Kaha 1 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 byłam u dwóch :o każdy powiedział mi to samo. Że trzeba to wysuszyć. I co? Guzik. Jak się wysuszy skórę to produkuje się jeszcze więcej sebum, które jest głuwnym twórcą krost. Teraz muję zwykłym szarym mydłem i smaruję twarz kremem nawilżającym mojego taty. I nie ma zaczerwienień, nie pojawia się tak duzo wykwitów i skóra się uspokaja... Bez drogich maści XP [ Dodano: 2009-04-19, 22:08 ] Zaczynam off topować, wolę na słoneczku się opalać. Na solarce nie byłam, ale chyab się wybiorę ze dwa razy... Link to post
Stephanie 1 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 Zgadzam się, że drogie maści nie zawsze pomagają... mój dermatolog najpierw kazał mi robić metodami domowymi - parówka, co by otworzyć pory, maseczka głęboko oczyszczająca, peeling i maseczka głęboko nawilżająca ;) I ju :D Link to post
Kaha 1 Posted April 19, 2009 Report Share Posted April 19, 2009 :o ja się z tym problemem borykam już 4 lata... :angry: Link to post
Lorczi 1 Posted April 30, 2009 Report Share Posted April 30, 2009 nie byłam i nie zamierzam. Wolę łapać naturalne promienie słońca. :D Link to post
Mglista 1 Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Tak,odwiedzam solarium jak moja skóra traci ładny odcień brązu po waakacjach lub gdy zbliża się jakaś ważna okazja:typu wesele,chrzciny,sylwester,duża impreza:) Link to post
Midnight 0 Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Ja mam ciemną karnację, więc nie muszę chodzić na solarium, ani używać samoopalacza. wystarczy chwila na słońcu i jestem bardzo opalona . Link to post
Çetin 1 Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 Ja mam jasną i nie mam zamiaru robić z siebie kretyna i chodzić do solarium. Mnie odpowiada tak, jak jest. Jak mnie słońce przypiecze to ok, ale nigdy się nie opalam (w rozumieniu - leże plackiem w pełnym słońcu) Link to post
Lady Angelica 0 Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 na solarium nigdy nie byłam ale na słoneczku bardzo lubię się opalać Link to post
val 75 Posted September 9, 2009 Report Share Posted September 9, 2009 Mam bardzo wrażliwą skórę, więc solarka odpada. Wystarcza mi opalenizna zapewniona dzięki słońcu. Link to post
Guest SoSad. Posted September 11, 2009 Report Share Posted September 11, 2009 Nie chodzę na solarium i na razie nie mam zamiaru. Link to post
vera 0 Posted September 12, 2009 Report Share Posted September 12, 2009 Nie, w ogóle bardzo rzadko chodzę, jeśli już, to przed jakąś okazją albo w celu poprawienia humoru gdy na dworze szaro. Link to post
jucha 0 Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Nigdy jeszcze nie byłam w solarium i narazie nie czuje takiej potrzeby. Link to post
czarnaaa 0 Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 nie chodze na solarium, naturalnie tez sie nie opalam (czytaj: nie leze plackiem przez caly dzien). Lubie swoja bladosc :) Link to post
lewitka 0 Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Ja oczywiscie też wolę naturalną opalenizne, ale ciężko o nią w listopadzie. Tym niemniej z solarium nie korzystam Link to post
Lilly 0 Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Nigdy nie korzystałam z solarium. Nawet gdybym miała zostać jedyną osobą, która nie chodzi na solarium to i tak nikt by mnie tam nie zaciągnął!!!! Omijam takie miejsca z daleka. :) Link to post
~okej 0 Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Ja kiedyś chodziłam na solarium, teraz już nie chodzę jakis czas. Możliwe, że jeszcze się wybiorę w przyszłości :D Link to post
Victoria 0 Posted November 19, 2009 Report Share Posted November 19, 2009 Chodzę do solarium średnio co 2 tygodnie na 10 minut, skóra lekko opalona i mi się podoba. Nawilżam ją balsamami i kremami. Link to post
Judy Neko 4 Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Nie chodzę do solarium i nie opalam się, po prostu nie mogę wylegiwać się na słońcu, bo szybko robi mi się niedobrze- od czasu kiedy zasnęłam opalając na słońcu. Link to post
dolly 2 Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Nie chodzę na solarium. I też się nie opalam, nie lubię się grzać na słońcu. Opalenizna po solarium jest brzydka taka pomarańczowa bleee. Poza tym nie lubię opalonych ludzi. Link to post
agusiek 3 Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Nie chodzę na solarium, samoopalacza też nie używam. Zdecydowanie stawiam na słoneczko. :) Link to post
Impulsive 1 Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Byłam kilka razy, zazwyczaj przed jakimiś ważniejszymi imprezami np wesele. Tak 3 serie co dwa dni po 7 minut i starcza. Link to post
fuckinladycore 0 Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Niee .. wszystko tylko nie solarka.Nie dość że opalać się nie mogę to jeszcze na solarium bym szła xD. Nigdy Link to post
benia 0 Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Byłam kilka razy w życiu. Jest to nawet miła chwila relaksu, ale tyle się mówi o szkodliwości solarium, że nie zamierzam chodzić regularnie. Link to post
Mrs.Misery 0 Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Nigdy nie byłam i nie będę. Wolę swój jasny kolor skóry niż powoli robić się na pomarańczę. Nie przepadam za solarium i ogólnie za opalaniem się a słońcu. Link to post
Arantxa 0 Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Wszystko zależy od tego jaką kto ma karnację. Bo jak jest się naturalnie bardzo bladym to faktycznie, bez sensu piec się na raka, tymbardziej, że po jednym razie nie widać efektów. Ja chodzę przed ważniejszymi wydarzeniami, tymbardziej, że wystarczy, że przejdę się 2-3 razy po 5 minut i jestem ładnie opalona. Nie lubię leżeć plackiem na plaży a to tak samo niszczy skórę. Także wolę przynajmniej szybko mieć efekt i być równomiernie opalona bez żadnych pasków. Link to post
Recommended Posts