0 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 jak kazdy czlowiek patrze najpierw na wyglad wyrabiam sobie opinie juz ale zawsze po rozmowie po poznaniu wyglą sie nie liczy juz Link to post
kiriosz 2 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 No wiadomo, że charakter Przecież nie zakochu*emy się w wyglądzie :D Nie byłbym tego taki pewien. Dzisiaj usłyszałem nawet o kobietach, które po 3 tygodniach znajomości brały ślub Link to post
MalinoweLove 0 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 A może facet z którym brały ślub, był zamożny, a nie koniecznie ładny ?? xD Link to post
rebellious angel 80 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 O chyba tak Bo wątpię, że jakaś kobieta już tak by się na poważnie zakochałą, że chciałaby ślub brać, i do konca życia już być z tym kimś. Przecież 3 tygodnie to bardzo mało i ile znamy takiego człowieka po 3 tygodniach? Link to post
MarciocHa 0 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Charakter oczywiscie o wiele ważniejszy, ale na wygląd też zwracam uwagę. Wszyscy zwracają. :) Link to post
kiriosz 2 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 A może facet z którym brały ślub, był zamożny, a nie koniecznie ładny ?? Raczej facet był ładny, a charakter miał do d*py Przecież 3 tygodnie to bardzo mało i ile znamy takiego człowieka po 3 tygodniach? Widocznie dla nich była to wielka miłość, ale i tak po jakimś czasie się rozwiodły xD Link to post
rebellious angel 80 Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 Wielka miłość..chyba d*pa nie miłość ' Zapewnie tak , mam nadzieję, że takie małżeństwa dzieci nie mają. Link to post
Zagadka 14 Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Zdecydowanie ważniejszy dla mnie jest charakter, ale wygląd też ma jakieś znaczenie, nie taki jak charakter ale np. Nie będe sie spotykał z dziewczyną która jest brudna i sie nie myje... Link to post
nero469 1 Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 Zdecydowanie charakter. Charakter kształtuje się już od młodych lat.Na niego częściowo mamy wpływ. Natomiast wygląd od nas nie zależy (geny). Link to post
Stephanie 1 Posted May 8, 2009 Report Share Posted May 8, 2009 Co do małżeństw po trzech tygodniach - znam takie jedno, z dwójką dzieci. Są ze sobą już 8 lat i szczerze mówiąc to bardziej udanego związku tak powstałego chyba nie widziałam. Natomiast wygląd od nas nie zależy (geny). Oczywiście, że zależy również od nas. To, czy o siebie dbamy, jak się odżywiamy, jakie mamy używki i tak dalej bardzo wpływa na wygląd. Geny to tylko baza. Najpierw patrzę na wygląd, bo jest on szalenie ważny, przy czym dla mnie w kategorii wyglądu jest również np. sposób poruszania się. Potem, jeśli ktoś mi się spodoba, patrzę na charakter. Braki w którymkolwiek wykluczają możliwość bliższej znajomości, choćby ktoś był najpiękniejszy na świecie czy miał kryształowy charakter. Jak dotąd znalazłam jednego jedynego faceta, który idealnie spełnia oba warunki - to mój Mężczyzna :) W przyjaźniach jestem nieco inaczej nastawiona, bo wygląd to tylko 30% decyzji o nawiązaniu przyjaźni. Link to post
Lorczi 1 Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Zdecydowanie charakter, wygląd ma jakieś znaczenie ale nie jest najważniejszy ważne jest żeby zawsze schludnie wyglądać. Nie ocenia się po wyglądzie tylko po tym jaki człowiek jest, choć nie wszyscy patrzą tak na to. Link to post
Guest Dev Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Patrzę na wygląd jak i na charakter. Charakter jest jednak dużo ważniejszy. Miło jak dziewczyna ślicznie wygląda, dba o siebie, ale jak w głowie pustka to sory :) Link to post
BaChmenka 1 Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Zdecydowanie charakter, ponieważ jak osoba będzie całkiem inna od mnie to nie znajdę z nią wspólnego języka. a wygląd zawsze może się zmienić, a charakter bardzo rzadko się zmienia. Link to post
Roffy 0 Posted May 30, 2009 Report Share Posted May 30, 2009 Ponieważ ważne jest to, czy się kogoś kocha za to kim jest, a nie za to jak wygląda Link to post
Çetin 1 Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Uważasz, że nie można kochać za jedno i za drugie? Link to post
Recommended Posts