Vipera 0 Report post Posted February 21, 2011 Moja mała galeria Rysuję dopiero ok 4 lata, więc proszę się nie spodziewać jakiś arcydzieł xD Mam nadzieję jednak, że moje wypociny będa się podobać. Share this post Link to post
Obcy 145 Report post Posted February 21, 2011 Dziewczyyyno.... masz talent. Szukam szczęki pod biurkiem :lmao: Share this post Link to post
agusiek 3 Report post Posted February 21, 2011 Wszystkie bardzo ładne, ale to http://ladygenesis91.deviantart.com/gallery/?offset=0#/d39r6t9 to jest świetne. :D Koduj //Kol. Share this post Link to post
Pokrak 0 Report post Posted February 21, 2011 Nie no ogólnie trzeba przyznać, jako takie pojęcie jeżeli chodzi o bazgranie ołówkiem masz i jestem pod wrażeniem jeżeli chodzi o wykonanie tego, tak. Ale jeżeli chodzi o motywy które są już na tych zdjęciach jakieś pary, elfy.. etc. To niestety mnie osobiście to odpycha. No ale zgodzę się z tymi co napisali, że talent masz - bo coś w tym jest, jakbyś nie miała to by jakieś dziwne bohomazy powychodziły.. a tak, tutaj jest nawet na czym oko zawiesić. Share this post Link to post
Vipera 0 Report post Posted February 21, 2011 Dziękuję bardzo ;) Cieszę się, że przypadły wam do gustu moje wypocinki :D Share this post Link to post
Zagadka 14 Report post Posted February 21, 2011 Niektóre rysunki są naprawdę świetne, tak jak poprzednicy pisali masz talent do rysunku :) Share this post Link to post
trus 208 Report post Posted February 22, 2011 świetnie rysujesz, gratuluję talentu :sweet: Share this post Link to post
pdm 0 Report post Posted March 18, 2011 Wszystkie bardzo ładne, ale to http://ladygenesis91.deviantart.com/gallery/?offset=0#/d39r6t9to jest świetne. :D Cycki trochę za nisko. W ogóle to z jednym nawet coś nie tak :hihi: Ale ogólnie to fajna kreska. Całkiem dobrze Ci idzie. No ale zgodzę się z tymi co napisali, że talent masz - bo coś w tym jest, jakbyś nie miała to by jakieś dziwne bohomazy powychodziły.. a tak, tutaj jest nawet na czym oko zawiesić. A co powiesz na to, że te piersi jednak są za nisko? Share this post Link to post
Koleszko 204 Report post Posted July 26, 2011 Powiem Ci, całkiem ładne. Ale ćwicz ćwicz i jeszcze raz ćwicz ;) Share this post Link to post
malheureux 0 Report post Posted July 26, 2011 Twoje pace są całkiem nieźle, ale tak jak Pokrak. Nie wiem dlaczego rysujesz tylko jeden motyw? Może spróbuj coś innego, usiądź gdzieś na łonie natury i rysuj to co widzisz. Ponadto w wielu pracach cienie są nie wiem jak to określić, coś jakby mało naturalne? Tu jest dużo lepiej jeśli chodzi o cień: http://ladygenesis91.deviantart.com/gallery/29040346#/d39r6t9 Powodzenia :) Share this post Link to post
nosense 0 Report post Posted August 16, 2011 Ładne, tego szczura też narysowałaś? :D Jak chodziłem do szkoły też ładnie rysowałem, najlepiej mi wychodziły penisy na całych kartkach zeszytów kolegów, doszedłem do takiej wprawy że nie wiedzieli kto i kiedy to robił. Share this post Link to post
Puszkówna 0 Report post Posted August 16, 2011 nosense,Ahahahaha :D :hihi: Vipera... Pożycz mi swoją rękę na parę dni. Maz talent! I nie przestawaj ;x Share this post Link to post
T85 95 Report post Posted August 20, 2011 o ja cię kręcę to jest świetne i na prawdę masz talent i jak coś to powinno ci się za te rysunki czerwony dywan rozkładać :P Share this post Link to post
Marcinox 37 Report post Posted August 21, 2011 Bardzo ładne rysunki, podobają mi się. Kurcze trzeba mieć za***isty talent, dar to rysowania takich rzeczy, tez bym tak chciał :P Share this post Link to post
carolynn 84 Report post Posted June 21, 2012 Super, pięknie rysujesz! Mam nadzieję, że dalej rozwijasz swój talent :) Share this post Link to post
eXmate 62 Report post Posted July 10, 2012 Oo. Ciekawe prace :D. Mnie tam się podoba jej styl :). Lubię fantastyke więc chętnie będę wieszał na tym oko. Share this post Link to post
karola_gl 0 Report post Posted August 1, 2012 Rzeczywiście ładne prace. Ja też maluje i postanowiłam nie marnować talentu, współpracuję z firmą która produkuje koszulki z nadrukiem - wysyłam im moje prace a oni umieszczają je na swoich ubraniach. Może spróbowałabys jakieś formy promocji swojej twórczości? szkoda żeby się marnowała.... Share this post Link to post
onslaught 0 Report post Posted February 23, 2014 Świetne rysunki, nic dodać, nic ująć! :) Share this post Link to post