Jump to content

Czego żałujesz najbardziej w swoim zyciu?

Guest Amethyst

Recommended Posts

Guest Anonymous

Żałuję że Kochałam Kiedyś takiego osobnika płci brzydkiej który wogóle mnie nie lubiał :lol-above:

Właściwie nie wiem Co ja w nim widziałam :lol-sweat: Ale teraz Się zakochałam w kimś ...;]:]

Hm... skrzywdziłam kiedyś chłopaka, który mnie tak kochał, że zrobiłby dla mnie wszystko. A ja zerwałam z nim brutalnie, w dwie minuty i przez telefon. Wprawdzie zrobiłam to bo czułam, że z nim nie ma szans nic wyjść, no i poznałam Kubę- ale nie zasłużył sobie niczym na takie potraktowanie. A mnie było po prostu wygodniej zadzwonić niż wsiąść w pociąg i pojechać te głupie 350 km, żeby mu powiedzieć. Byłoby uczciwie i może by mnie tak nie znienawidził... oj. No, ale co się stanie... Wojciech mnie nienawidzi i nie może sobie życia uczuciowego ułożyć, a ja, cóż, jestem szczęśliwa z Kubą. I nie jest tak, że myśl o Wojciechu zatruwa mi życie i przyćmiewa szczęście, nie- po prostu mi tak jakoś... niesmacznie jak sobie pomyślę, jaką suką byłam. Cóż... to się nazywa "zdrowy, ale źle wykonany egoizm". Tak.

• 2 weeks later...
  • 8 months later...
  • 4 months later...
  • 1 month later...

Najbardziej żałuję, że nie uniknęłam pewnego spotkania, które zaważyło na całym moim życiu (nie chcę wdawać się w szczegóły) i mogło częściowo pchnąć mnie do zrobienia drugiej rzeczy, której najbardziej żałuję- próby samobójczej.

Gdybym mogła cofnąć czas, to nie spotkałabym pewnej osoby i nie próbowałabym się zabić, nie zignorowałabym także tego, że mój Tata stracił węch i może wtedy byśmy wcześniej ustalili, że ma guza mózgu? (Jednak takie gdybanie nie ma sensu, trzeba dalej żyć, z takim czy innym bagażem doświadczeń.)

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 9 months later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...