Guest Amethyst Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Kim jesteś z zawodu? Czy pracujesz w swoim zawodzie? Gdzie pracujesz? ;) Link to post
Guest Anonymous Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 Ja Pracuje w UPC- Tv Kablowa :) Link to post
fish01zmc 1 Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 ja jestem wolnym strzelcem pracuje w roznych zawodach od fizycznych az po umysłowe Link to post
Guest Anonymous Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Ja jeszcze nie pracuję :)) Ale mam praktyki płatne ze szkoły :lol-sweat: Na fryzjerstwo :puppyeyes: Link to post
melassa 2 Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Nie mam czasu na pracę, bo studiuję dziennie. Od czasu do czasu dorabiam na jednorazowych akcjach- inwentaryzacjach i tp:) Link to post
Mglista 1 Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Jestem kosmetyczką. Pracuję w domu. Czasami jeżdzę do klientek ale żadko :puppyeyes: Link to post
callador 0 Posted September 19, 2009 Report Share Posted September 19, 2009 Jestem Trenerem Lekkoatletyki Pracuję z młodzieżą . Po za tym pracuję jako sprzedawca w Sklepie Marks & Spencer ;P Link to post
Dariusz10 0 Posted March 17, 2010 Report Share Posted March 17, 2010 czy ktoś tu pracuje i studiuje jednocześnie(zaocznie)? co robicie? praca związana z tym co studiujecie? Link to post
kissmyass 12 Posted March 20, 2010 Report Share Posted March 20, 2010 Inspektor bhp, pracuje w zawodzie. Bardzo ciekawa praca Link to post
Zagadka 14 Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 wymiana okien, drzwi, remonty ipt. Link to post
Guest Amethyst Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Ja pracuję obecnie jako doradca finansowy klienta w banku a dodatkowo dorabiam sobie czasami jak jest większa imprezka w restauracji jako kelnerka bądź na zmywaku jeśli zajdzie taka potrzeba :) Z zawodu jestem technikiem księgarstwa i niestety nie pracuję w księgarni :( Link to post
Obcy 145 Posted March 30, 2010 Report Share Posted March 30, 2010 Pracuję w domu jako webmaster freelancer. Link to post
Ishtar 4 Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Elektroradiolog. Obecnie wychowuję synka, nie pracuję w zawodzie, w domu dorabiam zajmując się sprawami rodzinnej firmy. Link to post
TrisHa 2 Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Pracuję jako Asystentka w Warszawie. Link to post
Lili 0 Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 A ja prowadzę sklep spożywczy i w końcu czuję, że robię to co chcę robić. Pracuję na siebie i mam kontakt z wieloma ludźmi. Kocham to:) Link to post
TrisHa 2 Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Ja zawsze chciałam mieć swój sklep..Może nie koniecznie spożywczy,bo przy tym trzeba się porządnie narobić,ale jakiś z ciuchami,albo kosmetyczny :) Może z czasem się zdecyduję na jakiś własny biznes ;) Link to post
MroQ 0 Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Ja tam gram w kosza w klubie - jeśli to można nazwać pracą. Wiadomo, treningi i mecze, turnieje, kadra itd. A w wakacjie ojciec mi załatwie robótkę i zawsze jestem te pare groszy na plus :) Link to post
Koleszko 204 Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Na początku przeczytałem "Nasza klasa" i myślę sobie wtf?! No ale xD Póki co dorywczo ulotki murarka czy coś. Link to post
Pokrak 0 Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 No ja póki co ... Status bezrobotny :P Ogólnie mam papiery na zbrojarza i wysokościowca, ale jakoś po wypadku w którym na moich oczach spadł koleś z 42 m. Ciężko mi wrócić do "zawodu".. Ogólnie robota nie jest zła i w jakiś sposób uczy odpowiedzialności za swoje czyny , gdyż, źle się przypniesz i nie ma ratunku. Niektórzy o tym zapominają [*] No ale do rzeczy.. klimaciarska robota, wysokość "wolność" jak również szczypta adrenaliny - grubo się nad tym zastanawiam, żeby właśnie "odświeżyć" niektóre papiery (badania na prace powyżej 3m) i wrócić w grono "Kamikadze".. No ale czas pokaże.. Link to post
Ingrid 0 Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Jesli to lubisz i masz świadomość, że bezpieczeństwo to podstawa, to wróć do tej pracy. Z tego co napisałeś wnioskuje, ze ta praca daje Ci satysfakcje, a to bardzo ważne. Link to post
sikorkas 1 Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 A ja cóż... w branży może bardziej męskiej :) bo w transporcie pracuje :) Jestem w tym szaleńczo zakochana, mimo że wykształcenie moje zupełnie odbiega od tego co robię, jednakże cieszę się z nowych doświadczeń. Może oddzielny temat założę ku temu żeby opowiedzieć co nieco :rotfl: Link to post
pdm 0 Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 A ja prowadzę sklep spożywczy i w końcu czuję, że robię to co chcę robić. Pracuję na siebie i mam kontakt z wieloma ludźmi. Kocham to:) Nie zazdroszczę, męcząca robotya :] ja też na swój garnuszek zarabiam. Mam dwa sklepy Link to post
Jokersi 0 Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Ja jestem Ekologiem z bardzo niską płacą,ale coż zawsze gdy coś nie pasuje chciało by się coś lepszego XP Link to post
alicja20 0 Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Ja jestem z zawodu opiekunką dziecięcą,*** //cut. Klk. Link to post
Andreas 0 Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Moja praca? tektura i opakowania od ponad 7 lat i na najbliższe lata nie myśle o zmianie ;) Link to post
Recommended Posts