sikorkas 1 Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Co sądzicie o muzyce na weselach? Gustujecie w DJ czy może w zespolach, a może muzyka puszczana z wieży ;) Link to post
pdm 0 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Kocham wesela ze względu na muzykę i zabawę. Ogólnie jest to taki dzień, gdy ludzie dorośli mogą poszaleć. ;) Na weselu musi być prawdziwa kapela, która będzie zabawiać publiczność. Muzyka z wieży klimatu nie da. Link to post
sikorkas 1 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Ja też uwielbiam wesela :) Zwłaszcza jak jest dobry wodzirej :) Niedlugo własnie wybieram się na wesele już nie mogę się doczekać... musze tylko casting zrobić na osobę towarzyszącą ;) Link to post
sikorkas 1 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Ja się zdam xDCóż za skromność? Może jakiś popis umiejętności parkietowych? Link to post
pdm 0 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 :letssin: nie wymagaj ode mnie umiejętności jak sama nie umiesz. Link to post
sikorkas 1 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 :letssin: nie wymagaj ode mnie umiejętności jak sama nie umiesz.Skąd zwątpienie w moje umiejętności? Link to post
pdm 0 Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Skąd zwątpienie w moje? :nerd: Link to post
sikorkas 1 Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Skąd zwątpienie w moje? swoje umiejętności znam a Twoich nie ;) Link to post
Koleszko 204 Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Jak na weselu, to obowiązkowo musi być ekipa, nie żaden dj xD Link to post
simonka 1 Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Nie ma to jak ekipa. rozkręci ludzi i w ogóle. poza tym każdy inaczej reaguje na muzykę live a inaczej na puszczaną ze sprzętu. byłam kiedyś na weselu z dj'em i było beznadziejnie sztywno. Link to post
Myś 9 Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 muzyka z wieży tu na pewno odpada bo co to za radość^ najlepiej jak jakiś zespół przyjedzie na wesele i zagra, wtedy jest impreza ;P Link to post
Pyskata. 179 Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Zespół najbardziej rozkręci impreze. Wieża i dj to nie to samo, taka muzyka na żywo na weselu to jest coś. :D Link to post
Hexe 0 Posted April 30, 2011 Author Report Share Posted April 30, 2011 Nie ma to jak zespół grający disco polo ! Uważam,że na wesela czy 18 stki taka muzyka jest najlepsza , nogi same rwą sie do tańca i nic tylko balować do bialego rana.. tak to jest to! A jeszcze gdy zaliczy sie %% to w ogole super jest :P Link to post
rebellious angel 80 Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Na weselu musi być zespół i koniec. Ale też takim, który faktycznie gra na żywo, a nie udaje, że gra. -.- Wesele z wieży to chyba żadne wesele. Mi szykują się w najbliższym czasie trzy weselicha. :letssin: Link to post
dolly 2 Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Ja też uważam, że lepiej jest, gdy gra zespół Ale z dj też tak źle nie jest, byłam raz na takim weselu i całkiem dobrze się ludzie bawili, a moja babcia powiedziała nawet, że to lepsze niż zespół. Link to post
Hexe 0 Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 Dolly wow ale masz nowoczesną babcie ! :D Link to post
Mrs_Misery 220 Posted June 23, 2012 Report Share Posted June 23, 2012 A ja bym chciała jakiś stary dobry zespół, takich Floydów albo Zeppelinów :sweet: Link to post
Anubis 121 Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 Jakaś mała orkiestra byłaby wporzo. Choć kiedyś do łba zakradł mi się pomysł z weselem pełnym rapsów i dubstepu, dobrych bitów i zajebistego basu... Kooooooompletnie na luzie... :D Link to post
trus 208 Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Zespół grający jakieś hiciory, które wszyscy znają + disco polo, muzyka przy której wszyscy się bawią najlepiej :D Choć kiedyś do łba zakradł mi się pomysł z weselem pełnym rapsów i dubstepu, dobrych bitów i zajebistego basu... Kooooooompletnie na luzie... :D Też kiedyś o tym myślałam xD Ale chyba prędzej zrobiłabym takie ''tradycyjne'' wesele, a np. poprawiny w takich klimatach, żeby goście i tego i tego zasmakowali :D Link to post
margot1616 73 Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Nie musi być orkiestry, by ludzie dobrze się bawili. Ważna jest muzyka, która porywa do tańca i ludzie, którzy potrafią się dobrze bawić :) Link to post
Disorder 332 Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 nie chciałabym jakiejś dennej orkiestry, jak dla mnie to już "staromodne" i nie wyobrażam sobie czegoś takiego zupełnie. chyba, że byłby to fajny, nowoczesny zespół, potrafiący grać ciekawe covery. sama nie wiem... Link to post
dobrodziejka 30 Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Byłam na bardzo różnych weselach,nie tylko w kraju. Goście bawili się przy orkiestrze młodzieżowej, na innym gości zabawiał DJ, na jeszcze innym bawiono się przy płytach, radiu itd. Wszystko zależy od samych gości, ich poczucia humoru i ewentualnie dobrym tzw.wodzireju,chociaż dzisiaj może już nie modnym. Link to post
Allah666 92 Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Gdy wódki dużo to i Kaczmarka strawię :) Jednak lepiej gdy na weselu gra zespół. JanPoszept 1 Link to post
dobrodziejka 30 Posted December 3, 2013 Report Share Posted December 3, 2013 Uważasz, że bez alkoholu nie będzie zabawy? Można się bardzo dobrze bawić - zapewniam Cię, a orkiestra jest najlepsza, ale jeśli są inne tańsze możliwości - czasami warto i z takich skorzystać. Link to post
Recommended Posts