konkordia2-3-2 0 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 witam adminów - za każdym razem kiedy próbuję się logować wyskakuje komunikat o przekroczonej ilości nieprzeczytanych postów?? ke pasa? (że niby 1000?) pozdrawiam i proszę o info Link to post
Obcy 145 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 jesi wyskakuje takie info znaczy to ze faktycznie masz nieprzeczytane posty. Żeby je zakwalifikować jako przejrzane wduś Oznacz wszystkie fora jako przeczytane tuz nad legenda z lewej strony Link to post
konkordia2-3-2 0 Posted March 26, 2010 Author Report Share Posted March 26, 2010 ale to dotycze wszystkich postów na forach? ponieważ pojawił mi się ten komunikat zanim jeszcze zacząłem pisać, więc chyba chodzi o posty w ogóle? tak? przepraszam, ale ja w tematach komputerowych jestem totalną zieleniną :) Link to post
Obcy 145 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Tak, dotyczy to wszystkich tematow/postow. Co dzień dochodzi około 50-100 nowych wypowiedzi. Limit nieprzeczytanych jest ustawiony na 1000 wiec stad masz ten komunikat :) Link to post
Mglista 1 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Mi dziś wyskoczyło , że mam nie przeczytanych tysiąc postów. Link to post
konkordia2-3-2 0 Posted March 26, 2010 Author Report Share Posted March 26, 2010 dobra , zobaczę czy wyskoczy jutro :) bo to chodzi o 1000 postów a ja jestem na forum dość krótko - chyba nawet mniej niż 10 dni więc nie mogłem nie przyczytać 1000 postów :) spóbuję zmienić ustawienia. dzięki za pomoc - jeśli problem będzie soę powtarzał to będę drążył :) hehe - zrobię screena czy coś Link to post
Recommended Posts