perykus 0 Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Mam pytanie związane z reklamą internetową, jak myślicie i jakie macie zdanie na ten temat. Moja firma się rozwija i poszukuję nowych form reklamy, będę bardzo wdzięczny za informację i ewentualne namiary. Link to post
fergus 0 Posted June 29, 2011 Report Share Posted June 29, 2011 Witaj, reklama internetowa to podstawa, jest wiele serwisów w których możesz reklamować swoją firmę, fajną ofertę ma portal XXXXX. Rozbudowana możliwość reklamy firmy. Muszę to przyznać paru klientów nowych zdobyłem w taki sposób. ban za reklamę /kolorowa Link to post
agrest890 0 Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 ciężko tak radzić nie znając branży ani miejsca prowadzenia biznesu. Warto jednak poszukać agencji zajmujących się promocją firm w sieci, jest ich masa, więc na pewno wybierzesz jakąś fajną ofertę :) Link to post
Samuel 67 Posted June 30, 2011 Author Report Share Posted June 30, 2011 często firmy zajmujące się tworzeniem stron na zlecenie zajmują się ich pozycjonowaniem w wyszukiwarkach i reklamą. możesz ich popytać. Link to post
wyczerpana 0 Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Mam pytanie związane z reklamą internetową, jak myślicie i jakie macie zdanie na ten temat. Moja firma się rozwija i poszukuję nowych form reklamy, będę bardzo wdzięczny za informację i ewentualne namiary. po pierwsze powinno się zainwestować w stronę internetową i w pozycjonowanie, potem można wdrożyć taki marketing szeptany, ale tak szczerze mówiąc to zawsze strategia reklamy zależy od grupy docelowej, a niestety nie podałaś/eś takich informacji do kogo ma być skierowana promocja Link to post
Maurycy 225 Posted July 27, 2013 Report Share Posted July 27, 2013 Spamować linkami fora takie jak to ;) Link to post
tess29 0 Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Najlepiej stroną internetową, która przyciągnie uwagę i będzie responsywna - jest to bardzo ważne teraz biorąc pod uwagę dzisiejsze wymagania konsumentów. W przygotowaniu strony dla firmy w której pracuję pomagała nam agencja z Rzeszowa - Hyperfox. Bardzo dobra współpraca i wszystko w terminie, ale to co najlepsze to że strona jest stworzona w wordpressie i pracocownicy mogą ją uzupełniać, dodawać posty na bloga itp. To sprawdza się znacznie lepiej niż autorskie CMSy. Link to post
Disorder 332 Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 w zależności od branży, ale w dzisiejszych czasach Facebook i Instagram są świetne w promowaniu firm (zarówno usług jak i produkcji). poza tym pozycjonowanie Google - też powinno pomóc. Link to post
dżon 0 Posted November 6, 2024 Report Share Posted November 6, 2024 Poczytaj o pozycjonowaniu lokalnym - https://cwierkaja.pl/pozycjonowanie-gdansk/ Dobrze zrealizowana kampania może przynosić znakomite rezultaty. A jak duża będzie zmiana? To zależy od działań. Tutaj znaczenie mają linki, jakość contentu, optymalizacja techniczna. Dopiero takimi krokami da się coś sensownego wykręcić. Natomiast uwzględnienie tego w działaniach jest zdecydowanie trafione. Link to post
Recommended Posts