Guest Amethyst Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Jaka bizutrerie wolicie i nosicie? Złotą czy srebrną? Link to post
Guest Dev Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Mnie podoba się bardziej srebrna. Link to post
Psychodela 3 Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 Zdecydowanie srebrna. Złoto mi się nie podoba. Do tego nie mogę nosić zlotych kolczyków, wiec automatycznie odpada. Link to post
Cyniu 0 Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 W sumie wszystko mi jedno, ja i tak nie noszę. Link to post
Stephanie 1 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Głównie srebrna, mam jednak złoty pierścionek i w niczym mi to nie przeszkadza. Link to post
Guest Amethyst Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 A co sądzicie o łączeniu złota i srebra ? Link to post
Zagadka 14 Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 Zdecydowanie wole srebro, no i nosze tylko srebro. Złoto mi sie w ogóle niepodoba. Link to post
lea 0 Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Noszę tylko srebrną biżuterię, a z tym łączeniem srebra ze złotem...hmmmm jakoś mi się "gryzie";)Ale podobają mi się łączenia białego złota ze złotym. Link to post
rebellious angel 80 Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 Wolę zdecydowanie srebro. Za złotem nie przepadam, mam chyba tylko kolczyki, łańcuszek i pierścionek złoty, ale i tak często w tym nie chodzę. A co do łączenia złota ze srebrem..to tak jak lea uważam, że się gryzie. Link to post
Jeux 0 Posted January 6, 2010 Report Share Posted January 6, 2010 A co sądzicie o łączeniu złota i srebra ? Absolutnie! Nie ma gorszej tandety niż łączenie srebrnej i złotej biżuterii. Osobiście preferuję srebro, złoto kojarzy mi się z kiczem. Link to post
lea 0 Posted January 7, 2010 Report Share Posted January 7, 2010 Ale wiecie co...nie lubię złota,ale ostatnio przeglądałam biżuterie artystyczną w jakimś sklepie w sieci i zosbaczyłam że można ze złota zrobić ciekawą i nierzucającą się w oczy biużuterię.To chyba zależy od obróbki i od ciekawego wykonania.Pokryte było tak jakby patyną.. Link to post
Eroll 0 Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Bardziej podoba mi się i noszę biżuterię srebrną. A jeżeli chodzi o złoto, to podoba mi się jedynie białe. Link to post
Ishtar 4 Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Również nie lubię złota, zbyt poważne. Ze złota mam tylko zareczynowy pierścionek i obrączkę ślubną. Reszta to srebro. Link to post
Guest Ynka Posted March 12, 2010 Report Share Posted March 12, 2010 Mi też bardziej do gustu przypada srebro i większość biżuterii mam właśnie ze srebra Link to post
kissmyass 12 Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 A ja uwielbiam białe złoto! Mmmmhh cudne! Lepiej się prezentuje niż srebro I złoto klasyczne Link to post
Nawiedzona 0 Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Ani jedno, ani drugie, nie lubię błyskotek, ale jeśli juz jestem zmuszona coś takiego założyć to zakładam srebro. Link to post
Judy Neko 4 Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Przeważnie nie noszę biżuterii, ale zdecydowanie wolę srebrną. Nie wzgardzę też posrebrzaną. Najczęściej noszę posrebrzany kolczyk. Link to post
Guest Anonymous Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Mam kilka złotych rzeczy, ale bardzo rzadko je noszę. Wolę srebro. A łączenie złota ze srebrem w moim przypadku odpada, nie podoba mi się. Link to post
K4K 27 Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Zdecydowanie srebro - do białego faceta pasuje. A złoto to do jakiegoś osobnika rasy ciemnej. Noszę tylko srebrną biżuterie :) Link to post
Piter10 0 Posted July 30, 2010 Report Share Posted July 30, 2010 Nie lubię takiej biżuterii, wolę coś w stylu australijskim :D ale jak już wybierać to wolę srebro. Link to post
TrisHa 2 Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Z tych dwóch wybieram srebro..a tak ogólnie to białe złoto :] Link to post
Pokrak 0 Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 "Białe złoto" ładniej wygląda na ciele kobiety niż oklepane złoto. Link to post
Pyskata. 179 Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Srebro raczej. Ale nie mam w zwyczaju nosić biżuteri, tylko czasami jak się normalnie ubiorę, to mój łańcuszek ubieram :D Link to post
Recommended Posts