tNt 0 Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 przeklinanie + fajki. nie trawie tego. i oszukiwanie w żywe oczy..-.- Link to post
wskazanespozycie 1 Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Że nie powie wprost o co jej chodzi tylko kombinuje jakimiś okręznymi drogami a ty masz się domyśleć. Link to post
kissmyass 12 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Nie lubię u kobiet zmienności nastrojów. Stanu przedmiesiączkowego. Nadmiernego plotkowania. Długiego siedzenia w łazience z rana. Marudzenia na posiłki przeze mnie przyrządzone. Narzekania. I stwarzania problemu z niczego. Link to post
Piter10 0 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Marudzenia, Robienie problemów z byle czego, kłamstwa i nie lubię jak kobieta pali. Link to post
Ishtar 4 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Piter10, to zrozumiałe w Twym wieku. Pożyjemy, zobaczymy. Tzn. Ty zobaczysz. Link to post
Piter10 0 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Piter10, to zrozumiałe w Twym wieku. Pożyjemy, zobaczymy. Tzn. Ty zobaczysz. Ale co zobaczę bo nie bardzo wiem o co chodzi ? Link to post
Ishtar 4 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Że nie ma idealnych kobiet, jak i nie ma idealnych mężczyzn. A marudzimy bez względu na płeć, to samo z resztą minusów, jakie wypisałeś. Jeśli się kogoś kocha, akceptuje się również jego wady. To tak na przyszłość. Link to post
Piter10 0 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Że nie ma idealnych kobiet, jak i nie ma idealnych mężczyzn.A marudzimy bez względu na płeć, to samo z resztą minusów, jakie wypisałeś. Jeśli się kogoś kocha, akceptuje się również jego wady. To tak na przyszłość. Doskonale wiem że nikt nie jest idealny i każdy ma jakieś minusy i nawet ja mam wady które pewnie kogoś denerwują ale uważam że kobiety więcej marudzą i robią kłopoty z byle powodu, a uważam tak bo większość dziewczyn które znam i znałem właśnie się tak zachowywały ale powtarzam większość, nie wszystkie. Wcale nie napisałem też, że nie zaakceptowałbym osoby z wadami które wypisałem bo wiem, że jak bym kogoś naprawdę kochał akceptowałbym wszystkie te wady i nawet te palenie papierosów choć bardzo tego nie lubię u kobiet, po prostu dążyłbym do tego żeby wspólnie zlikwidować te wady które się da czyli np. te nieszczęsne papierosy. Link to post
Ishtar 4 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Zabawne, że odnosiłeś się do KOBIET, a teraz piszesz o DZIEWCZYNACH. Nastolatki próbują różnych rzeczy. W młodości palą, potem się tego wstydzą. Wszystkie wady, wszystkie nałogi są do pokonania - trzeba tylko chcieć się zmienić. Ale do tego potrzebna jest miłość drugiej osoby i wsparcie. Link to post
Piter10 0 Posted July 14, 2010 Report Share Posted July 14, 2010 Zabawne, że odnosiłeś się do KOBIET, a teraz piszesz o DZIEWCZYNACH.Nastolatki próbują różnych rzeczy. W młodości palą, potem się tego wstydzą. Wszystkie wady, wszystkie nałogi są do pokonania - trzeba tylko chcieć się zmienić. Ale do tego potrzebna jest miłość drugiej osoby i wsparcie. Co w tym zabawnego że najpierw napisałem kobiet a potem dziewczyn moglem nawet na pisać panny, przecież wiadomo o co chodzi. To że wszystkie wady można razem pokonać to ja doskonale wiem, bo przecież napisałem w poście wyżej dokładnie to samo więc nie wiem o co Ci chodzi. Link to post
Ishtar 4 Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Młodyś jeszcze. Pozwól,że nie będę się dalej wywewnętrzniać, bo efekt odwrotny do zamierzonego. Link to post
Piter10 0 Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Tak, najlepiej powiedzieć że za młody jestem i koniec, a dalej mi nie powiedziałaś o co tak naprawdę chodziło. Link to post
Wizard 0 Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Ja w kobietach nie lubię tej zmienności nastroju :lol-sweat: Link to post
kissmyass 12 Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Głupoty nie lubię w kobietach, chodnik pokryty lodem, a bałwan (moja kobieta) zakłada szpilki i idzie na zakupy. Efekt 6 tygodni z girą w gipsie. Link to post
laleczka 0 Posted December 12, 2010 Report Share Posted December 12, 2010 Mimo tego że to temat dla facetów to ja też wtrące swoje pięć groszy :) Nie lubię jak kobiety robią swoich facetów w konia tzn zdradzają ich na boku. A jest takich pań sporo.. Skoro jest im źle z swoimi połóweczkami to niech im o tym powiedzą bo z czasem kłamstwo i tak ujrzy światło dzienne.. Głupoty nie lubię w kobietach, chodnik pokryty lodem, a bałwan (moja kobieta) zakłada szpilki i idzie na zakupy. Efekt 6 tygodni z girą w gipsie. Hmm myślę że gdyby przeczytała to Twoja dziewczyna to zrobiłoby się jej przykro ;D Link to post
Loolz 0 Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Tak, najlepiej powiedzieć że za młody jestem i koniec, a dalej mi nie powiedziałaś o co tak naprawdę chodziło. Z całym szacunkiem bo sam stary nie jestem ale naprawde jestes za mlody jesli o to chodzi. I nie chodzi mi tu konkretnie o Ciebie. W przeciagu powiedzmy najblizszych pieciu lat w Twoim zyciu pojawi sie tyle dziewczyn, tyle zwiazanych z nimi zaleznosci. Byc moze pomieszkasz z jakas rok, dwa. A wszystko to po to zeby uswiadomic sobie jak bardzo roznia sie one od nas, facetow. Ja na ten przyklad mieszkam juz z taka jedna 2 lata i caly czas ucze sie czegos nowego a bynajmniej przed poznaniem anki nie bylem zamkniety w klatce : ) Baby maja inne mozgi po prostu :) Link to post
Cyniu 0 Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 przeklinana i tych nagłych zmian humoru Link to post
Majki 0 Posted May 1, 2011 Report Share Posted May 1, 2011 Ja w kobiecie nie znosze jak wyzywa pali papierosy i struga cwaniare to by było na tyle . :P Całkowicie się zgodzę. Wszystko na pokaz. Link to post
Cichy 4 Posted August 26, 2011 Report Share Posted August 26, 2011 Nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Fochy z byle gówna, pyskowanie, nadmierne przeklinanie, chamstwo... Link to post
Frodeck 4 Posted September 7, 2011 Author Report Share Posted September 7, 2011 Podam na przykładzie: Kobieta pyta co mi się w niej nie podoba, oczywiście mówię że wszystko się podoba, że kocham ją jaka jest itp, ona żebym powiedział, obiecuje że nawet jak powiem to i tak tego nie weźmie do siebie, dalej mówię że jest dla mnie piękna i idealna, po chwili z zaskoczenia atakuje "ale mogła bym trochę nad brzuszkiem popracować? powiedz nie będzie focha" mówię niechętnie że tak i co? 2 dni płaczu że jest gruba :P i argument że obiecała nie brać tego do siebie odpada :P Link to post
Marcinox 37 Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 Jak nadmiernie przeklina, fajczenie jeden za drugim.. no i czasem brak zrozumienia.. ciężko nie raz kobietę zrozumieć. Link to post
Hubert84 0 Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 (edited) U żony mnie w sumie denerwują tylko fochy od czasu do czasu. Sam nie wiem za co się obraża. Na szczęście szybko jej przechodzi. A u koleżanek z pracy i innych kobiet, które znam denerwuje mnie to , że tylko czekają na moment, żeby inną koleżankę obgadać. Żyją tym :D Edited January 20, 2015 by Hubert84 Link to post
Nygus 53 Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Fałszywe, kłamliwe, nigdy nie mówią wprost o co tak naprawdę chodzi... Link to post
Efka 31 Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 agresji i głupoty...ale to tyczy się każdego.. facetów też :P Link to post
Adiyoshi 0 Posted March 12, 2015 Report Share Posted March 12, 2015 Zmian nastrojów i gdy palą papierosy Link to post
Recommended Posts