Jump to content

Braterstwo krwi

kot

Recommended Posts

Cześć. :]

To mój drugi temat.

Czy robiliście kiedyś braterstwo krwi? :D

Dla niewidzących:

Polega to na tym, że załóżmy dwie osoby składają sobie przysięgę, następnie rozcinają do krwi rękę, palce i dotykają się tymi rozciętymi miejscami.

Czy robiliście tak kiedykolwiek w dzieciństwie, jakie sobie obietnice składaliście?? :heart:

Właśnie chodzi w tym o zaufanie do drugiej osoby.

A gdybym miał samych kumpli z HIV ?

Czy robiliście kiedyś braterstwo krwi? :D

Dla mnie to jest popierdolenie umysłowe. Mam dwóch prawdziwych przyjaciół z którymi niejednokrotnie udowadnialiśmy sobie ile dla siebie znaczymy bez żadnych rozcięć na łapie.

• 2 months later...
  • 7 months later...
  • 4 months later...
  • 1 year later...

Braterstwo krwi?

Mysle ze jesli ma sie przyjaciela i ufa mu sie to tego typu zabiegi sa zbedne.No chyba, ze ktos do 'sekty nalezy' i jest to wymagane.:/

Za duzo ludki ogladaja filmow i potem chca sie bawic w dziwactwa, ktore stanu faktycznego i tak nie zmienia w chwili wystawienia ow przyjazni na probe.

• 6 months later...

Za gówniarza mi się zdarzyło. zapatrzony byłem w typa jak w obrazek - głupota. Sądzę że jest to zbędna forma udowadniania czegoś sobie. Tymbardziej że przyjaciół ma się bezwarunkowo, a nie bo mamy braterstwo krwi xd niemniej jeśli któryś z ziomów by chciał to spoko : )