Obcy 145 Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Każdy czasem potrzebuje rozładować swoje emocje. Wiec ja się pytam. Jaki jest wasz sposób na to? Lubicie sie raczej wyluzować przy dobrej książce / filmie ? Czy raczej coś bardziej ekstremalnego jak skok na bungee ? Link to post
endorfina. 7 Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 muzyka, książka, samotność zwyczajna, czasami płacz(jak jestem zła to czasami płaczę, lub się śmieje, przechodzę w skrajności), albo sex! Link to post
Myś 9 Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Bardziej jest to jakiś film, muzyka bądź czekolada xD Link to post
Prelegent 2 Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Rozładować emocje.. joga i medytacja całkiem temu sprzyjają w moim wypadku. Link to post
agusiek 3 Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Siatkówka zdecydowanie... Szczególnie w niedziele maraton 5 godzinny. Rozładowanie emocji 100%. Link to post
Koleszko 204 Posted December 24, 2011 Report Share Posted December 24, 2011 Muzyka. Zdecydowanie. W ostateczności gram w CoD' a, a jak i on nie pomaga to idę do kumpla na sparing. Link to post
T85 95 Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 Oj u mnie to muzyka na prawdę umie mnie odstresować i naładować mnie pozytywną energią której mi czasem brakuje :) Link to post
Frodeck 4 Posted December 25, 2011 Report Share Posted December 25, 2011 muzyka przede wszystkim, oprócz tego wysiłek fizyczny Link to post
Zielona 1 Posted December 26, 2011 Report Share Posted December 26, 2011 Nie będę oryginalna- muzyka. Czytam, jeśli stres nie jest na tyle silny, by mi to uniemożliwić... W zasadzie to wszystko zależy od nasilenia stresu i okoliczności. Link to post
Harlan 0 Posted December 27, 2011 Report Share Posted December 27, 2011 Uprawiam Jogę hy hy hy., A poza tym to oczywiście muzyka, bieganie w koło domu i spacery w lesie po 22. Link to post
Bezwet 0 Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Mi wystarczy muzyka, usłyszę tylko ulubiony kawałek i od razu szcześliwy jestem:) Link to post
Judy Neko 4 Posted January 4, 2012 Report Share Posted January 4, 2012 Jak jestem zestresowana, to słucham muzy lub gram w jakąś grę. Jednak najbardziej pozytywnie działa na mnie muzyka. W ogóle nie mogę się obejść bez muzyki. Na szczęście w stresie nie objadam się słodyczami, ale nic tak nie uspokaja jak kubek pysznej herbaty i słuchanie ulubionej stacji radiowej. Link to post
Luka Wars 5 Posted January 13, 2012 Report Share Posted January 13, 2012 Ludzie uciekają w różne sposoby, najgorzej chyba jeśli dla kogoś wyjściem jest szklanka. Ja na szczęście nie mam z tym problemu. Najbardziej odstresowuje mnie sport. Przeważnie jak się denerwuję to pojawia się u mnie ogromne pragnienie ''zmachania''. Idę na jogging i nie mam potem siły na nerwy. Link to post
a.ska 0 Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Ja w smutnych chwilach lubię uciekać kogoś problemy, więc pochłaniam jakąś książkę albo załączam jakiś film. :) Najlepiej znaleźć sobie jakieś zajęcie, by nie myśleć o tym problemie... Link to post
WhiteAngel 18 Posted January 28, 2012 Report Share Posted January 28, 2012 biegam z psem, gram sobie na gitarze, do tego gorąca kąpiel i już jestem oazą spokoju :) Link to post
Katharsis 16 Posted January 30, 2012 Report Share Posted January 30, 2012 Gorąca kąpiel, odizolowanie się od wszelkich istot, słuchanie muzyki, czytanie książek, ciepła herbata. Link to post
Melancthe 3 Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Hmm...w jaki sposób można się odstresować? Wszystko zależy od stopnia zdenerwowania. Gdy jest zwykły stres związany z codziennymi obowiązkami wówczas wystarczy mi dobra książka/manga i kubek ciepłej herbatki. "Cięższy kaliber" zwalczam w inny sposób - latem samotna wędrówka po górach ewentualnie weekend z wędką w ręku, zimą długie wieczory w towarzystwie horrorów, popcornu i mojego kuzyna. A gdy nie mam szans na taki "seans" wówczas zaczynam haftować. Link to post
malynaaaaa 25 Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Czasami wystarczy mi muzyka, sen i coś słodkiego. Jeżeli mam jakieś większe problemy wtedy musze się wygadać, wypłakać czasami wykrzyczeć. Link to post
margot1616 73 Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Odpowiednia muzyka, dobra książka a czasem gorąca kąpiel bądź długi spacer, który pozwala się uspokoić. Ale jak to już ktoś zauważył, wszystko zależy od rodzaju zdenerwowania. Link to post
unrealisticdreams 9 Posted February 22, 2012 Report Share Posted February 22, 2012 Kładę się plackiem na łóżku z jakąś ciekawą książką w ręce i po prostu wciągam się w treść. Taka chwila wytchnienia, o. Link to post
Obcy 145 Posted February 22, 2012 Author Report Share Posted February 22, 2012 a ja.... ja odpalam kompa i oddaje się pracy. Ale takiej trudnej, że trzeba pogłówkować ostro. Wyłączam sie wtedy zupełnie. Tak odpoczywam, ale ale..... czy to już nie pracoholizm :o Link to post
Melancthe 3 Posted February 24, 2012 Report Share Posted February 24, 2012 czy to już nie pracoholizm :o Oj chyba jest xD Link to post
T85 95 Posted February 25, 2012 Report Share Posted February 25, 2012 ak odpoczywam, ale ale..... czy to już nie pracoholizm :o To mi jednak w jakimś tam sensie też wygląda na pracocholizm. Ale znajduje na to wytułmaczenie, że jeżeli lubisz to co robisz, to jedna troszkę zmiejsza się stopień pracocholizmu i jest mniejsze prawdopodobieństwa wystąpienia wypalenia i znudzenia się tej pracy :D. Wiem przynudzam troszkę ;) Link to post
malheureux 0 Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Jak mogę to idę jeździć na rowerze. A jak nie mogę to w sumie nic nie robię. Link to post
Fmas 0 Posted February 29, 2012 Report Share Posted February 29, 2012 Słuchawki iPod i kuracja ON. Link to post
Recommended Posts