B4rt3K 28 Posted July 15, 2011 Report Share Posted July 15, 2011 Witam. Mam na sprzedaż dwa telefony marki Sony Ericsson. Postaram się dobrze opisać obydwa :). Sony Ericsson w890i, posiadam do niego pełen zakres akcesoriów tj. ładowarka, słuchawki, kabel, pudełko z papierami i płytą. + 2gb karta pamięci. Stan jest DB. Obudowa nosi ślady użytku lecz nie jest tak tragicznie. Wszystko się trzyma nie trzeszczy. Ma simlocka na sieć: PLUS. Posiada jedną wadę, mianowicie przyciski "1" oraz "*" trzeba trochę mocniej wciskać. Nie wiem czy to jest spowodowane, gdy kupiłem go na allegro już taki był. Chcę go po prostu sprzedać, oddam już za 70zł... Sony Ericsson c702. Posiadam do niego tylko ładowarkę. Zakupiłem go ponad 2 lata temu, kiedy jeszcze był w cenie, ciągle używałem, wszystko było w porządku. Został uszkodzony przez uderzenie a raczej zgniecenie dużym metalowym... młotem. Myślałem że już po nim, lecz oddany do komisu został dość tanio naprawiony, tylko coś się odlutowało. Obecnie połowa wyświetlacza nie działa, stwierdziłem że nie opłaca mi się go naprawiać... Oddam go za 40zł + 1gb karta pamięci + założony nowy tylni korpus. Gdyby ktoś wziął dwa, cena idzie o 10zł w dół, i sprzedaje za 100:). Niedługo dodam zdjęcia, proszę o kontakt gg: 13819882 lub na PW. Pozdrawiam! [ Dodano: 2011-07-16, 16:48 ] Fotki: [ Link to post
Recommended Posts