kot 20 Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Cześć, to mój pierwszy temat :P Czy na forum są osoby, które lubią biegać?? Ile najwięcej kilometrów przebiegliście i jak biegacie o jakiej porze etc. Napiszcie śmiało. =D Ogólnie wszystko o bieganiu Link to post
Marcinox 37 Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Nie biegam, nie lubię biegać i nie będę biegać :D Jeśli ktoś lubi to nie mam nic przeciwko :) każdy ma swoje upodobania sportowe. Link to post
kot 20 Posted August 9, 2011 Author Report Share Posted August 9, 2011 Nie biegam, nie lubię biegać i nie będę biegać A wiesz jak się przy tym chudnie??? I poprawia się kondycja, same plusy!!! Ja zaczęłam niedawno i bieganie stało się nierozłącznym elementem mojego życia :shy: Link to post
Marcinox 37 Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 A wiesz jak się przy tym chudnie???I poprawia się kondycja, same plusy!!! 'Nie jestem gruby i nie potrzebuję odchudzania :) Nie tylko bieganie poprawia kondycję :) Link to post
kot 20 Posted August 9, 2011 Author Report Share Posted August 9, 2011 Nie jestem gruby i nie potrzebuję odchudzania Nie tylko bieganie poprawia kondycję Tak, ale nie tylko grubym się bieganie przydaję. Mówię Ci, tak się potem wspaniale czujesz. xD Ja cały czas się uśmiecham po bieganiu, jestem pełna energii i w ogóle. http://wbiegu24.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=455:jakie-s-plusy-biegania&catid=62:abc-poczatkujacego&Itemid=488 Radze przeczytać ;D Link to post
malynaaaaa 25 Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Nie biegam. Nie lubię i mnie kolka łapie zawsze, na szczęście tylko przy bieganiu :P leniwa jestem ale jak miałabym z kim to pewnie bym się skusiła xD Link to post
kot 20 Posted August 9, 2011 Author Report Share Posted August 9, 2011 Nie biegam. Nie lubię i mnie kolka łapie zawsze, na szczęście tylko przy bieganiu Wtedy trzeba iść, albo przysiady robić. Link to post
malynaaaaa 25 Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Wyobraź sobie, że wiem takie rzeczy... Tylko nie zawsze działają. Link to post
B4rt3K 28 Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Biegam biegam, zawsze. Przez wiele lat trenowałem więc nie jest mi to obce, rozbiegania 7km po plaży i jazdaaa, to była masakra. Ogółem tak pół godzinki do 45 min z rana... No i jak ktoś mnie porządnie wku**i to słuchawki w uszy i lecę :) Link to post
Psychodela 3 Posted August 9, 2011 Report Share Posted August 9, 2011 Czy na forum są osoby, które lubią biegać?? Lubię, jak chodziłam do gimnazjum to trenowałam, jeździłam na zawody. Ile najwięcej kilometrów przebiegliście Hmm, ponad 10km było na lajcie. i jak biegacie o jakiej porze Do niedawna jeszcze systematycznie, 3 razy w tygodniu po min 3 km, teraz raz na jakiś czas jak mam ten czas. :P Wieczorem lubię biegać. Nienawidzę biegać na krótkie dystanse. Link to post
alexa__a 2 Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Coraz rzadziej biegam. Wystarczy, że w pracy mam wysiłek fizyczny to wieczorem padam jak mucha. Ale wcześniej biegałam, może nie na czas, ale tak dla poprawy kondycji i odstresowania się kilka kółek w parku. Link to post
Prophet 1 Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Coraz rzadziej biegam. Wystarczy, że w pracy mam wysiłek fizyczny to wieczorem padam jak mucha Znam to... Przez okres wakacji miałem w pracy luźniej, więc biegałem codziennie żeby podreperować kondycję. Teraz jednak wakacje się skończyły, nadgodziny mam w zasadzie codziennie i sił oraz zapału do biegania zabrakło... :/ Link to post
Samuel 67 Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Ja cały czas się uśmiecham po bieganiu, jestem pełna energii i w ogóle. Trochę tego nie rozumiem. Ostatnio zdecydowałem się na bieganie i robiłem to co wieczór przez kilka dni. Po jakimś tygodniu zrobiłem 4,5km (pewnie bym dobił do 5, ale mi się nie chciało). Nudne, męczące, po bieganiu nie widzę żadnej różnicy poza tym, że jestem wykończony. Link to post
Prophet 1 Posted September 9, 2011 Report Share Posted September 9, 2011 Ja cały czas się uśmiecham po bieganiu, jestem pełna energii i w ogóle. Trochę tego nie rozumiem. (...) Nudne, męczące, po bieganiu nie widzę żadnej różnicy poza tym, że jestem wykończony. Ja miałem akurat podobnie jak kot. Wracając do domu byłem wykończony fizycznie, ale na swój sposób zregenerowany i jakiś taki szczęśliwy. Na mnie bieganie działało przede wszystkim odstresowująco i wyciszająco. Link to post
Frodeck 4 Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Wolę rower, podobno mniej stawy obciąża ;) Link to post
T85 95 Posted September 13, 2011 Report Share Posted September 13, 2011 O nie ja nigdy nie byłem za bieganiem więc ja jestem stanowczo sprzeciw bieganiu :D Link to post
CvK 0 Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Bardzo często biegałem jakieś 5km o 6 rano w ferie zimowe i wakacje, kiedy uczęszczałem do szkoły, teraz mam mniej czas w brew pozorom -_- Link to post
sfr 0 Posted September 15, 2011 Report Share Posted September 15, 2011 próbowałam, ale to chyba nie dla. albo byłam zbyt słabo zmotywowana. poza tym nie chciałoby mi się wstać o 6, żeby tylko pobiegać.. a wieczorem jak będę biegała to nie schudnę, o. Link to post
Samuel 67 Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Jak nie będziesz biegać w ogóle, to na pewno bardziej nie schudniesz. Link to post
klara 2 Posted September 21, 2011 Report Share Posted September 21, 2011 Biegałam kiedyś na początku wakacji. Teraz mi się nie chce. Wolę poćwiczyć mięśnie brzucha i jogę w zaciszu domu, ewentualnie wyjść na rower. Link to post
agusiek 3 Posted September 27, 2011 Report Share Posted September 27, 2011 Za czasów gimnazjum biegałam w sztafecie. Co nie zmienia faktu, że nie lubię biegać. Chociaż zdarza mi się często "się przebiec" rekreacyjnie. Link to post
Myś 9 Posted October 15, 2011 Report Share Posted October 15, 2011 Nie przepadam za bieganiem.. to chyba nie dla mnie ;D Link to post
MalinoweLove 0 Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Wiele razy zaczynałam, jednak szybko się nudziłam. :) Lubię biegać jedynie na bieżni xD Link to post
klara 2 Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 codziennie rano na autobus Link to post
Luka Wars 5 Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Chyba wyłamię się z główego nurtu i powiem - lubię biegać (chociaż w ostatnim czasie trochę z tym cienko). Mój najdłuższy przebiegnięty dystans to jakieś 20 km z ogonkiem - w formie zwykłego treningu. Nigdy nie stawiałem sobie za cel przebiec jak najdłuszy dystans. Obecnie staram się powrócić do mojej dawnej formy (biegam po 5 km). Jeśli chodzi o porę (zakładam dnia), preferuję popołudnie. Dla prawdziwego biegacza pora roku nie ma znaczenia ;) Link to post
Recommended Posts