Guest Amethyst Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Cierpi ktoś z Was na bezsenność lub na senność? :] Macie problemy z zaśnięciem? Link to post
Secret 1 Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 4:10 A Ty ? : >Ja nie , raczej nie. Lubię spać i nie mam problemów ze snem aczkolwiek czasami jak jest jakiś ważny dzień to emocje biorą gorę i wtedy ciężko mi zasnąć . ;P Link to post
Guest Amethyst Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 A Ty ? : > W ogóle nie spałam ... ' Lubię spać Ja też lubię ale czasem coś sen nie przychodzi, więc znajduję sobie przeróżne zajęcia w necie albo...sprzątam mieszkanie. emocje biorą gorę i wtedy ciężko mi zasnąć . Tak też bywa ;f Link to post
Guest Anonymous Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 Do niedawna w sumie mało spałem, bardzo mało. Po 3-4 godziny, budząc się co 15 minut. Masakra, ale wynikało to z innych czynników, niż choroba :D. Link to post
SkiesSoBlue. 0 Posted November 12, 2009 Report Share Posted November 12, 2009 przeważnie trudno mi zasnąć, nawet jak jestem bardzo zmęczona, kładę się do łóżka, a powieki same się otwierają, żeby zasnąć poświęcam 2-3 godziny, co przekłada się na to, że rano nie mogę się dobudzić... Link to post
Pyskaty 0 Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Cierpi ktoś z Was na bezsenność lub na senność? kiedyś tak teraz nie aczkolwiek na sen najlepsza jest wódka ;> Link to post
rebellious angel 80 Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Miałam okres, że nie mogłam zasnąć długo. Czym to było spowodowane? Nie mam pojęcia. Teraz już jest okey. Zwłaszcza, że jak już kładę się na łóżko to jestem zmęczona nauką, więc zasypiam prawie od razu. Link to post
Guest Amethyst Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 sen najlepsza jest wódka ;> o.O a myślałam, że melatonina =D Link to post
rebellious angel 80 Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Pyskaty napisał/a: sen najlepsza jest wódka ;> o.O a myślałam, że melatonina =D No fakt, alkohol też działa na senność. Link to post
Daerdin 0 Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Nie mam problemów z zaśnięciem i wstaję bez większych problemów :) Link to post
Victoria 0 Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 na sen najlepsza jest wódka ;> Jak się ma naście lat to też będziesz mówił, że alkohol jest odpowiedni? :o Polecam gorące kakao, nie spać w ciągu dnia, nie wylegiwać się przez 12h dnia poprzedniego i oczywiście porządnie zmęczyć organizm. najlepiej ćwiczeniami, niekoniecznie pracą . Pozdrawiam i życzę przespanych nocy ;D Link to post
rebellious angel 80 Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 wstaję bez większych problemów :) U mnie ze wstawaniem różnie to bywa. Może nie chodzi o samo obudzenie się, a zwleczenie z łóżka. ;] Link to post
val 75 Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 i oczywiście porządnie zmęczyć organizm wiele ludzi właśnie ze zmęczenia nie jest w stanie spać. o.O a myślałam, że melatonina =D bo to prawda, własnie ten hormon odpowiada za sen. co do prochów, to trzeba na nie uważać- niektóre za***iście źle działają na organizm, uzależniają również. Link to post
GorzkaCzekolada 0 Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Nie mam za bardzo problemów z zasypianiem. Nie narzekam na bezsenność, aczkolwiek jak jest sytuacja kiedy nie mogę zasnąć zajmuję się czymś innym. Rano wstaję szybkę, bez większym problemów. Link to post
Pyskaty 0 Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 Jak się ma naście lat to też będziesz mówił, że alkohol jest odpowiedni? jak się nie zna na prowokacjach to powinno się wynieść z forum ;-) Link to post
Judy Neko 4 Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Nie mam problemu z bezsennością, ale zbyt długo śpię. Na szczęście, jak trzeba, to wcześniej wstaję, dzięki znienawidzonemu budzikowi. Bardzo rzadko kładę się spać w ciągu dnia, robię to na ogół po źle przespanej nocy, albo jak się nie wyspałam. Link to post
Delicja 0 Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Ja przez dłuższy czas miałam problemy ze snem. Potrafiłam całymi nocami wpatrywać się w sufit, przewracać z boku na bok... a sen i tak nie przychodził. Stosowałam jakieś tabletki, syropki na lepszy sen, ale nie zawsze to pomagało. Jakoś mi przeszło i od paru miesięcy moje problemy z bezsennością na szczęście minęły :) Link to post
kissmyass 12 Posted June 29, 2010 Report Share Posted June 29, 2010 Ja mam problemy z bezsennością w nocy, a sennością w dzień. I jest mi z tym póki co dobrze. Chyba że muszę wcześnie wstać :] Ale z tym nie mam problemów, i bez budzika wstaje o czasie. Link to post
dolly 2 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Były takie noce, kiedy nie mogłam zasnąć, bo cały czas o czymś myślałam. Niekiedy zasypiałam o 20 i spałam do 12, i w dzień jeszcze spałam, czasami są takie męczące dni, i organizm potrzebuje tego snu więcej. Ostatnio nie mam takich problemów, kładę się o 22 i wstaję o 7 :) Link to post
K4K 27 Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Ja nie mogę powiedzieć że cierpię na któreś z w/w. Sam sobie zapracowałem na zmianę trybu życia. Więc to nie choroba a głupota jeśli już... Link to post
agusiek 3 Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Nie mam problemów z żadnym z wymienionych. Chociaż lubię spać. Można powiedzieć,że to moje hobby. :D Link to post
Pats 0 Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Można powiedzieć,że to moje hobby. :D Haha, świetne hobby :hihi: nie męczy xD Uwielbiam spać. Nie mam problemu z bezsennością. Wystarczy, ze się położę i zasypiam. Link to post
olka080 0 Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Jakaś cholerna bezsenność mnie opętała. :/ Sypiam po 3-4 godziny, nie mogę zasnąć, co chwila się budzę... cudownie po prostu. Link to post
Anubis 121 Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Ogólnie mogę spać bardzo dużo, no ale tak się składa, że ostatnimi czasy chodzę spać dosyć późno. Acz mimo wszystko nadrabiam to cholernie głębokim snem, co przekłada się na to, że jestem wyspany. Okres bezsenności miałem raz w życiu. Gdzie przez 8 dni spałem 10h. Myślałem, że padnę z wycieńczenia, ale ostatecznie wszystko wróciło do normy. Link to post
Myś 9 Posted May 16, 2011 Report Share Posted May 16, 2011 od kilku dni męczy mnie ten problem z bezsennością..ostatnio spałam tylko 2h a w szkole jestem na półprzytomna.. Link to post
Recommended Posts