dolly 2 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Czy lubicie dostawać, dawać prezenty ? Link to post
Piter10 0 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Lubię dostawać prezenty ale bardziej mnie chyba cieszy jak komuś sprawie prezent choć jakbym dostał na prezent samochód to chyba bardziej bym się cieszył :D Link to post
kissmyass 12 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Nie lubię dostawać prezentów, ani ich dawać...dla mnie to głupi zwyczaj. Czasami na prezent daje pieniądze. Nie lubię chodzić godzinami po sklepach, i szukać! Link to post
dolly 2 Posted July 14, 2010 Author Report Share Posted July 14, 2010 Ja lubię dawać, dostawać nie lubię, bo czasami niezręcznie się czuję. ^^" Link to post
Guest Anonymous Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Dawać lubię, jak najbardziej. Dostawać.. I tak i nie. Jest mi cholernie miło kiedy coś dostanę, a z drugiej strony zawsze głupio mi przyjąć, bo wolę dawać. Link to post
Judy Neko 4 Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Lubię dawać prezenty i je dostawać. Lubię dostawać pieniądze, za które w czasie Bożego Narodzenia mogę kupić jakieś prezenty innym i sobie. Lubię też kupować mojej Mamie prezent z okazji dnia Matki, za pieniądze, które dostanę z okazji moich urodzin i imienin. :) Link to post
Myś 9 Posted August 18, 2011 Report Share Posted August 18, 2011 Lubię dostawać prezenty ale i dawać je także ;) Link to post
carolynn 84 Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Lubię je dostawać, ale jeszcze bardziej lubię nimi obdarowywać bliskich bez powodu :) Link to post
Marcinox 37 Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Gdy dostaję prezent czuje się lekko niezręcznie i skrępowanie, ale jest to miłe - chociaż od dostawania wolę sam komuś podarować prezent. Link to post
Disorder 332 Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 ciężko jest dobrze trafić. są tacy, którzy nie potrafią robić prezentów. przykładowo mój dziadek, który zawsze pyta się, co chcę, a poem dostaję dziwne rzeczy (choćby stringi na 9 urodziny :thumbup:)... wolę robić prezenty niż je dostawać. Link to post
Morsik84 0 Posted April 3, 2014 Report Share Posted April 3, 2014 Ja bardzxo lubię, ale ostatnio moja kobieta pojechała po całości i dała mi http://www.godstoys.pl/prezenty-dla-mezczyzn "Zestaw do pielęgnacji Wacusia" ??? Nie wiem czy miał być to tylko żart czy może sugestia, że częściej powinienem się myć. Normalnie zbaraniałem. Link to post
awredkiss 19 Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Lubię dostawać, ale uwielbiam dawać, szczególnie moim bliskim... Lubię robić różne, różniaste niespodzianki. :D Link to post
jagna 4 Posted October 20, 2025 Report Share Posted October 20, 2025 Skoro już tutaj polecamy sobie prezenty, od siebie polecam stronę pracowni ceramiki z Bolesławca: https://andyceramika.pl/ Ceramika ta powstaje ręcznie w polskich pracowniach :) Tak więc będzie to piekna pamiątka na długie lata. Link to post
Recommended Posts