simonka 1 Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Zdarzyło się Wam kiedyś odkryć jakieś tajemnice rodzinne? jeśli tak to w jakich okolicznościach? może chcecie napisać co to za tajemnica ( tak ogólnie )? Jeśli chodzi o mnie to niedawno odkryłam że mój dziadek miał romans i z niego dziecko. a ja mam taką przyszywaną ciotkę :-/ Link to post
Pyskata. 179 Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Niczego wielkiego się nie dowiedziałam. Zależy, jak się na to patrzy. O ktoś tu miał raka, o tam jakieś korzenie rodziny. Chyba nic specjalnie interesującego. Link to post
Marcinox 37 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Noo poznałem kilka tajemnic rodzinnych, ale jakoś nie chce dzielić się im na prawo i lewo, ponieważ sam z tych 'tajemnic' nie jestem zadowolony, wręcz rozczarowany i zawiedziony. Odkryłem je w sumie jakieś 2-3 lata temu, przy kłótni dość poważnej z matką, która trwa do dziś, popytałem troszkę babci, dziadka i co nie co wyszło na jaw. Więcej nie chce wiedzieć bo pewnie to było by kolejnym ciosem w serducho ;) Link to post
dolly 2 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Cały czas dowiaduje się czegoś nowego, co lepsze od sąsiadów. Znam parę tajemnic mojej mamy, o których nie powiedziałam nikomu, bo strasznie by to namieszało w mojej rodzinie, tutaj też tego wolę nie pisać. Link to post
Judy Neko 4 Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Rodzina mojego Ojca trzymała w tajemnicy pewne problemy mojej kuzynki... Nie będę wdawać się w szczegóły, ale nie było wesoło... Na szczęście moja kuzynka w końcu wyszła na ludzi i jej życie nie jest już tematem tabu. Innych sekretów nie znam. Link to post
T85 95 Posted January 9, 2012 Report Share Posted January 9, 2012 Ja tam niczego nie odkryłem tak prawdę mówiąc. I nawet nie chce mi się szukać niczego :) Link to post
Myś 9 Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Także niczego nie znalazłam i myślę, że nie chciałabym chyba się dowiadywać czegoś, co może być nawet niemiłe ; ] Link to post
a.ska 0 Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Rodzina ze strony ojca ma jakieś tajemnice. To taki typ rodziny już, oni mają pełno tajemnic. Tajemnic finansowych i jeszcze innych sraszniejszych. Na szczęście rzadziej z tą rodziną się widuję. :) Link to post
Disorder 332 Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 jako takich chyba nie było lub... jak to bywa z tajemnicami, nie wyszły na jaw. jedyne co znam to różne zawiłości między poszczególnymi członkami rodziny. np. moi rodzice mają wspólnego chrzestnego, moja ciocia i kuzyn są parą - brzmi śmiesznie, a jednak jest zupełnie naturalne. :D Link to post
Mrs_Misery 220 Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Hmm, X miał syna z inną kobietą (o czym nikt nie wiedział) a jego żona córkę, tak w ramach rozwodu (podczas rozwodu jego syn miał 10 lat) sobie zafundowali po czym się zeszli, co wyszło im na lepsze bo teraz tworzą niesamowicie przyjemny dla oka widok. Link to post
Disorder 332 Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 zapomniałam! niedawno odkryłam, że mój wujek miał romans. tak, to zdecydowanie tajemnica rodzinna -.- Link to post
Maurycy 225 Posted March 26, 2013 Report Share Posted March 26, 2013 Nigdy nie poznałem swojego dziadka, chociaż mieszkał całkiem niedaleko i zapewne nie raz mijaliśmy się na ulicy. Mój ojciec był wychowywany przez rodzinę babci która zmarła przy porodzie, a dziadek prawdopodobnie strzórzył bo dziecko było z romansu. Wszystko to było ukrywane przede mną, przed ojcem zresztą też. Głupio dowiadywać się o takich rzeczach od osób trzecich, okazało się że moja koleżanka widziała tego człowieka na codzień i zaciekawiła ją zbieżność nazwisk, a o jego śmierci dowiedziałem się przez przypadek od znajomych. Link to post
Luvuu 380 Posted March 28, 2013 Report Share Posted March 28, 2013 Nic sama nie odkryłam, dowiedziałam się o kilku "zaskakujących" rzeczach, ale wynikło to naturalnie, przy rozmowie. Nie są to jakieś specjalne tajemnice, tylko ot takie zwykłe rzeczy, o których po prostu myślałam, że jest inaczej. :) Link to post
Recommended Posts