green 0 Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Rownież uwielbiam robić zdjęcia. Mogłabyś napisać więcej o kursie fotografii na którym byłaś? Ja wybieram się na http://kursfoto.edu.pl/ mam zamiar dużo się nauczyć, a co Tobie dały takie kursy? Link to post
alicjajanas87 0 Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Disorder - zgadzam się, co uchwycone na fotografii, nigdy nie przeminie:) Ja jednak najbardziej lubię fotografię mody - to wciąż prężnie rozwijająca się dziedzina, chociaż zdecydowanie ciężko się przebić i zostać profesjonalnym fotografem:( Link to post
jahuu 3 Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Uwielbiam fotografię, ale niestety ze względu na inne obowiązki troszkę zaniedbałam to hobby Link to post
sue 1 Posted August 7, 2013 Report Share Posted August 7, 2013 bardzo lubię oglądać zdjęcia, robić też - tyle że amatorsko. nie znam się na tym, ale zdarza mi się dostrzegać złe wykadrowanie, światło i te takie tam inne, których nawet nazwy nie znam. kiedyś, jak sie wzbogacę, to kupię sobie taki sprzęt do zdjęć, że mucha nie siądzie ;p Link to post
Wiedźma 12 Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Był czas, że strasznie się napaliłam na fotografię, nie rozstawałam się z aparatem, podobno nawet mi to wychodziło, ale jakoś się tak wypaliłam. Chociaż chciałabym kiedyś do tego wrócić, bo fajnie się przy tym bawiłam. Link to post
brownskin 0 Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 (edited) Wydaje mi się, że lepiej zaczynać przygodę z fotografią od prostych aparatów i na nich się uczyć. Na inwestowanie w drogi sprzęt jeszcze przyjdzie pora. Najpierw nauczyć się podstaw - kadru, ustawienia świateł itd. Kurs fotografii jest bardzo przydatną rzeczą, bo uczy właśnie tych podstaw. Chociaż ja zapisałem się dopiero po zkaupieniu pierwszego Canona Edited November 2, 2013 by Obcy Daruj sobie spamienie linkami Link to post
trus 208 Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 Nie kręci mnie to, przez chwilę miałam zajawkę żeby nauczyć się robić porządne zdjęcia, ale szybko mi przeszło :P Link to post
Blackia 117 Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 A ja lubie sobie popstrykac...ale to niestety amatorszczyzna.Ale co tam...robie to w sumie dla siebie wiec mam to gdzies ;p Link to post
JanPoszept 4 Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 a gdzie jest miejsce aby pokazywac swoje zdjęcia? Link to post
Blackia 117 Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 W wasza tworczosc ;) Tworzysz swoj wątek lub podpinasz sie po kogos ;) Link to post
Maurycy 225 Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 http://andriskos.pl/index.php?/forum/110-wasza-tworczosc/ Link to post
JanPoszept 4 Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 trochę zdjęc juz zrobiłem. amatorsko co prawda ale staram się :) W większosci to zabytki ale i inne tez, oprócz portretów Link to post
nowy92 3 Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 Zaliczam się do osób, które lubią patrzeć i podziwiać zrobione już zdjęcia. Próbowałem kiedyś sowich sił w fotografii, lecz nie mam do niej odpowiedniego oka, a moje ręce za bardzo się trzęsą. Link to post
Zagadka 14 Posted April 11, 2014 Report Share Posted April 11, 2014 Nie jestem i nigdy nie byłem jakimś pasjonatem fotografowania czegokolwiek, żeby robić jakies tam zdjęcia jak niektóre tu pokazane trzeba mieć do tego odpowiedni sprzęt i umiejętności a ja niemam ani jednego ani drugiego. Zdjęcia owszem robie ale albo telefonem lub cyfrówką najczęściej komuś lub jakichś śmiesznych rzeczy. Link to post
ojania 0 Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 A ja uwielbiam robić zdjęcia. Naturze, ludziom, rzeczom. Łapać chwile ulotne, jak niegdyś śpiewał Magik. Link to post
Nati 1 Posted June 3, 2014 Report Share Posted June 3, 2014 Ja również kocham robić zdjęcia. To najlepszy sposób na zachowanie pięknych momentów i wspomnień :). Link to post
jagna 4 Posted June 1, 2023 Report Share Posted June 1, 2023 U mnie to było tak: Zacząłem oglądać youtuba pod hasłami: "fotografia dla początkujących", " Jako aparat wybrać" etc. Z tego wyłoniło się kilka ulubionych kanałów m.in. "fotografia jest fajna", " Marek Waśkiel", "Fotobłysk", " Niezłe aparaty", "Zieniu" i wiele innych. Po jakimś czasie dowiesz się czego potrzebujesz, a jeszcze chwilę później jaki konkretnie model aparatu i jakie obiektywy...Niby można iść na skróty i kupić co ktoś poleci, ale wiedza zostaje na przyszłość. https://fotostudium.pl/ Sporo ciekawych kursów i warsztatów oferuje również katowicka szkoła fotografii. Link to post
Recommended Posts