Jump to content

Korzystacie z solarium?

Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

Nie chodzę i na razie nie zamierzam. Może w przyszłości,raz na jakiś czas, żeby nadać skórze trochę apetycznego koloru np. zimą. Jakoś nie czuję potrzeby chodzić do solarium. Naturalnie moja skóra nie jest blada, więc.

• 6 months later...

Będąc na wakacjach, dziewczyny namówiły mnie na 8 minut. Dlatego, że pogoda nie dopisywała na plaże zgodziłam się. Plusem było ciepełko i fajna muzyka ale minusem, sparzony tyłek i to, że musiałam później trzymać nogi w górze, nie nadaję się na solarium, wolę swoją karnację.

• 3 weeks later...

Takie miejsca jak solaria omijam szerokim łukiem i nawet na siłę mnie tam nikt nie zaciągnie bo ja jednak wolę jak coś normalne opalanie się w słońcu chociaż na to nie mam czasu więc pozostaje blada skóra :)

• 7 months later...

Nie lubię sie opalać, nie lubię leżenia plackiem. Dla mnie to strata czasu. Na solarium byłam kilka razy, z racji zobaczenia tego jak to jest, potem chodziłam jeszcze może ze 3 razy żeby się wygrzać w zimie :D w sumie lekarz mi zalecił ze wzgl. na problemy zdrowotne. Cudowne uczucie. Ale ogólnie to miejsce kojarzy mi się z plastkiem.

Mam zbyt jasną karnację na to, aby chodzić do solarium. Opalać też się nie lubię... Leżenie plackiem w słońcu? Max pół godziny. To strasznie nudne. Słońce chwyta mnie w sposób naturalny, gdy np. latem idę na spacer czy na rower, ale tak czy inaczej i tak jestem blada :P

• 2 weeks later...
  • 7 months later...

Tak, trzymałam tyłek w powietrzu i zamiast skorzystać z darmowej opcji solarium którą dostałam na jednych z wakacji czułam się jak w kiepskich horrorze z relaksującą muzyczką za głową jak z koszmaru na domiar zamkniętych trumiennych drzwi, a przy okazji nic mnie nie złapało (na szczęście) no ale spróbować, spróbowałam. Ostatni raz.