Guest Anonymous Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Korzystacie z solarium czy wolicie się opalać naturalnie ?? =) Link to post
melassa 2 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Lubię naturalnie, ale zimą mogę sobie naturalnie narysować najwyżej. A że ciało lekko opalone jest apetyczniejsze- chodze do "trumny":D Link to post
Vico Paz 0 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Ja tez wolę naturalna opaleniznę. Teraz nie chodzę ale pewnie za miesiąc znów zacznę bo znów jestem blada >rotfl< Link to post
Guest Amethyst Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Wolę naturalną,słoneczną opaleniznę. Aczkolowek czasem zdarza mi się pójść na solarium. Dlatego bo uwielbiam leżeć w tej tzw. trumnie i czuć powiew ,chłodnej ,zapachowej bryzy na moim ciele Link to post
Guest Anonymous Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Nigdy nie korzystałem z Solarium , wolę sie opalac naturalnie . Z Tego co wiem koleżanka się opalała w Solarium i po 10 minutach się spaliła Link to post
Guest Amethyst Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 spaliła Spaliła się? a to ciekawe? Link to post
melassa 2 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 ja chodzę na 8 minut. i lubię "zapach utleniania się skóry". Link to post
Vikiria 0 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Nie byłam i chyba nie będę. Link to post
Guest Anonymous Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Ja kilka razy w miesiącu chodzę ... I po 10-15 minut sesje sobie robię :) Link to post
rebellious angel 80 Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Nie byłam. Lubie się opalać naturalnie. Może kiedyś do solarium się wybiorę. Link to post
Guest Anonymous Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Nie byłem i nie pójdę ;F Zapraszam na maliny jak chcecie się opalić xD Link to post
rebellious angel 80 Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Dobra ja przyjadę...xD Link to post
Kaha 1 Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 nie byłam jeszcze. Ale matka mnie chce wysłać, bo to moze mi zrobić dobrze na cerę :o Link to post
Guest Amethyst Posted April 18, 2009 Report Share Posted April 18, 2009 Zapraszam na maliny jak chcecie się opalić czuję się w takim razie zaproszona xD Naszła mnie ochota na pójście na solarium. i myślę ,że na 10 minut spokojnie sobie poleżę w nim;) Link to post
Stephanie 1 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Nie chodzę do solarium - uważam, że jest niezdrowe dla cery na dłuższą metę, a na jeden raz nie ma co iść, bo i efektów nie widać ;) Link to post
Kaha 1 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Na jeden raz, tez pomaga. Na trądzik. Bo go trochę wyzusza :P Ale jak za dużo, to nie pomaga w ogóle... Link to post
Stephanie 1 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Na jeden raz, tez pomaga.Na trądzik. Bo go trochę wyzusza :P Ale jak za dużo, to nie pomaga w ogóle... Tylko raczej nie wtedy, kiedy stosujesz peelingi - wtedy szkodzi. Tym bardziej nie rozumiem takiego powodu, kiedy jest na dworze słońce. Link to post
krolewskie 1 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Korzystam .!!!! Od czasu do czasu !!!! Link to post
MalinoweLove 0 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Mnie też mama zachęca ze względu na problemy skórne :) Chyba pójdę :) Link to post
Çetin 1 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Mnie też mama zachęca ze względu na problemy skórne :)Chyba pójdę :) Sugeruję, abyś poszła pierw do dermatologa. Link to post
Guest Amethyst Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Mnie też mama zachęca ze względu na problemy skórne :) Promienie ultrafioletowe redukują drobne problemy skórne, jednak w przypadku poważnych dolegliwości dermatologicznych i stanów zapalnych, wizyty w solarium należy wcześniej skonsultować z lekarzem dermatologiem. Link to post
Kaha 1 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 aj tam dermatolog! do bani są... zapiszą drogie maści, które g**no dają. Nawet jest gorzej, bo przesuszają skórę. Mam w nosie takiego kogoś. Sama sobie lepiej radzę :thumbdown: Link to post
Stephanie 1 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 aj tam dermatolog!do bani są... zapiszą drogie maści, które g**no dają. Nawet jest gorzej, bo przesuszają skórę. Mam w nosie takiego kogoś. Sama sobie lepiej radzę :thumbdown: Ta wypowiedź świadczy o tym, że nie miałaś dobrego dermatologa. Ja do swojego chodziłam i mnie wyleczył - bez bardzo drogich maści. Link to post
rebellious angel 80 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Kaha trzeba trafić, wybrać dobrego dermatologa. Ja osobiście sama sobie wybrałam mąść na trądzik i pomaga. Ale mam na całe szczęście mały trądzik. Uważam, że jak już chcesz usunąć trądzik i myślisz o solarium to lepiej zastosuj naturalne promianie słoneczne. Link to post
monia 0 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 nie chodzę do solarium . opalam się wyłącznie światłem słonecznym , szybko mnie bierze i już opalam się na brązowo . najszybciej ramiona ,plecy i ręce :) Link to post
Recommended Posts