rebellious angel 80 Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Jest to miejsce przez Was często odwiedzane czy wręcz przeciwnie? Lubicie w niej przebywać? Czy chcielibyście coś w niej zmienić? Link to post
Mglista 1 Posted October 22, 2009 Report Share Posted October 22, 2009 Jasne że korzystałam:) dla mnie biblioteka była głównym dostarczycielem książek na lektury :shy: Lubicie w niej przebywać? Tak bo w niej było zawsze tak cicho i spokojnie. Link to post
Eroll 0 Posted December 12, 2009 Report Share Posted December 12, 2009 Zaglądam i to nie rzadko. Ale niekoniecznie do tej szkolnej. Czy lubię w niej przebywać? Hmm... wchodzę tam aby wypożyczyć książkę nie zastanawiam się czy lubię tam przebywać, ale w sumie tak, bo atmosfera tam jest jednak inna niż za jej drzwiami. Link to post
evaa 0 Posted December 14, 2009 Report Share Posted December 14, 2009 Czasami korzystam,ale bardzo rzadko,ponieważ nie ma tam żadnych ciekawych książek.Jesli chcę coś fajnego przeczytać muszę jechać do biblioteki,która jest w mieście oddalonym o 30 km lub kupić książkę. Link to post
Pyskata. 179 Posted December 15, 2009 Report Share Posted December 15, 2009 często jestem poniewaz często wypożyczam z niej książki :) Link to post
dolly 2 Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Ja często chodzę do biblioteki, jest dość blisko mojego domu, wypożyczam książki. Ale ostatnio jest cały czas zamknięta :znudzony: Link to post
kiriosz 2 Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Biblioteka? To rzadko odwiedzane przeze mnie miejsce. Dosyć rzadko mam chęć sam od siebie przeczytać książkę. Ale kiedy już czuję taką potrzebę, to pożyczam od siostry. Link to post
Guest Anonymous Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Ostatnio nie mam czasu chodzić do biblioteki, kiedyś to byłam molem książkowym ;x Teraz raz na jakiś czas po jakąś ciekawą pozycję sięgnę. Ze szkolnej biblioteki wypożyczałam w tym roku tylko jedną lekturę. Poza tym, w liceum nie mamy jakichś ciekawych pozanaukowych pozycji. A przynajmniej tak mi się zdaje. Może się kiedyś tym głębiej zainteresuję. A czy lubię tam być? Babka mnie przeraża, jest taka hm. nieobecna? xD Link to post
Judy Neko 4 Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Od kiedy się przeprowadziłam, nie zapisałam się jeszcze do żadnej biblioteki, ale mam to w planach. Liczę na to, że znajdę tam jakieś książki Jonathana Carolla. Kiedyś często odwiedzałam biblioteki i notorycznie przetrzymywałam książki. :lol-sweat: Link to post
wacek 0 Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Czasami w niej przebywam, po to, aby czasami dowiedzieć pilnie jakiejś informacji, albo po prostu znaleźć jaką ciekawą książkę. Link to post
Darcia 2 Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 Szkolnej nienawidzę i nie przebywam w niej w ogóle, bo jest przystosowana przede wszystkim dla dzieci z klas I-III podstawówki, a oprócz niej same lektury są, żadnej książki, którą mogłabym poczytać dla samej siebie, relaksu, tam nie dostanę, a dodatkowo bibliotekarki uczniów po prostu wyrzucają ;) Link to post
Zielona 1 Posted January 20, 2011 Report Share Posted January 20, 2011 U mnie biblioteka szkolna jest mała, ciasna i bibliotekarka antypatyczna. Nie ma możliwości pochodzić między regałami, poszperać, poszukać książek-są niemal same lektury i nie jest to biblioteka "samoobsługowa"-bibliotekarka sama podaje wszystko, no, chyba że coś komuś poleci, widząc jego zainteresowania. Link to post
T85 95 Posted November 13, 2011 Report Share Posted November 13, 2011 Pewnie że lubiłem tam się pojawiać . A szczególnie w czasach chodzenia do technikum bo tam mogłem przyjść bez problemu rozejrzeć się co mi będzie potrzebne. Ale o dziwo mieli tez troszkę książek poza struktury lektur które mogłem wypożyczyć, i to właśnie tam dostałem po raz pierwszy książkę Pani Chmielewskiej bez żadnego ale. Ale poza tym co było jeszcze w niej fajne to fajna obsługa którą bardzo miło wspominam :). I teraz jak raz na ruski rok najdzie mnie chęć odwiedzenia szkoły byłej to tam z wielką radością wchodzę porozmawiać. Wiem dziwne to ale i prawdziwe :) Link to post
Myś 9 Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Od czasu do czasu tam zaglądam żeby wypożyczyć jakąś książkę. Link to post
Frodeck 4 Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 W gimnazjum uwielbiałem bo było dużo książek fantasy, w liceum nie byłem chyba ani razu a teraz przygotowania do licencjatu to pewnie w bibliotekach będą często :) ostatnio też zacząłem chodzić do biblioteki miejskiej, ale też nie za często:) Link to post
margot1616 73 Posted June 26, 2012 Report Share Posted June 26, 2012 Lubiłam odwiedzać bibliotekę szkolną, choć zawsze bardziej mnie ciągnęło do normalnych, nie szkolnych bibliotek ;) Link to post
Luvuu 380 Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 W mojej bibliotece szkolnej nie wypożyczam zbyt wielu książek, strasznie drażni mnie, że nie mogę sama podejść do półki i wybrać sobie, czegoś interesującego - a nie chce mi się stać i grzebać w spisach przez długie godziny. A jeśli chodzi o biblioteki miejskie, kiedyś uczęszczałam często, po przeprowadzce rzadziej, ale ogólnie rzecz biorąc lubię, zawsze znajdę coś fajnego. Link to post
Disorder 332 Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 przygotowując się do ustnej matury z polskiego to przebywałam trochę w bibliotece miejskiej, w szkolnej czasem przesiadywałam ucząc się. rzadko czytam, więc nie wypożyczam książek zbyt często. Link to post
Mrs_Misery 220 Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Wrocław ma sporo bibliotek, jednak irytuje mnie to, że zawsze gdy potrzebuję jakąś książkę jest ona zajęta i zaklepana na kolejny miesiąc. Mimo różnorodności jest ciężko. W bibliotece przebywam dosyć często, robię notatki, zdjęcia potrzebnych mi stron, ogólnie to wolę posiedzieć w bibliotece niż przed internetem. A gdy mam czas, wędruje między półkami w poszukiwaniu ciekawej książki. Link to post
Professorek 12 Posted December 8, 2012 Report Share Posted December 8, 2012 Akurat u mnie biblioteka jest ok! Mamy nawet salę z 10 iMac'ami. Co mi się bardzo podoba. Jednak często niektóre książki są wypożyczone, przez co muszę czekać lub zaklepywać się w kolejce. Brakuje nowych produkcji Link to post
Recommended Posts