Marcinox 37 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Chodzicie na jakieś zajęcia pozalekcyjne? Ile razy w tygodniu? Dlaczego właśnie zdecydowaliście się chodzić na takowe z nudów czy może lubicie dany przedmiot i chcecie się poduczyć? Czy zostaje coś w głowie po takich zajęciach? Link to post
Myś 9 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Kiedyś uczęszczałam na coś takiego..to chyba była matematyka z racji tego, że nie umiałam za dobrze, a chodziłam 2 razy w tygodniu ;) Link to post
Koleszko 204 Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Noo dodatkowe zajęcia WF zawsze się przydadzą xD Chodzę, bo się nudzę w domu, a tak przynajmniej mam 2h ruchu ;] I to za darmola. Link to post
dolly 2 Posted April 26, 2011 Author Report Share Posted April 26, 2011 Chodzę na kółko matematyczne, bo do matury się przygotowuje i tam rozwiązujemy różne zadania. Na te zajęcia od początku roku chodzę tylko ja i taki jeden chłopak, są zazwyczaj w piątki na ostatniej godzinie lekcyjnej dlatego tak mało osób jest, ale to nawet dobrze, bo więcej nam wytłumaczy. Powiem szczerze, że naprawdę dużo się nauczyłam i oceny z matematyki mam lepsze;) Link to post
Majster124 0 Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Witam :) Ja chodzę na język niemiecki bo jak z angielskim daję sobie radę to z niemieckim w ogóle :/ Mylą mi się czasy i w ogóle lipa;/ Link to post
Niewrażliwa 3 Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Należę pozalekcyjnie do Szkolnego Koła Ligi Obrony Kraju - w skrócie do Szkolnego Koła LOK. Zajęcia nie są jednak w każdym tygodniu, lecz w czwartki w 2 pierwsze tygodnie miesiąca na strzelnicy. Ale też nie zawsze, bo nie wiadomo, czy strzelnica na jakiś dzień nie zostanie zamknięta. Link to post
Luvuu 380 Posted June 21, 2012 Report Share Posted June 21, 2012 W tym roku miałam trochę za dużo zajęć pozalekcyjnych - matematykę, angielski i niemiecki. Wszystkie trzy w szkole, no a matmę miałam też poza szkołą. Siedziałam w szkole nieraz od 7:10 do 17, ale na szczęście to już za mną - z matmy nadrobiłam zaległości, a z angielskim i niemieckim "szłam do przodu", więc dużo nowej wiedzy przyswoiłam ;) Link to post
Disorder 332 Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 chodziłam na chór i fotografię. Link to post
Mrs_Misery 220 Posted January 30, 2013 Report Share Posted January 30, 2013 Kiedyś chodziłam trochę na zajęcia plastyczne, ale więcej tam było bałaganu niż nauki więc jakoś po roku zrezygnowałam. Jeśli to się liczy, to chodziłam na "czarno" grać na pianinie w jednym ze sklepów muzycznych, gdzie szlifował mnie bardzo miły starszy Pan. Link to post
Maurycy 225 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 Chodziłem przez jakiś czas na kółko fotograficzne, niewiele się nauczyłem ale było miło. Link to post
ExH 35 Posted January 31, 2013 Report Share Posted January 31, 2013 SKSy w kosza i kółka z chemii bardzo miło wspominam ;] Link to post
Koleszko 204 Posted February 2, 2013 Report Share Posted February 2, 2013 SKSy tylko... Reszta zajęć pozalekcyjnych była raczej karnie.. ;F Link to post
trus 208 Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Chór, kółko teatralne, SKSy, treningi kosza :P Link to post
Anonimka. 171 Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Chodziłam na zajęcia przed maturą. W podstawówce na taniec towarzyski i plastykę. Link to post
Recommended Posts