Frodeck 4 Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Sam się nie znam, ale wujek poprosił :P czy któryś z Forumowiczów ewentualnie posiadający własną firmę mógłby mi polecić jakiś program do faktur i coś o nazwie CRM? :P Link to post
kalinka 0 Posted February 14, 2013 Report Share Posted February 14, 2013 Słyszałam, że popularny jest infakt, ale jeśli sama miałabym się na coś zdecydować, to chyba jednak na ifirmę http://www.ifirma.pl/index.php bo w tym przypadku nie ma limitu wystawionych faktur. Pozdr Link to post
Anonimka. 171 Posted February 15, 2013 Report Share Posted February 15, 2013 Na jakiejś rozmowie ktoś coś mi gadał o Symphoni :D (nie wiem jak to się pisze) Link to post
malwa 2 Posted March 24, 2013 Report Share Posted March 24, 2013 Pewnie po dwóch latach osoba zainteresowana znalazła program. Te o których wspominacie to płatne programy. Wymądrzam się tak bo aktualnie sama przeglądam programy biurowe ale darmowe. Jakiś dobry CRM by się przydał. Link to post
Recommended Posts