Mglista 1 Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Czy możecie powiedzieć o sobie, że macie prawdziwych i szczerych przyjaciół ? Link to post
Lilly 0 Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Ja nie mam przyjaciół, nie lubię się zaprzyjaźniać i wymieniać `sekretami`, bo nikomu jeszcze nic `mojego` nie zdradziłam i nie mam zamiaru. Mam bardzo dużo dobrych znajomych. Link to post
Ishtar 4 Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Czy możecie powiedzieć o sobie, że macie prawdziwych i szczerych przyjaciół ? Jedna krótka odpowiedź: NIE. Link to post
Cyniu 0 Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Tak, mam kumpla, z którym mogę pogadać o wszystkim, który jest w stanie powiedzieć mi wszystko od siebie. Link to post
marsle ;) 0 Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Mam koleżanę z którą mogę pogadać o wszystkim ale nie zwierzam się jej :nerd: Link to post
emre 0 Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Przede wszystkim mam brata i faceta, ktorzy sa moimi najlepszymi przyjaciolmi i z cala pewnoscia sa szczerzy. Co do przyjaciol - kumpli to mysle ze tak przynajniej jednego mam prawdziwego i szczerego. Co do przyjaciolki to juz taka pewna nie jestem. Link to post
Mglista 1 Posted March 26, 2010 Author Report Share Posted March 26, 2010 Ja powstrzymuje się z mówieniem o przyjaciołach. Są, zaraz ich nie ma... Nawet najprawdziwsi potrafią zawieść. Więc na razie przyjaciel to mój dziadek tak naprawdę. Reszta to dobrzy znajomi. Link to post
Nawiedzona 0 Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Niestety nie, nie mam przyjaciół, ani jednego. Link to post
Daerdin 0 Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Trudno mi powiedzieć. Mam kumpla z którym się bardzo lubię, ale nie było sytuacji by "sprawdzić" czy na prawdę jest moim przyjacielem. Link to post
Guest Ynka Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 Mój chłopak jest moim prawdziwym przyjacielem.... Oprócz niego mam jeszcze koleżankę z klasy na którą zawsze mogę liczyć, ale czy to moja prawdziwa przyjaciółka ciężko stwierdzić. Link to post
Judy Neko 4 Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Mam koleżankę, której mogę się ze wszystkiego zwierzyć, wiem że dotrzyma tajemnicy. Nie wiem, czy mogę ją nazwać przyjaciółką, kiedyś szafowałam tym słowem, teraz używam go ostrożnie. Link to post
Delicja 0 Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Tak, mogę tak powiedzieć. Wiadomo, że nikt nie jest idealny i różnie czasem bywa między ludźmi, ale śmiało mogę przyznać, że otaczam się takimi przyjaciółmi, na których mogę liczyć i polegać. Link to post
Longas 1 Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Ja nie mam takich przyjaciol. I to chyba z mojej winy bo jestem zbyt nieufny Link to post
Piter10 0 Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Mam dwóch prawdziwych kumpli których znam od niepamiętnych czasów i nigdy się na nich nie zawiodłem. Link to post
Guest Dev Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Jedyną przyjaciółką, której mogę powiedzieć o wszystkim jest moja dziewczyna. Reszcie znajomych nie ufam.. Link to post
Guest Anonymous Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Zastanawiałam się ostatnio czy tak naprawdę mam przyjaciół, czy może są to już jedynie blizsi znajomi.. Kilka razy przejechałam się na ludziach. Po dłuższym zastanowieniu.. Ludzie których ewntualnie mogłabym określić mianem przyjaciela są solidarni względem mnie w pewnym stopniu. Jednak nie zawsze są szczerzy i prawdziwi. Dlatego przestałam im się zwierzać. Na szczęście o moim chłopaku mogę spokojnie powiedzieć, że jest szczery i prawdziwy. Co jak co, to po części przyjaciel. Prawdopodobnie jedyny jaki mi został. Link to post
kissmyass 12 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 DO niedawna nie miałem :( Ale odkąd jestem z Nią, uważam że mam kogoś takiego komu mogę zaufać, wiem że mnie nie zdradzi, i zawsze obroni. Chociaż to moja dziewczyna, to też najlepsza przyjaciółka, początki były trudne, ale pierwszego dnia gdy na nią trafiłem , wiedziałem że Nasze drogi będą się zawsze schodziły. Często się kłóciliśmy, ale Ona nigdy moich tajemnic nikomu nie zdradziła. Teraz rozmawiamy z sobą nie tylko jak "małżeństwo", ale też jak starzy najlepsi przyjaciele. Nie mam pewności że w 100% jest ze mną szczera, ale jej wierze. Link to post
Marcinox 37 Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Jasne :) Nigdy mnie nie zawiedli, ani ja ich, z czystym sumieniem mogę za nich ręczyć. Link to post
Myś 9 Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Mam jedną taką prawdziwą przyjaciółkę z którą mogę kompletnie o wszystkim pogadać. Innym niestety tak bardzo nie ufam.. Link to post
icydrug 135 Posted October 8, 2011 Report Share Posted October 8, 2011 Odkąd moja własna kobieta mnie rzuciła i wyśmiała mnie za moje uczucia, przestałem ufać komukolwiek. Nawet sobie nie można ufać. Owszem, kiedyś miałem szczerych przyjaciół. Dokładnie, przyjaciela i przyjaciółkę. Ale to było parę lat temu. Kiedy życie było prostsze ^ ^. Link to post
Disorder 332 Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 raczej szybko poznaję się na ludziach, więc z reguły wiem, kiedy mogę komuś zaufać. dlatego mam prawdziwych przyjaciół, których dobrze znam. Link to post
Anonimka. 171 Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 Są tacy w ogóle? Mam jedną taką osobę oprócz mojego. Dużo razy się przejechałam i wiele czasu musi minąć, aż komuś zaufam. Link to post
Koleszko 204 Posted December 25, 2012 Report Share Posted December 25, 2012 Mam 1 góra 2 takie osoby... Znam się na ludziach. Ale zbyt wiele razy się przejechałem, żeby komuś jeszcze zaufać... @edit POST NUMER 2500!!!! JUPI Link to post
Silla 5 Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Ja niestety nie mam przyjaciół ani tych szczerych ani tych troszkę mniej szczerych. Kiedyś mi to przeszkadzało, ale teraz się do tego przyzwyczaiłam. Link to post
B4rt3K 28 Posted December 27, 2012 Report Share Posted December 27, 2012 Szczerze to także nie mam takiego jednego, konkretnego przyjaciela, któremu mógłbym powiedzieć wszystko. Mam jedną bliską przyjaciółkę, ale to jednak też nie to. Być może to moja wina, ale nie ufam nikomu, po prostu szkoda, jak się znów przejadę. Link to post
Recommended Posts