Guest Amethyst Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Czego w swoim życiu żałujesz najbardziej? Gdyby dało się cofnąć czas zrobiłabyś / zrobiłbyś to? Link to post
Agulka 1 Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 ja tego, że dałam szansę M :fack-off: Link to post
Vikiria 0 Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Żałuję ze osądziłam pewną osobę zbyt pochopnie nie znając wszystkich faktów. Link to post
Guest Anonymous Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Żałuję że Kochałam Kiedyś takiego osobnika płci brzydkiej który wogóle mnie nie lubiał :lol-above: Właściwie nie wiem Co ja w nim widziałam :lol-sweat: Ale teraz Się zakochałam w kimś ...;]:] Link to post
Guest Amethyst Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Żałuję ,że powiedziałam : ":kocham Cię: komuś kto nie potrafi tego docenić :cry: :cry: :cry: :cry: :wall: Link to post
melassa 2 Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Hm... skrzywdziłam kiedyś chłopaka, który mnie tak kochał, że zrobiłby dla mnie wszystko. A ja zerwałam z nim brutalnie, w dwie minuty i przez telefon. Wprawdzie zrobiłam to bo czułam, że z nim nie ma szans nic wyjść, no i poznałam Kubę- ale nie zasłużył sobie niczym na takie potraktowanie. A mnie było po prostu wygodniej zadzwonić niż wsiąść w pociąg i pojechać te głupie 350 km, żeby mu powiedzieć. Byłoby uczciwie i może by mnie tak nie znienawidził... oj. No, ale co się stanie... Wojciech mnie nienawidzi i nie może sobie życia uczuciowego ułożyć, a ja, cóż, jestem szczęśliwa z Kubą. I nie jest tak, że myśl o Wojciechu zatruwa mi życie i przyćmiewa szczęście, nie- po prostu mi tak jakoś... niesmacznie jak sobie pomyślę, jaką suką byłam. Cóż... to się nazywa "zdrowy, ale źle wykonany egoizm". Tak. Link to post
Marlin 0 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 szczeze nie żałuje niczego, nie zrobiłam w życiu nic karygodnego, a małe błędy, które da się naprawić lub onich zampomnieć nie warte są żalu :] Link to post
BaChmenka 1 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 żałuje, że nie potrafię być dobrą dziewczyną, że nie potrafię się dogadać z rodzicami .. Link to post
jucha 0 Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Uczę się na błędach dlatego nawet jeśli czegoś żałuję to jest to dla mnie cenna lekcja na przyszłość. Zresztą jeszcze wiele mogę zmienić i mam jeszcze duży wpływ na to jak ukształtuje się moje życie. Link to post
kissmyass 12 Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Najbardziej żałuje tego że nauczyłem się palić Ale nie chciałbym cofnąć czasu Link to post
Cyniu 0 Posted March 19, 2010 Report Share Posted March 19, 2010 Wielu rzeczy żałuję. ;] Link to post
emre 0 Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Najbardziej tego, ze kiedy moj ojciec umieral w szpitalu, zamiast pojsc sie pozegnac to ja postanowilam uniesc sie honorem i nie poszlam. Link to post
Judy Neko 4 Posted April 26, 2010 Report Share Posted April 26, 2010 Najbardziej żałuję, że nie uniknęłam pewnego spotkania, które zaważyło na całym moim życiu (nie chcę wdawać się w szczegóły) i mogło częściowo pchnąć mnie do zrobienia drugiej rzeczy, której najbardziej żałuję- próby samobójczej. Gdybym mogła cofnąć czas, to nie spotkałabym pewnej osoby i nie próbowałabym się zabić, nie zignorowałabym także tego, że mój Tata stracił węch i może wtedy byśmy wcześniej ustalili, że ma guza mózgu? (Jednak takie gdybanie nie ma sensu, trzeba dalej żyć, z takim czy innym bagażem doświadczeń.) Link to post
Bardock 1 Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 Nie żałuję niczego. Nawet po nieciekawych akcjach można wyciągnąć wnioski, żyje się dalej. Link to post
Delicja 0 Posted May 29, 2010 Report Share Posted May 29, 2010 Z perspektywy czasu nie żałuję niczego. Nawet moje najgorsze wspomnienia czegoś mnie nauczyły w życiu i dzięki temu teraz nie popełniam już tych samych błędów. Link to post
K4K 27 Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Żałuje bólu jaki sprawiłem rodzicom, bo całej reszcie to nie Link to post
Myś 9 Posted May 18, 2011 Report Share Posted May 18, 2011 Żałuję wyboru szkoły i kierunku na którym jestem.. Link to post
Hexe 0 Posted May 19, 2011 Report Share Posted May 19, 2011 Żałuję iż pchnęłam pewnego faceta w ramiona innej i to ona jest z nim bardzo szczęśliwa, ale cóż głupota nie boli, jednak może i ja w końcu znajdę kogoś dla siebie :) Link to post
agusiek 3 Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Właściwie niczego nie żałuję. Z błędów wyciągam wnioski i do przodu. :P Link to post
klara 2 Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Żałuję nieco wyboru akurat takiego liceum jakie wybrałam. Trzeba było stamtąd zwiewać po gimnazjum i się nie oglądać za siebie. Link to post
Frodeck 4 Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Żałuję że poddałem się jeśli chodzi o jedną z propozycji pracy, gdyby nie to w tym momencie mieszkał bym już w Olsztynie zamiast kisić się dalej w Szczytnie :/ ale cóż, mówi się trudno i idzie się dalej Link to post
Marlin 0 Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Żałuję, że nie wróciłam... Link to post
icydrug 135 Posted October 10, 2011 Report Share Posted October 10, 2011 Żałuję że straciłem sporo czasu z osobą, która stała się dla mnie całym światem a potem zostawiła jak psa na ulicy. Nie żałuje wspomnień, bo one są cudowne. Żałuję tylko tego że pozwoliłem sobie tak bardzo się zawieść na kobietach i miłości. Link to post
karolinat 0 Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Żałuję wyboru liceum, kierunków studiów, oj nazbierałoby się tego ;D Link to post
Recommended Posts