Niebieska 224 Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Z wykształcenia jestem chemikiem, specjalizacja: chemia fizyczna, kierunek: elektrochemia. Pracuję jako:...chemik choć moje zajęcia nie są w 100% zgodne z moim kierunkiem ;) Link to post
K4K 27 Posted August 21, 2011 Report Share Posted August 21, 2011 po trzech latach technikum o kierunku technik mechatronik, pracuje w firmie remontowo-budowlanej. Robie elewacje i renowacje :) czyli bieganie po rusztowaniach. Nie jest to jakas ciezka robota, wiec spoko :) zarobki ok, wiec tym bardziej spoko :D dodatkowo dorabiam w domu, w mini studio tatuazu, ktore obecnie dziala na mala skale :lol: a w najblizszym czasie moze plyta i zmiana branzy na fonograficzna? :P hehe kto wie :) Kazdy stuka profity jak moze :P Link to post
Kobeszko 0 Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 Z zawodu jestem technikiem hotelarstwa i oczywiście nie pracuję w wyuczonym zawodzie. Prowadzę działalność gospodarczą od ponad dwóch lat i jest mi z tym dobrze. Nikt nie stoi mi nad głową, nie muszę się przed nikim tłumaczyć 100% wolność. Mam dwóch pracowników i na dzień dzisiejszy moja firma rozwija się w jak najlepszym kierunku. Warto było włożyć w to sporo wysiłku. Link to post
Gary 1 Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 A moja praca jakoś kręci się w okół tych magazynów :D druga praca legalna, drugi magazyn kolejne awanse xD generalnie zaczynałem od zwykłego szykującego a później samo poszło :P mam 21 lat (jeszcze) a całkiem spore doświadczenie w tych kwestiach co pozwoliło mi być tu gdzie jestem :D obecnie jestem kimś kto jak to nazwał kumpel z pracy zwie się dumnie specjalista od załadunków choć od przyszłego miesiąca zacznę pewnie szkolenie w przyjmowaniu towaru xD ogólnie rozwijam się i to mnie cieszy Link to post
CvK 0 Posted September 3, 2011 Report Share Posted September 3, 2011 Sporo tego było, praca w piekarni u Nowela w ochronie budynku w hotelu Warszawianka, remonty, malowania, ocieplanie mieszkań i takie tam, trudno wymienić, nigdy jednak nie było to zbieranie truskawek, czy roznoszenie ulotek. Obecnie na Mokotowie wyrywam kostkę, pomagam układać rury 6m pod ziemią i po zakopaniu dołu z powrotem układam kostkę i w kółko o samo. Nie jest źle 150zł dniówki to jeden z moich najlepszych zarobków [; Link to post
Frodeck 4 Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Pierwsza praca - na budowie, potem sezonowo w hotelu jako konserwator, potem myjnia samochodowa, pub, cafe bar i teraz restauracja :) Link to post
Prophet 1 Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Z zawodu jestem politologiem, czyli specem od spraw politycznych, ale moje specjalizacja na studiach koncentrowała się na zarządzaniu zasobami ludzkimi. Jest to kierunek, po którym można robić w zasadzie wszystko... czyli w praktyce nic konkretnego xD Zaraz na początku studiów udało mi się znaleźć dość fajną pracę. Od 4 lat jest analitykiem mediów w jednej z największych firm w Polsce świadczących tego typu usługi. Praca ta ma swoje dobre strony (niezła płaca, możliwość rozwoju i fajna atmosfera) oraz złe (moja zmiana zaczyna się o 6 rano, więc żeby zdążyć do pracy muszę codziennie wstawać o 4 nad ranem ^_^). Póki co nie narzekam, bo wiem że dzisiaj są gigantyczne problemy ze znalezieniem dobrej pracy. Mogliby mi jednak w końcu sprezentować umowę o pracę, a nie tylko zlecenie... :/ Link to post
kkobus1 0 Posted September 16, 2011 Report Share Posted September 16, 2011 Pracuję jako sprzedawca na stacji paliw. Praca w sezonie bardzo męcząca, a poza jest nawet lajtowo. Link to post
klara 2 Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Obecnie pracuję dorywczo jako ankieterka... upierdliwa robota, nie ma co. Link to post
T85 95 Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 klara, no na pewno nieźle tam się musisz użerać z petentami od ankiet więc ci nie zazdroszczę :) Link to post
klara 2 Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Już się nie użeram :D Link to post
Frodeck 4 Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Najgorsza dla mnie praca jaką miałem to półroczny staż w starostwie powiatowym - pół roku siedzenia na tyłku przed komputerem, nienawidzę czegoś takiego, nie jestem stworzony do pracy za biurkiem. Z wykształcenia najbliżej mi do barmana, a jak się uda za rok będę licencjonowanym animatorem turystyki :D Link to post
icydrug 135 Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Moja pierwsza praca, rozdzielacz paczek na sortowni w firmie kurierskiej. Co prawda to była tylko dorywcza, ale pierwsza na umowę. Potem był monter okien PCV. Robota upierdliwa jak cholera. Teraz jestem młynarzem w firmie produkującej karmę dla ptaków. Chyba najlepsza robota na razie. Link to post
Tomek500 0 Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 ciekawe czy ktos sie zorientuje czym sie zajmuje..www.youtube.com/airwavespl mechanicy z mentolnieciem Link to post
Niebieska 224 Posted November 24, 2011 Report Share Posted November 24, 2011 Ja z wykształcenia jestem chemikiem oraz udało mi się znaleźć w tym zawodzie :) Link to post
mirami 0 Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Z wykształcenia prawnik- pracuje w zawodzie. Link to post
Frodeck 4 Posted December 5, 2011 Report Share Posted December 5, 2011 Jak się uda to może zostanę sprzedawcą w sklepie muzycznym :) Link to post
endorfina. 7 Posted March 8, 2012 Report Share Posted March 8, 2012 Z zawodu jestem handlowcem, ale w zawodzie póki co nie pracuję. Pracuję jako pracownik ochrony na monitoringu w Galerii Handlowej, dość sporej. Link to post
Allyna 6 Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Uczę się w liceum i pracuje dorywczo. Link to post
Lexis 15 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Z wykształcenia antropolog/wkrótce dziennikarz - pijarowiec. Aktualnie współorganizuję różnego rodzaju eventy artystyczne i zmierzam do pracy w zawodzie. Link to post
KolorowaMamba 21 Posted June 22, 2012 Report Share Posted June 22, 2012 z zawodu jestem hotelarzem. Pracuję w restauracji pewnej dużej firmy. Link to post
Disorder 332 Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 manager przedszkola oraz specjalista do spraw odżywiania (układam jadłospisy dla dzieci w wieku żłobkowym i przedszkolnym). zajmuję się organizacją wydarzeń, fotografowaniem dzieci podczas różnych zajęć, spotkań, wyjść itd. filmuję uroczystości, zajmuję się też typowo biurowymi sprawami (e-maile, rozliczenia) itp. itd. Link to post
dżon 0 Posted January 27 Report Share Posted January 27 Poszlibyście w ten temat - zawodelektryk.pl/technik-elektryk-kurs-online ? Uważacie, że to ma sens? Głównie zależy nam na konkretach, tzn. umiejętnościach. I jak to teraz poukładać, aby całość miała sens? Link to post
Recommended Posts