carolynn 84 Report post Posted April 15, 2012 Strasznie podobają mi się rude. Jeśli farbowane - tylko rude. Właściwie kasztanowe. A tak to wszelkie naturalne kolory mogą być jak najbardziej. Za to okropnie nie podobają mi się te wszystkie dzikie balejaże w odcieniach blondu. Share this post Link to post
Pyskata. 179 Report post Posted April 18, 2012 Brąz, ciemny, jasny- jest świetny. Ale moja miłość do czerwieni nadal jest ogromna, jednak nie chcę farbować ze względu na to, że strasznie mi się psuły, gdy farbowałam na czerwony. A to i tak nie była taka czerwień o jakiej marzyłam. Więc sumasumarum szkoda włosów. Share this post Link to post
Lexis 15 Report post Posted April 18, 2012 Według mnie, zdecydowanie rudy. Najlepiej naturalny, nie farbowany ;) Share this post Link to post
Disorder 332 Report post Posted December 7, 2012 nie mam jednego. miałam ciemne, jasne i rude. najbardziej podobają mi się włosy zdrowe o kolorze jednolitym, lśniącym, nie mysim. Share this post Link to post
ExH 35 Report post Posted December 7, 2012 Ostro jaskrawy zielony lub różowy... ;D oczywiście żartuje. jasno rudy lub kasztanowy, ewntualnie czarny. Blond mi się nie podoba blee ;P Share this post Link to post
dżon 0 Report post Posted December 22, 2020 Trochę o zasadach doboru koloru włosów do karnacji - https://www.sprzet-fryzjerski.pl/blog/jak-dopasowac-kolor-wlosow-do-karnacji.html Nie twierdzę, że to się sprawdzi w przypadku każdego, ale w zdecydowanej większości - tak. Odpowiednie połączenie może zrobić dużą różnicę. Share this post Link to post