carolynn 84 Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Mam Siódemkę w wersji 64 bit na laptopie. Jest naprawdę dobry i szybki :) a już myślałam, że nic nie oderwie mnie od XPeka. Ciekawe, jaka będzie Ósemka. Link to post
Luvuu 380 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Mam 7 od jakichś dwóch lat i jestem zadowolona. Nie sprawia mi żadnych problemów, a wręcz przeciwnie, czasem pomaga mi je rozwiązać xD Na ten moment, nie zamieniłabym na żaden inny system. Link to post
Lexis 15 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Mam Siódemkę i dobrze mi z tym :) Link to post
Koleszko 204 Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Ciekawe, jaka będzie Ósemka. W jakim sensie? Funkcjonalności? Bo wygląd wszem i wobec jest już znany. Moim zdaniem to jest krok w tył. No chyba że tego windowsa wypuszczą tylko na tablety i inne urządzenia z dotykowym ekranem. Link to post
trus 208 Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Siódemka całkiem spoko, nic specjalnego, ale jest okej, nie mam zastrzeżeń :) Przynajmniej się o wszystko w kółko nie pyta jak Vista xD Link to post
Dev 295 Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Dopiero 3 miesiące temu zdecydowałem przesiąść się z wysłużonego XP na 7. Nie żałuję tej decyzji. Windows 7 okazał się dużo wygodniejszy w użyciu. Interfejs jest bardziej przejrzysty. Na funkcjonalność póki co nie narzekam. Link to post
Recommended Posts