Mercutio 5 Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Firefox najbardziej przypadł mi do gustu. Prosto, elegancko, dużo fajnych wtyczek. Mi się w Operze nie podobał sposób ładowania stron(załadowanie do końca i dopiero wyświetlanie), a także przytłaczający interfejs. Link to post
kiriosz 2 Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Od pewnego czasu na zmianę używam Firefoxa i Opery. Co jakiś czas je zmieniam. Obecnie wypadło na Operę. Obie są równie dobre i nie zamierzam z nich rezygnować. Link to post
PLANETA 0 Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 A ja tylko liska używam, od 3 lat i jest the best ma wsio co mi trza. :D Link to post
Piter10 0 Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Od zawsze używam Mozilla Firefox i jestem z niej w 100% zadowolony, inne przeglądarki mi nie podchodzą. Link to post
Guest Anonymous Posted January 2, 2011 Report Share Posted January 2, 2011 Już od ładnych paru lat jestem zwolenniczką Mozilli. IE strasznie mi szwankował, przy czym Mozilla prawie wcale. Przyzwyczaiłam się do tej przeglądarki i jestem z niej zadowolona. Link to post
Myś 9 Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Używałam kiedyś ale mi się znudziła więc mam teraz inną. Link to post
B4rt3K 28 Posted August 2, 2011 Report Share Posted August 2, 2011 Za bardzo zamulał mi lisek kompa, Chroome śmiga ładnie, tylko ostatnio historia przeglądania zajełą mi jakieś 5gb :x Link to post
T85 95 Posted August 3, 2011 Author Report Share Posted August 3, 2011 Ja tam do liska jestem przyzwyczajony i go mam i jakoś nie widzę w nim nic złego i mi się lisek nie nudzi wcale a wcale :P Link to post
Niebieska 224 Posted April 8, 2013 Report Share Posted April 8, 2013 Jak dla mnie FF jest za wolna, no i jakoś ogólnie jej wygląd nie bardzo mi pasuje. Link to post
Disorder 332 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 korzystam i jestem zadowolona. nigdy nie przepadałam, ale jakoś się przekonałam. ;) Link to post
Veeon 3 Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Dla mnie również jedyna słuszna. Obsługuje rozszerzenia z którymi nie radzą sobie inne przeglądarki, jak dla mnie najlepszy pod względem graficznym i funkcjonalnym interfejs. Musiałem zrezygnować chwilowo z Firefox-a, bodajże od numeru 13 do 15, były to bardzo niedopracowane wersje i strasznie sypały błędami, ale teraz na szczęście z każdym wydaniem idzie do coraz lepszego. Link to post
Chruscik 1 Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 korzystam z mozilli i nie narzekam.. opera jakos mnie nie zadowala i strasznie muli Link to post
Marcinox 37 Posted January 29, 2015 Report Share Posted January 29, 2015 Od samego początku Mozilla, chociaż nie jest najlepsza jestem do niej przywiązany i nie narzekam. Link to post
Koleszko 204 Posted February 15, 2015 Report Share Posted February 15, 2015 Przeprosiłem się z firefoxem. Chrome strasznie mi sypie różnymi ciekawymi "prezentami" i strasznie absorbuje ram... Lisek jest pod tym względem trochę lepszy... Link to post
sołtys 5 Posted February 16, 2015 Report Share Posted February 16, 2015 Ja znowu jestem przyzwyczajony do Chrome'a i Firefoxa używam tylko wtedy kiedy muszę. Dla mnie Chrome działa dużo płynniej i rzadziej się wiesza niż Mozilla. Ale może to tylko mi się tak wydaje. Link to post
Recommended Posts