dolly 2 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 czego używacie do układania włosów ? prostownicy? karbownicy, lokówki, suszarki ? Link to post
Alice 0 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Prostownicy, bo to jedyne co dziala na moje wlosy i ma jako taki trwaly skutek chociaz przez kilka godzin Link to post
Psychodela 3 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Codziennie rano prostuję włosy, sporadycznie zakręcę na lokówkę, ale lepsze loki wychodzą prostownicą. Poza tym to gdzieniegdzie tapiruję. Link to post
laleczka 0 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Mam naturalnie prostę włosy ale od czasu do czasu używam prostownicy w celu kręcania delikatnych loczków, wyglądają naprawdę słodko. :hihi: A co do suszarki to absolutnie nie używam, wyłącznie osłabia włosy przez co końcówki szybko zaczynają się rozdwajać. Link to post
Judy Neko 4 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Moje włosy są proste i niczego nie używam do ich układania. Nie używam suszarki, wolę czekać aż włosy same wyschną. Link to post
Vanney 0 Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 myje włosy wieczorem więc ich nie suszę, czasem wyprostuję, ale ogólnie układają mi się same ;3 Link to post
trus 208 Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 tylko prostownica jest w stanie ogarnąć mój poranny busz na głowie :> Link to post
Guest Anonymous Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Ostatnio się ograniczam z takimi sprzętami, bo chcę zapuścić włosy i wolę ich już bardziej nie niszczyć. Ale najczęściej oczywiście prostownica, która przy moich włosach jest zbawienna, lokówka rzadziej, suszarki w ogóle nie używam. Link to post
fuckinladycore 0 Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Nie prostuje i nie kręce.Zostawiam takie jakimi są.Układam jedynie grzywkę,kucyk i jestem gotowa :P Link to post
Mrs.Misery 0 Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Lubię mieć bałagan na głowie. Prostuję czasami a kręcę jeszcze rzadziej. Wystarczy mi suszarka i końcówki same mi się kręcą, to wystarczy :P Link to post
Magda00 0 Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Włosy z natury mają lekki skręt. Nie prostuję, nie kręcę, zostawiam je po wysuszeniu. Ewentualnie upinam. Szkoda niszczyć włosy, które tak powoli rosną. Link to post
Puszkówna 0 Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Niczego :D Po umyciu je tylko poczochram trochę :P jak przeschną, to rozczesuję, żeby mi się loki rozplątały :D i zostawiam :P a układam z reguły tylko palcami :P mam długie włosy, więc większego problemu nie mam :] Link to post
Myka 0 Posted July 30, 2011 Report Share Posted July 30, 2011 ja podwijam na szczotce po bokach, a grzywkę prostuje prostownicą Link to post
Myś 9 Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Czasem używam prostownicy ale ogółem często też suszarki Link to post
malynaaaaa 25 Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 Używam suszarki ale nie zawsze ;) i prostownicy od czasu do czasu :) Link to post
sfr 0 Posted August 8, 2011 Report Share Posted August 8, 2011 tylko prostownica. chyba, że coś mi strzeli i na jakąś większą okazję zrobię sobie fale. suszarkę tylko wtedy, kiedy bardzo mi się spieszy. lubię jak włosy same mi wysychają. Link to post
slank 0 Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Niczego nie muszę używać, moje włosy są naturalnie proste i same się układają. Link to post
Guest Karolka Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 bez prostownicy to jak bez ręki ;) Link to post
carolynn 84 Posted July 6, 2012 Report Share Posted July 6, 2012 Mam proste włosy, więc używam tylko grzebienia ;P no, chyba że muszę gdzieś pilnie wyjść, a nie są dosuszone - w takich sytuacjach zdarza mi się użyć suszarki. Ogólnie staram się dbać o włosy i nie stosować niczego, co by je mogło zniszczyć. Link to post
margot1616 73 Posted July 7, 2012 Report Share Posted July 7, 2012 Szczotka, ewentualnie prostownica. Link to post
Pyskata. 179 Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 Staram się jak najmniej, no ale różnie wychodzi w praktyce- używam suszarki i prostownicy. Suszarki niestety codziennie, prostownicy staram się nie, bo mam bardzo zniszczone włosy. Suszę włosy, bo niestety muszę myć włosy rano, a gdyby miały mi same schnąć, to bym musiała wstawać dwie godziny wcześniej, co jest rzeczą niemożliwą w moim przypadku. :D Link to post
Disorder 332 Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 mam proste włosy, więc w ogóle nie prostuję. na co dzień tylko rozczesuję, czasem jakoś upnę. a raz na jakiś czas pokręcę - na imprezę na przykład. Link to post
Luvuu 380 Posted November 16, 2012 Report Share Posted November 16, 2012 Moje włosy wymagają prostowania, ale nie robię tego - staram się je zapuścić, ambicje mam wielkie, bo marzą mi się włosy do pasa, więc warto się poświęcić. ;) Czasem suszę po umyciu, ale też staram się to ograniczać. Na co dzień chodzę w rozpuszczonych włosach, czasem robię kucyka. Kręcić włosów nie lubię, szczególnie na imprezy - wtedy przeważająca liczba dziewczyn ma loki, na weselach da się to bardzo zauważyć. :P Link to post
Dev 295 Posted November 17, 2012 Report Share Posted November 17, 2012 Czasami stylizuję włosy gumą. Ale zwykle wystarczy szczotka do włosów żeby się ogarnąć. Nic innego po facecie się spodziewać nie należy :D Link to post
KolorowaMamba 21 Posted December 20, 2012 Report Share Posted December 20, 2012 Na codzień, gdy jestem w domu, czeszę włosy w koka - bo najwygodniej przy wszystkich czynnościach domowych :) Ale jak gdzieś wychodzę nie obejdzie się bez prostownicy. Jestem zboczona na tym punkcie :) Link to post
Recommended Posts