Carcharoth 2 Posted April 26, 2013 Report Share Posted April 26, 2013 Nie mam specjalnych oczekiwań i ciężko mi sprecyzować, pewnie z racji tego, że nie mam "przyjaciół" a wystarczy mi, że mam paru znajomych. Są bardzo pomocni kiedy trzeba i nie ma co przesadzać z nazewnictwem takich układów. Link to post
Blackia 117 Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Tego co najwazniejsze czyli umiejetnosci wyrazenia tego co sie mysli.Nawet jesli mialoby mnie to zabolec. Link to post
rebellious angel 80 Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Trzeba mieć jeszcze PRZYJACIÓŁ. Bo dobra koleżanka czy dobry kolega to nie to samo. No, ale czego wymagałabym? Na pewno szczerości, jeśli zrobiłabym coś głupiego to chciałabym dostać opieprz od przyjaciela, a nie poparcia, że dobrze zrobiłam, bo tak wypada. Link to post
val 75 Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 żeby po prostu był, nie oceniał i był szczery. bez przyjaciół i tak da się żyć, Link to post
Blackia 117 Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Dokładnie...Val.Tyle ze z prawdziwym przyjacielem jest zdecydowanie latwiej.;) Link to post
val 75 Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 tylko traf na takie naprawdę prawdziwego. a nie takiego, który o Tobie zapomni, albo obrobi i Ci d*pę i wykorzysta wszystkie Wasze rozmowy przeciwko Tobie. z ludźmi trzeba naprawdę ostrożnie,dlatego jestem zdania, że lepiej mieć kumpli niż szukać przyjaźni. ja się nawet nie łudzę na przyjaźń z kobietą, to jest niewykonalne. już prędzej mogę zaprzyjaźnić się z facetem i faktycznie mam jedną taką relację, którą mogłabym nazwać przyjaźnią, ale... chyba boję się tego słowa (; Link to post
dobrodziejka 30 Posted November 18, 2013 Report Share Posted November 18, 2013 O ile możemy kogoś nazwać tym mianem - to lojalności, uczciwości i szczerości. Link to post
Recommended Posts