Jump to content

Czego oczekujemy od przyjaciół ?

Mglista

Recommended Posts

Guest Amethyst

Zaufanie ? wierzycie w to ? ja sama sobie nie ufam w 100%, a co dopiero drugiej osobie..

przyjaciel powinien po prostu być. i w radości i w smutku. wysłuchać, poklepać po ramieniu i umieć powiedzieć mi, że robię głupotę i powinnam się wycofać, a nie zawsze ślepo stać po mojej stronie.

Jestem tego samego zdania.

Czego oczekuje? Oczekuje lojalności i zrozumienia. Zrozumienia przede wszystkim w momentach kiedy kolejny raz okazuje się jaka jestem głupa/prosto-myśląca/naiwna

żeby o mnie nie zapomniał. śmieszne co nie? ale mój przyjaciel o mnie zapomniał, i z trudem to z niego wyciągnęłam- nie chciał się przyznać. zebrałam swoje rzeczy i poszłam.

zaufanie jest najważniejsze jak i również wsparcie. przyjaciel musi umieć słuchać... i tak banalnie- być.

• 2 weeks later...
Guest Anonymous
Ponieważ Devciu nie chcę z kimś rozmawiać np. o miłości, wiedząc, że ja powiem coś szczerego z serca, a ktoś odpowie tylko Aha, z obojętnością.

co to ma wspólnego z romantyzmem?

co to ma wspólnego z romantyzmem?

Żebym mógł sobie np. z chłopakiem pogadać o dziewczynie, ale troszkę pofantazjować o jej osobowości i delikatności, a nie tylko jak przeciętny chłopak, że ma taki tyłek, taki dekolt, tak sie ubiera itd. Ogółem lubię jak ktoś lubi rozmarzyć trochę.

Jak nadal nie rozumiecie to już kolejnego posta mi się pisać nie chce. ;]

Guest Anonymous

No ja dalej nie rozumiem, bo jeżeli ktoś patrzy tylko na aspekty w stylu dekolt itp. to jest po prostu płytki, a każdy człowiek niezależnie od tego czy jest romantyczny czy nie to ma zdolność do marzeń.

• 2 months later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 5 months later...