Guest Anonymous Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Nie chodzę i na razie nie zamierzam. Może w przyszłości,raz na jakiś czas, żeby nadać skórze trochę apetycznego koloru np. zimą. Jakoś nie czuję potrzeby chodzić do solarium. Naturalnie moja skóra nie jest blada, więc. Link to post
Mrs_Misery 220 Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Będąc na wakacjach, dziewczyny namówiły mnie na 8 minut. Dlatego, że pogoda nie dopisywała na plaże zgodziłam się. Plusem było ciepełko i fajna muzyka ale minusem, sparzony tyłek i to, że musiałam później trzymać nogi w górze, nie nadaję się na solarium, wolę swoją karnację. Link to post
Myś 9 Posted July 29, 2011 Report Share Posted July 29, 2011 Nie chodzę i nie zapowiada się żebym tam kiedyś poszła. Wolę naturalne opalanie. Link to post
Darisabelly 0 Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Nigdy nie byłam i nie wybieram się. Wolę naturalne opalanie na słońcu. Link to post
Psychodela 3 Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Nigdy nie chodziłam, nie chodzę i nie będę chodzi na solarium. Tamtejsza opalenizna jest okropna, poza tym nadmierne korzystanie wysusza bardzo skórę. Wystarczy mi opalanie na słońcu, bo szybko łapie opaleniznę. Link to post
Myka 0 Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 Ja jetsem przeciwniczką solarium, nie byłam i na pewno nie pójdę nigdy Link to post
Niebieska 224 Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Nie uznaję solarium. Jak dla mnie niszczy ono skórę, no i przede wszystkim opalenizna z solarium nie jest dla mnie ładna. Poza tym często są tam problemy z czystością i można złapać jeszcze jakiegoś syfa. Link to post
Puszkówna 0 Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Nie chodziłam nie chodzę i się nie wybieram Link to post
T85 95 Posted August 20, 2011 Report Share Posted August 20, 2011 Takie miejsca jak solaria omijam szerokim łukiem i nawet na siłę mnie tam nikt nie zaciągnie bo ja jednak wolę jak coś normalne opalanie się w słońcu chociaż na to nie mam czasu więc pozostaje blada skóra :) Link to post
Alina 3 Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 Kocham solarium i chodzę, ale z umiarem. Tak naprawdę nie byłam od dobrego miesiąca z hakiem. Nie chcę sobie zniszczyć skóry. Ale jeśli mam okazję, korzystam z seansu 10 minutowego. Link to post
sfr 0 Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 nie chodzę, ale byłam kilka razy. nie podoba mi się solariana opalenizna, jestem blada jak ściana, więc po 5minutach na solarium wyglądam jak buraczek. wolę słońce, chociaż opalam się rzadko. Link to post
Cichy 4 Posted August 22, 2011 Report Share Posted August 22, 2011 Nie chodzę na solarium, nie opalam się. W lecie chodzę bez koszulki, więc wiadomo, trochę mnie opali. Ale jakaś genialna opalenizna mnie nie kręci. Link to post
Allyna 6 Posted April 10, 2012 Report Share Posted April 10, 2012 Nie chodzę i nie zamierzam. Najlepsza jest naturalna opalenizna. Link to post
Jacqueline 20 Posted April 12, 2012 Report Share Posted April 12, 2012 Nie lubię sie opalać, nie lubię leżenia plackiem. Dla mnie to strata czasu. Na solarium byłam kilka razy, z racji zobaczenia tego jak to jest, potem chodziłam jeszcze może ze 3 razy żeby się wygrzać w zimie :D w sumie lekarz mi zalecił ze wzgl. na problemy zdrowotne. Cudowne uczucie. Ale ogólnie to miejsce kojarzy mi się z plastkiem. Link to post
WhiteAngel 18 Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Nie korzystam z solarium i nie zamierzam... Mam jasną karnację i nie mogę się nigdy opalić naturalnie więc i sztuczne sposoby efektów by nie przyniosły Link to post
Guśka 13 Posted April 13, 2012 Report Share Posted April 13, 2012 Nie, wole naturalne słoneczko. Link to post
carolynn 84 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Mam zbyt jasną karnację na to, aby chodzić do solarium. Opalać też się nie lubię... Leżenie plackiem w słońcu? Max pół godziny. To strasznie nudne. Słońce chwyta mnie w sposób naturalny, gdy np. latem idę na spacer czy na rower, ale tak czy inaczej i tak jestem blada :P Link to post
Luvuu 380 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Nigdy nie korzystałam z usług solarium, więc co tu mówić o regularnym chodzeniu Bałabym się, że po systematycznych wizytach wyglądałabym jak skwarek. Nie mam nic przeciwko solarium jeśli ta 'opalenizna' nie jest przesadzona. Link to post
trus 208 Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Nie, nie jara mnie sztuczna opalenizna. Link to post
Marcinox 37 Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Nie? Bo to dobry sport dla kobiet ;) Link to post
Lexis 15 Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Nigdy nie korzystałam. Nie lubię się też opalać, więc z reguły jestem blada jak ściana ;) Link to post
margot1616 73 Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Nigdy nie byłam i nie zamierzam. Jakoś mnie nie ciągnie. Wolę poleżeć na słoneczku ;) Link to post
Disorder 332 Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 byłam może dwa razy w lecie, żeby móc się lepiej opalić, ale jestem dość blada i mam wrażliwą skórę, więc nie opalę się tak czy siak. nie dość, że to niezdrowe i wygląda nienaturalnie, to po tym, co ostatnio słyszałam, że się tam wyprawia - nie pójdę już nigdy. Link to post
Mrs_Misery 220 Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Tak, trzymałam tyłek w powietrzu i zamiast skorzystać z darmowej opcji solarium którą dostałam na jednych z wakacji czułam się jak w kiepskich horrorze z relaksującą muzyczką za głową jak z koszmaru na domiar zamkniętych trumiennych drzwi, a przy okazji nic mnie nie złapało (na szczęście) no ale spróbować, spróbowałam. Ostatni raz. Link to post
ExH 35 Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Ja mam zbyt jasną karnację (chyba po mamie) i wyglądam jak wampir, więc solarium nic by mi nie pomogło, poza tym opalam się na czerwono więc solarium mówię stanowczo NIE ;-) Link to post
Recommended Posts