Guest Anonymous Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Mobilna przeglądarka internetowa to przeglądarka internetowa przeznaczona dla urządzeń przenośnych, takim jak telefon komórkowy lub palmtop czy konsola gier wideo. Mobilne przeglądarki są zoptymalizowane tak, aby wyświetliły zawartość sieci Web na małych ekranach urządzeń przenośnych. Przeglądarki takie najczęściej są pisane w języku Java. Do tej grupy przeglądarek należą np. Opera Mini oraz Opera Mobile. Co o tej Przeglądarce Sądzicie ? To chyba powinno byc w dziale GSM? 1 warn 4u Link to post
kiriosz 2 Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 A czemu tylko dla telefonów komórkowych? Przecież na komputerze też można mieć Opere ;P Nie lubię opery, używam firefoxa. Link to post
Guest Anonymous Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 od czasu do czasu korzystam i nie jest zła ;) Link to post
Guest Anonymous Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Na telu. mam operę mini i jest dobra. Na PC też mam ale nie korzystam ;D Link to post
dominik676 0 Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Nie przepadam z Operą, w ogóle jej wygląd nie przypadł mi do gustu. Wcześniej używałem Mozilli, teraz przeniosłem się na Google Chrome. Link to post
Zagadka 14 Posted March 26, 2009 Report Share Posted March 26, 2009 Opery mini używam na codzień w telefonie i jestem z niej zadowolony :) na PC'cie też mam Opere ale używam jej tylko do ściągania a normalnie na neta wchodze przez firefoxa Link to post
szczesliw@ 1 Posted April 6, 2009 Report Share Posted April 6, 2009 Używam tej przegladarki na kompie i jestem b. zadowolona:) Link to post
nero469 1 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 U mnie natomiast opera strasznie wolno wczytywała strony więc zmienilem na firefoxa. Lisek okazał się zmianą na lepsze. Link to post
MalinoweLove 0 Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Na komórce miałam Operę, i dobrze było . ;) Ale już nie mam. Na komputerze miałam Firefox, Operę i Explorer. Skasowałam Operę, mam teraz te dwie, ale korzystam z Firefox'a , ponieważ Explorer wolno mi chodzi. (; Link to post
kiriosz 2 Posted April 17, 2010 Report Share Posted April 17, 2010 Nowa wersja z ich to kompletny niewypał. Posiadam obecnie, bo szczerze mówiąc nie chce mi się przeinstalowywać na starą wersję. Na stronach pojawiają się 'smugi', youtube przez jakiś czas nie działało wołając o aktualizację. Mimo, że nie ma już tak nawalonych przycisków na górze, to stała się troszkę nieczytelna. Myślę, że wymaga to jeszcze sporej roboty. Link to post
kissmyass 12 Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 A ja mam Opere w telefonie, i na laptopie. W telefonie oprócz tego że mam wersje przed 2 lat, która się często zacina, to działa mi bez zastrzeżeń :D A na laptopie mi się świetnie sprawuje, jest łatwa z obsłudze, nie wiesza się, i jest w miarę szybka :D Nie zamieniłbym jej na żadną inną przeglądarkę. Link to post
Koleszko 204 Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Mam na fonie i na kompie. Na fonie używam, na kompie służy za awaryjną przeglądarkę. Link to post
Guest Anonymous Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Operę mam na telefonie tylko i czasem używam. A na kompie.. Przyzwyczaiłam się do Mozilli i nie zamienię jej na Operę, więc nie korzystałam z niej i nie będę korzystać na stałe. Ale ogólnie może być. Link to post
Guest Dev Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Z Opery korzystałem kiedyś. Nie za bardzo mi spasowała :) Może ze względu na przyzwyczajenie do liska. Link to post
PLANETA 0 Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Nie lubie jej i nie używam wole liska. Link to post
trus 208 Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 kiedyś używałam, ale tak dość sporadycznie, ostatecznie wróciłam do firefoxa i póki co nie zamienię go na żadną inną przeglądarkę Link to post
Pokrak 0 Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Miałem kiedyś, ale jakoś mnie do siebie nie przekonała. Zostałem przy Mozilli. Link to post
dolly 2 Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Mam tę przeglądarkę w telefonie, bardzo wygodna. Link to post
agusiek 3 Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Co do opery - według mnie są o wiele lepsze przeglądarki. Nie używam. Operę mini mam na telefonie. Jeszcze zniosę. Link to post
Jigsaw 0 Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Używam Opery cały czas i według mnie można się do niej przyzwyczaić :) największy plus tej przeglądarki to chyba szybkie wybieranie Link to post
Koleszko 204 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Według mnie to w tej chwili nie ma różnicy nigdzie. Wszystkie przeglądarki robione są na jedno kopyto... Kiedyś kiedyś opera, to było coś... Prędkość, interfejs... A teraz? Wszystko jest takie samo. Link to post
ilqua 0 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Używałam kiedyś, ale mi nie spasowała. Link to post
alexa__a 2 Posted June 7, 2011 Report Share Posted June 7, 2011 Kiedyś z niej korzystałam, przeglądarka jak przeglądarka, ale mimo co wolę firefoxa. Link to post
Myś 9 Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Jasne, że używam. Według mnie jest najlepsza. Link to post
klara 2 Posted June 8, 2011 Report Share Posted June 8, 2011 Nie używam. Kiedyś zainstalowałam, ale nie potrafiłam się do niej przekonać. Link to post
Recommended Posts