jucha 0 Report post Posted November 2, 2009 Jaki waszym zdaniem jest najładniejszy kolor włosów dla dziewczyny ? Mi najbardziej podobają się czarne włosy. Share this post Link to post
Secret 1 Report post Posted November 2, 2009 Różowa czerwień , czarny . . fiolet ciemny:) Share this post Link to post
Mglista 1 Report post Posted November 3, 2009 Jaki waszym zdaniem jest najładniejszy kolor włosów dla dziewczyny ? Według mnie, to zależy od gustu człowieka, ja wybieram raczej odcienie ciemne :) Share this post Link to post
Guest Dev Report post Posted November 4, 2009 Hmm, jeszcze zależy od cery. Raczej wszystkie mi się podobają. Share this post Link to post
rebellious angel 80 Report post Posted November 4, 2009 jeszcze zależy od cery Dokładnie. Bo jak to będzie wyglądać, jak kobieta, która ma bardzo jasną karnację i jest blondynką a ufarbuje sobie na czarno włosy? Bez sensu. ; ] Czarne włosy podobają mi się tak średnio, blond tak samo. Rudawe włoski mi się podobają, ale oczywiście nie wszystkie. Taki odcień ciemniejszy rudy. ; ] Share this post Link to post
Moniqa 0 Report post Posted November 6, 2009 Podobają mi się włosy w odcieniu mahoniu :) Share this post Link to post
Martyśka 0 Report post Posted November 6, 2009 Ja miałam i rude i czerwone prawie wszystko ale mimo wszystko najbardziej podoba mi się jasny brązik Share this post Link to post
SkiesSoBlue. 0 Report post Posted November 13, 2009 rude, zawsze chciałam takie mieć, ale nigdy mi nie wychodziło, tak jak chciałam i pozostałam przy naturalnym, czarnym. Share this post Link to post
~okej 0 Report post Posted November 13, 2009 Byle nie rudy i byle nie taki blond, że aż biały.. Share this post Link to post
Landryna1 0 Report post Posted November 21, 2009 wszystko zależy od urody,jednym lepiej w jasnych inne w ciemnych. Jedynie czarne mi się nie podobają, chyba, ze naturalne :D Share this post Link to post
val 75 Report post Posted November 21, 2009 czarne naturalne są fantastyczne, farbowane jednak tracą ten urok. mi sie podobają moje, tzn. farbowane moje. ni to blond, ni brąz, takie delikatne dla oka :D Share this post Link to post
niebieska34 0 Report post Posted December 4, 2009 Ja osobiście, (chodź to nie mój kolor) najbardziej lubie brązowy :lol-sweat: Share this post Link to post
Poziomka 0 Report post Posted December 4, 2009 Bez dwóch zdań- rudy ! ^_^ Share this post Link to post
Psychodela 3 Report post Posted December 28, 2009 Oczywiście, że czarne najlepsze. Ale jaram się niezmiernie rudym dokładnie jasnym tycjanem. Share this post Link to post
ChocolateMousse 0 Report post Posted January 14, 2010 Jak dla mnie najbardziej podoba mi się ciemny blond :D Albo blondowy balejarz :P Share this post Link to post
Psychodela 3 Report post Posted January 14, 2010 bląd Tak błąd. Raczej blond. Najładniejszy kolor ? Czarny, lub ciemny brąz. Ewentualnie rudy. Share this post Link to post
Judy Neko 4 Report post Posted April 17, 2010 Podobają mi się włosy naturalne ciemnoblond lub blond. Jeżeli włosy są farbowane, to powinny pasować do karnacji. Nigdy nie farbowałam włosów, lubię ich naturalny kolor. Share this post Link to post
kissmyass 12 Report post Posted July 11, 2010 Najbardziej mi się podoba czarny, i blond :P A nie podobają rudy, i czerwony.... Share this post Link to post
kiriosz 2 Report post Posted July 11, 2010 Każdy kolor włosów jest ładny, ale trzeba go odpowiednio ukazać. Mimo to najbardziej uwielbiam kruczoczarne, ale tak jak wspomniałem - muszą pasować do samej osoby. Share this post Link to post
Psychodela 3 Report post Posted July 12, 2010 Najładniejszy kolor ? Czarny, lub ciemny brąz. Ewentualnie rudy. Minęło tylko 6 miesięcy, a moje poglądy się nieco zmieniły ;D Oczywiście najlepszy czarny, ale zaraz za nim platynowy blond ;3 Share this post Link to post
Piter10 0 Report post Posted July 15, 2010 Najbardziej podobają mi się dziewczyny w ciemnych włosach, ale nie farbowane. Share this post Link to post
agusiek 3 Report post Posted August 3, 2010 Blond, ewentualnie czarne :) Share this post Link to post
Alice 0 Report post Posted August 4, 2010 Czarne, kasztanowe i ciemnorude, takie wpadajace w czerwien. Jasne kolory mnie odrzucaja, poza tym farbowanie na jasno ciemnych wlosow, robi z nich siano. Share this post Link to post