Jump to content

Jak dobrze zareklamować swoją firmę w Internecie?

Samuel

Recommended Posts

Witaj, reklama internetowa to podstawa, jest wiele serwisów w których możesz reklamować swoją firmę, fajną ofertę ma portal XXXXX. Rozbudowana możliwość reklamy firmy. Muszę to przyznać paru klientów nowych zdobyłem w taki sposób.

ban za reklamę

/kolorowa

• 2 years later...

Mam pytanie związane z reklamą internetową, jak myślicie i jakie macie zdanie na ten temat. Moja firma się rozwija i poszukuję nowych form reklamy, będę bardzo wdzięczny za informację i ewentualne namiary.

po pierwsze powinno się zainwestować w stronę internetową i w pozycjonowanie, potem można wdrożyć taki marketing szeptany, ale tak szczerze mówiąc to zawsze strategia reklamy zależy od grupy docelowej, a niestety nie podałaś/eś takich informacji do kogo ma być skierowana promocja

• 2 years later...

Najlepiej stroną internetową, która przyciągnie uwagę i będzie responsywna - jest to bardzo ważne teraz biorąc pod uwagę dzisiejsze wymagania konsumentów. W przygotowaniu strony dla firmy w której pracuję pomagała nam agencja z Rzeszowa - Hyperfox. Bardzo dobra współpraca i wszystko w terminie, ale to co najlepsze to że strona jest stworzona w wordpressie i pracocownicy mogą ją uzupełniać, dodawać posty na bloga itp. To sprawdza się znacznie lepiej niż autorskie CMSy.

• 3 years later...
  • 5 years later...

Poczytaj o pozycjonowaniu lokalnym - https://cwierkaja.pl/pozycjonowanie-gdansk/ Dobrze zrealizowana kampania może przynosić znakomite rezultaty. A jak duża będzie zmiana? To zależy od działań. Tutaj znaczenie mają linki, jakość contentu, optymalizacja techniczna. Dopiero takimi krokami da się coś sensownego wykręcić. 

Natomiast uwzględnienie tego w działaniach jest zdecydowanie trafione.