Guest Amethyst Posted February 22, 2009 Report Share Posted February 22, 2009 Czy masz najlepszego przyjaciela?czy Twój przyjaciel to osoba ,której możesz zwierzyć się ze wszystkiego?czy możesz na niego liczyć o każdej porze dnia albo nocy? Link to post
PLANETA 0 Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Ja niestety nie mam bo teraz miec przyjaciela to trudna sprawa i tyle takie mamy czasy. :P Link to post
BaChmenka 1 Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 mam przyjaciela geya Patryczka, Tidusia, i moją kochaną Karinkę ;* Link to post
rybka26 0 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 ja mialam kiedyś dużo przyjaciół, teraz mało...niektore kontakty sie juz pourywały, znajomi powyjezdzali, pozakladali rodziny wiec nikt juz nie ma czasu na spotkania towarzyskie... ^_^ Link to post
Agulka 1 Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Mam nadal wspaniałego przyjaciela, Szymona, ale on jest już żonaty, ale jako przyjaciel dla mnie jest po prostu nie zastąpiony. Link to post
BaChmenka 1 Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Przyjaciel to ktoś, kto cię zna i kocha za to, czym byłeś, i kim jesteś, i który podziela twoje nadzieje, co do tego, kim będziesz ! ;* Link to post
Cookie 0 Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Mam przyjaciela, i 2 przyjaciółki, na które mogę zawsze liczyć ; ) Link to post
Guest Anonymous Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Mam 2-3 przyjaciół, mogę liczyć na nich ;x Cookie, ja jestem tym przyjacielem xD ? Link to post
MalinoweLove 0 Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Mam przyjaciółkę której powiem wszystko. Chciałabym mieć również oparcie w płci męskiej, ale niestety, mam tylko przyjaciółkę. Ważne, że najlepszą. ;) Link to post
katee309 0 Posted December 8, 2009 Report Share Posted December 8, 2009 Moją przyjaciółkę traktuje jak rodzinę ,wiem że mogę jej powiedzieć wszystko a ona mnie nie zawiedzie i pomoże mi jak tylko będzie mogła,dlatego też przyjaźń traktuje na równi z miłością. Link to post
Lady Angelica 0 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Ja nie mam prawdziwych przyjaciół ktorym bym mogła zaufać na 100%. w dzisiejszych czasach nikomu nie można ufać (nawet rodzinie). W ogóle uważam, że ludzkość jest do kitu i z niecierpliwością czekam na koniec świata :] Link to post
Guest Dev Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Teraz w sumie jedyną osobą, której ufam to moja dziewczyna. Każdy temat mogę poruszyć, nie mam żadnych tajemnic i to jest najlepszy przyjaciel:) Link to post
Stephanie 1 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Moim najlepszym przyjacielem jest mój partner - możemy rozmawiać na każdy temat i potrafimy się wzajemnie wspierać. Link to post
Poziomka 0 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Mój chłopak i przyjaciółka Cysia :shy: Zawsze są przy mnie i mogę na nich poelgac. Link to post
val 75 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 chłopak. nikt więcej. nie ufam do końca ludziom, przyjaciół nie mam, bo nie chcę mieć. Link to post
Lusia1 0 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Hmm płeć męska :) nie lubię rozmawiać z dziewczynami xD większość które znam są fałszywe.. wolę trzymać się z daleka. W gronie facetów jest zawsze wszystko jasne, potrafią mówić szczerze i prosto z mostu. Szanuje :) Link to post
callador 0 Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Sądzę żę nie mam takiej osoby której powierzyłbym mój sekret ze względu na to iż wiem że nie dotrzymają danego słowa Link to post
Eroll 0 Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Tak, mam osobę, którą mogę tak nazwać. Znamy się już 11 lat, więc całkiem dobrze. Ja mogę powiedzieć wszystko jej, ona mnie. Możemy na siebie liczyć, gadać ze sobą, milczeć, śmiać się i płakać. Fajny układ (; Link to post
emre 0 Posted March 24, 2010 Report Share Posted March 24, 2010 Jest kilka takich osob. Przede wszystkim moj brat. Duzo razem przeszlismy i wiem, ze nigdy mnie nie zostawi, i nigdy sie na nim nie zawiode. Dopiero smierc nas rozlaczy Ale takze chlopak, przyjaciel i przyjaciolka tylko, ze w tych przypadkach za kilka lat moze byc roznie, ale w tej chwili moge im powiedziec wszystko. Link to post
Judy Neko 4 Posted April 8, 2010 Report Share Posted April 8, 2010 Mam koleżankę/ przyjaciółkę Justynę, której mogę się zwierzać, wierząc że nikomu nic nie powie. Link to post
Martynka11 0 Posted April 11, 2010 Report Share Posted April 11, 2010 Przyjaciel /ka..to jest osoba bardzo ważna dla nas i musimu tak jej wierzyć żeby jej zaufać i mówić jej o wszystkim...ta osoba jest dla nas jak brat lub siostra :) Link to post
Guest Wojtek Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Mam, w sumie 2-ch, ale jeden jest taki, z którym o wszystkim rozmawiam. Jakby sie uprzeć to jeszcze rebellious angel, można by zaliczyć do tej grupy Link to post
stokrota 0 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Moim najlepszym przyjacielem jest mój partner - on jeden zna mnie w 100% i jest ze mną w dobrych i złych chwilach - dobrze, że go spotkałam :) Link to post
rebellious angel 80 Posted April 30, 2010 Report Share Posted April 30, 2010 Jakby sie uprzeć to jeszcze rebellious angel, O kurcze. Dzięki, dzięki. [; Sama nie wiem czy mam takiego PRZYJACIELA. Mam paru znajomych, którym ufam, zwierzamy się nawzajem, pomagamy sobie, ale czy mogę im 100% ufać? Myślę, że to czas pokaże i mam nadzieję, że się nie zawiodę na tych osobach. Link to post
Recommended Posts