Obcy 145 Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Jak w temacie. Jeżeli po konwersji jest coś nie tak to piszcie tutaj. Link to post
Pyskata. 179 Posted November 15, 2011 Report Share Posted November 15, 2011 Jezu, jak to forum dziwnie teraz wygląda. Ale może i do tego się przyzwyczaję. Buble są takie, że nie wiem, czy można zmienić język to raz. Wolałabym wszystko po polskiemu. Dwa- sb ch***we, za wąskie, mało postów widac, co mi sie nie podoba. Ale dobrze, ze na górze w sumie ;) A reszty jeszcze nie ogarnełam, dam znać. :) Link to post
eXmate 62 Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 (edited) Ja znalazłem. W sb jest. Jeżeli ze strony głównej wejdzie się na inną dowolną a później użyje przycisku wróć lub backspace to pole wiadomości do wysłania w sb będzie zapełnione ciągiem znaków, co de facto nie powinno mieć miejsca. KolorowaMamba & Pyskata - nie żebyście nie widziały ale w menu jest przycisk Shoutbox wystarczy kliknąć. Tam jest on znacznie większy. Edited November 16, 2011 by Obcy Eeee, ja nie mam tego bubla z sb. Link to post
Koleszko 204 Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Avatary nie są animowane :( Link to post
eXmate 62 Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Za to ja mam xD Perfidnie Ci mówię. Korzystam z Google Chrome i bubel jest. Index->Dowolna strona->Wstecz Link to post
PLANETA 0 Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 Witam na nowym stylu ,nie pamięta ani loginu mego ani hasła , wyskakuje okienko puste , do naprawy to jest Adam ok. :help: A i na głównej stronie nie są podświetlone tematy , dopiero po najechaniu na dział też to jest do zrobienia. Link to post
Koleszko 204 Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 U mnie tylko tematy, ale to jest domyślne dla stylu. Działy spoko. Logowanie też. PLANETA jaką masz przeglądarkę? Link to post
PLANETA 0 Posted November 19, 2011 Report Share Posted November 19, 2011 No tematy też jak pisałem , a co do liska mam wersje 6,0 tylko i tak sie dzieje wiesz Koleszko. Link to post
Koleszko 204 Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 No ja mam 8.0 ;D Link to post
PLANETA 0 Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Ok co do tych ukrytych postów to tak ,zmieniłem styl i są widoczne ,a co do hasła i loginu też jest sposób ,w okienku nie wyswietli ,to klikam zaloguj i wywala na 2 stronę i tam pamięta klikam loguj i pasi. Chyba zmienie już liska na tego 8,0 . :P Link to post
Recommended Posts