Jump to content

Prawdziwi i szczerzy przyjaciele

Mglista

Recommended Posts

• 3 months later...

Przede wszystkim mam brata i faceta, ktorzy sa moimi najlepszymi przyjaciolmi i z cala pewnoscia sa szczerzy.

Co do przyjaciol - kumpli to mysle ze tak przynajniej jednego mam prawdziwego i szczerego. Co do przyjaciolki to juz taka pewna nie jestem.

Mój chłopak jest moim prawdziwym przyjacielem.... Oprócz niego mam jeszcze koleżankę z klasy na którą zawsze mogę liczyć, ale czy to moja prawdziwa przyjaciółka ciężko stwierdzić.

• 2 months later...
  • 1 month later...
Guest Anonymous

Zastanawiałam się ostatnio czy tak naprawdę mam przyjaciół, czy może są to już jedynie blizsi znajomi.. Kilka razy przejechałam się na ludziach. Po dłuższym zastanowieniu.. Ludzie których ewntualnie mogłabym określić mianem przyjaciela są solidarni względem mnie w pewnym stopniu. Jednak nie zawsze są szczerzy i prawdziwi. Dlatego przestałam im się zwierzać. Na szczęście o moim chłopaku mogę spokojnie powiedzieć, że jest szczery i prawdziwy. Co jak co, to po części przyjaciel. Prawdopodobnie jedyny jaki mi został.

DO niedawna nie miałem :(

Ale odkąd jestem z Nią, uważam że mam kogoś takiego komu mogę zaufać, wiem że mnie nie zdradzi, i zawsze obroni. Chociaż to moja dziewczyna, to też najlepsza przyjaciółka, początki były trudne, ale pierwszego dnia gdy na nią trafiłem , wiedziałem że Nasze drogi będą się zawsze schodziły.

Często się kłóciliśmy, ale Ona nigdy moich tajemnic nikomu nie zdradziła. Teraz rozmawiamy z sobą nie tylko jak "małżeństwo", ale też jak starzy najlepsi przyjaciele.

Nie mam pewności że w 100% jest ze mną szczera, ale jej wierze.

• 8 months later...
  • 5 months later...

Odkąd moja własna kobieta mnie rzuciła i wyśmiała mnie za moje uczucia, przestałem ufać komukolwiek. Nawet sobie nie można ufać.

Owszem, kiedyś miałem szczerych przyjaciół. Dokładnie, przyjaciela i przyjaciółkę. Ale to było parę lat temu. Kiedy życie było prostsze ^ ^.

• 1 year later...