Mglista 1 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 jak w temacie: CZY WIERZYCIE W MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO WEJRZENIA? a może sami już się raz zakochaliście i tak zostało? hmmm? Link to post
emre 0 Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Nie, nie wierze w milosc od pierwszego wejrzenia. Mozna sie zauroczyc i potem z tego powstanie milosc na cale zycie, ale zakochac od pierwszego wejrzenia to moim zdaniem sie nie da. Link to post
Judy Neko 4 Posted April 18, 2010 Report Share Posted April 18, 2010 Nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia, zgadzam się z emre, prędzej będziemy mieć do czynienia z zauroczeniem, które czasami może się zmienić w poważniejsze uczucie, ale nie zawsze. Link to post
rebellious angel 80 Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Jak możemy zakochać się w osobie, którą pierwszy raz widzimy na oczy? To jest niemożliwe. Może nam się spodobać, ale tylko tyle. Po jakimś czasie, jak poznamy tę osobę osobiście możemy poczuć coś więcej. Chociaż powiem, że jest taki chłopak, którego jak zobaczyłam pierwszy raz zwrócił moją uwagę. Od razu piszę, że nie jest jakimś lalusiem i nawet nie taki bardzo przystojny, ale ma 'coś' w sobie. Link to post
Cyniu 0 Posted April 21, 2010 Report Share Posted April 21, 2010 Zaś ja wierzę w takie uczucie. ;) Link to post
stokrota 0 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Moim zdanie miłość od pierwszego wejrzenia ie istnieje. Może nam się ktoś spodobać, zauroczyć ale nie jesteśmy w stanie poznać drugiego człowieka od razu na pierwszym spotkaniu. Do tego trzeba czasu. Link to post
Pyskata. 179 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Zaś ja wierzę w takie uczucie. Miłość to jest kochanie kogoś całym sercem, akceptując jego wady, być w stanie zrobić dla niego bardzo wiele. Ty chyba nie mówisz o miłości, tylko o zauroczeniu. Nie rozróżniasz tych dwóch rzeczy :) Link to post
Cyniu 0 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Ty chyba nie mówisz o miłości, tylko o zauroczeniu. Nie rozróżniasz tych dwóch rzeczy :)Rozumiem zauroczenie, rozumiem miłość. Wierzę w miłość od pierwszego spojrzenia. Link to post
Myś 9 Posted August 3, 2011 Report Share Posted August 3, 2011 Ja wiem.. kiedyś w to wierzyłam ale teraz już raczej nie. Trzeba kogoś lepiej poznać bo tak od razu to na dobre nie wychodzi no i sensu nie ma. Link to post
T85 95 Posted August 10, 2011 Report Share Posted August 10, 2011 Według mnie nie ma czegoś takiego jak miłość od pierwszego wyjrzenia a jest to takie zwykłe zauroczenie daną osobą. I to jest właśnie to co mamy w sobie i nie ma w tym żadnej od razu miłości Nygus 1 Link to post
Alina 3 Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Pytanie banalne, jak i banalna jest taka miłość. Wierzyć, nie wierzyć? Stąpać twardo na ziemi czy latać na różowej chmurce? Ja wolę pozostać po środku. Wierzę w zauroczenie od pierwszego wejrzenia, nie w miłość. Link to post
T85 95 Posted August 14, 2011 Report Share Posted August 14, 2011 Alina, bo to jest właśnie zauroczenie i dla mnie nie ma innej opcji :) Link to post
Niebieska 224 Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Ja nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia, zawsze u mnie musiało to trochę potrwać zanim zdawałam sobie sprawę, że jestem zakochana. Link to post
endorfina. 7 Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Miłość może nie, ale zauroczenie, które przeradza się w miłość. Link to post
Cichy 4 Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Miłość od pierwszego wejrzenia to nic innego jak zauroczenie. Link to post
Cornel 0 Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Miłość od pierwszego wejrzenia to nic innego jak zauroczenie. Na początku. Potem to zauroczenie nazywane potocznie miłością od pierwszego wejrzenia może być już pełnowartościową miłością bez aspektu zauroczenia. Jednakże - dla pewnej kobiety ze zmierzłych czasów mógłbym zrobić wszystko. I to praktycznie od pierwszego dnia znajomości. Link to post
agusiek 3 Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 Jestem dokładnie tego samego zdania co endorfina Miłość może nie, ale zauroczenie, które przeradza się w miłość. Link to post
Pyskata. 179 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 To jest zauroczenie. Potem to się może przerazić w miłość. Więc... teoretycznie można powiedzieć, że miłość od pierwszego wejrzenia istnieje... Zależy, jak się na to patrzy. U mnie to zadziałało jak strzała... Ja zakochałam się od pierwszego wejrzenia, kolejny raz zakochałam się w tej osobie, którą wcześniej znałam, ale pierwszy raz zobaczyłam. Link to post
Alina 3 Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Nie wierzę. Człowieka trzeba dobrze poznać, żeby się w nim zakochać. Fascynacja pewnie istnieje, ale miłość to za duże słowo jak na pierwsze spotkanie. Link to post
Frodeck 4 Posted December 13, 2011 Report Share Posted December 13, 2011 Miłość od pierwszego wejrzenia? Bez szans, żeby kogoś pokochać trzeba go poznać Link to post
trus 208 Posted January 12, 2012 Report Share Posted January 12, 2012 Szczerze mówiąc nie wiem. Nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam, ale myślę, że o miłości w takim przypadku mówić nie można, o zauroczeniu jak już. Bo jak można kochać kogoś kogo się kompletnie nie zna i nic się o nim nie wie? Link to post
eXmate 62 Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 2 różne odpowiedzi 2 są poprawne. Niby można a niby nie. Miłość już to do siebie ma że każdy odbiera ją na swój niepowtarzalny sposób. Myśląc jak romantyk a nim jestem to wspaniały przykład na to jak łatwo można się do kogoś przekonać nawet tej osoby nie znając, natomiast miewając przebłyski realisty - zauroczenie, chemia, cel i starania by go osiągnąć. :> Link to post
margot1616 73 Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Zauroczyć się można od pierwszego wejrzenia, ale miłość... nie sądzę. Miłość może przyjść potem, rozwinąć się w późniejszym czasie, gdy ludzie się poznają. Bo nie wierzę w miłość ludzi, którzy nic o sobie tak naprawdę nie wiedzą. Link to post
unrealisticdreams 9 Posted March 26, 2012 Report Share Posted March 26, 2012 Wierzę w taką miłość . Aczkolwiek trzeba uważać, żeby nie zniknęła tak szybko jak się pojawiła :D Link to post
Allyna 6 Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Wierze, ale myśle też, że jak szybko przyszła taka miłość tak szybko odejdzie. Link to post
Recommended Posts