Mglista 1 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Czy macie tak, że oczekujecie czegoś od przyjaciela? Link to post
Poziomka 0 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 W przyjaźni ważne jest zaufanie, tego na pewno wymagam od przyjaciółki. Nawet zwiazek przyjacielski nie może istniec bez ufania tej drugiej osobie. Link to post
Child of Bodom 0 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 przyjaciel powinien po prostu być. i w radości i w smutku. wysłuchać, poklepać po ramieniu i umieć powiedzieć mi, że robię głupotę i powinnam się wycofać, a nie zawsze ślepo stać po mojej stronie. Link to post
Guest Amethyst Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Zaufanie ? wierzycie w to ? ja sama sobie nie ufam w 100%, a co dopiero drugiej osobie.. przyjaciel powinien po prostu być. i w radości i w smutku. wysłuchać, poklepać po ramieniu i umieć powiedzieć mi, że robię głupotę i powinnam się wycofać, a nie zawsze ślepo stać po mojej stronie. Jestem tego samego zdania. Czego oczekuje? Oczekuje lojalności i zrozumienia. Zrozumienia przede wszystkim w momentach kiedy kolejny raz okazuje się jaka jestem głupa/prosto-myśląca/naiwna Link to post
Poziomka 0 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 shamandalie, zależy od charakteru danej osoby, ja potrafię ufac przyjaciółce ^_^ Link to post
val 75 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 żeby o mnie nie zapomniał. śmieszne co nie? ale mój przyjaciel o mnie zapomniał, i z trudem to z niego wyciągnęłam- nie chciał się przyznać. zebrałam swoje rzeczy i poszłam. zaufanie jest najważniejsze jak i również wsparcie. przyjaciel musi umieć słuchać... i tak banalnie- być. Link to post
Lusia1 0 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Szczerości, rozmów, spędzania razem czasu... :) Link to post
Vicotrie 0 Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Szczerości, i zaufania, chociaż w 70%... No i bezinteresowności... Link to post
Guest Anonymous Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 przyjaciel musi umieć słuchać... i tak banalnie- być.O tak. Czego jeszcze oczekuję... Szczerości, zaufania i bycia prawdziwym , nienawidzę fałszywców. Link to post
Cyniu 0 Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Rozmawiania, zaufania, punktualności, nutki romantyzmu, umiejętności współczucia. Link to post
Guest Dev Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 nutki romantyzmu A w czym Ci potrzebny romantyzm u przyjaciela/przyjaciółki? Link to post
Cyniu 0 Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Ponieważ Devciu nie chcę z kimś rozmawiać np. o miłości, wiedząc, że ja powiem coś szczerego z serca, a ktoś odpowie tylko Aha, z obojętnością. Link to post
Guest Anonymous Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Ponieważ Devciu nie chcę z kimś rozmawiać np. o miłości, wiedząc, że ja powiem coś szczerego z serca, a ktoś odpowie tylko Aha, z obojętnością. co to ma wspólnego z romantyzmem? Link to post
Guest Dev Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 A czy do tego trzeba mieć coś z romantyka? Wystarczy przecież, że przyjaciel/przyjaciółka ma jakieś uczucia i trochę inteligencji. Link to post
Cyniu 0 Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 co to ma wspólnego z romantyzmem? Żebym mógł sobie np. z chłopakiem pogadać o dziewczynie, ale troszkę pofantazjować o jej osobowości i delikatności, a nie tylko jak przeciętny chłopak, że ma taki tyłek, taki dekolt, tak sie ubiera itd. Ogółem lubię jak ktoś lubi rozmarzyć trochę. Jak nadal nie rozumiecie to już kolejnego posta mi się pisać nie chce. ;] Link to post
Guest Dev Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 Jak nadal nie rozumiecie to już kolejnego posta mi się pisać nie chce. ;] To Ty widocznie nie rozumiesz czegoś takiego jak 'być romantycznym' Link to post
Guest Anonymous Posted January 1, 2010 Report Share Posted January 1, 2010 No ja dalej nie rozumiem, bo jeżeli ktoś patrzy tylko na aspekty w stylu dekolt itp. to jest po prostu płytki, a każdy człowiek niezależnie od tego czy jest romantyczny czy nie to ma zdolność do marzeń. Link to post
emre 0 Posted March 23, 2010 Report Share Posted March 23, 2010 Od przyjaciele/przyjaciolki oczekuje szczerosci i tego, ze bede mu/jej mogla zaufac w 100%. Link to post
Delicja 0 Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Od przyjaciela oczekuję przede wszystkim zrozumienia, lojalności i zaufania. To bardzo ważne cechy, jakie prawdziwy przyjaciel powinien posiadać. Link to post
Piter10 0 Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Najbardziej według mnie liczy się zaufanie. Link to post
Judy Neko 4 Posted June 10, 2010 Report Share Posted June 10, 2010 Od przyjaciół oczekuję przede wszystkim tego, że będę mogła im zaufać i że będę szczerzy. Link to post
Psychodela 3 Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Przyjaciel powinien cechować się szczerością i zaufaniem głównie. Poza tym wsparciem, kiedy go potrzebujemy. Link to post
kissmyass 12 Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Oczekuje od swojego przyjaciela pomocy w trudnych sytuacjach, wsparcia, zaufania, i szczerości! Link to post
Marcinox 37 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Na pewno szczerości i zaufania, pomocy i wsparcia oraz dyskrecji. Link to post
olka080 0 Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Ja oczekują tylko, żebym mogła im ufać i mogła na nich liczyć. ;) No, a okazało się, że nie każdy to potrafi. dyskrecji Jedna z najważniejszych cech przyjaciela. Eh.;) Link to post
Recommended Posts