beatag60 4 Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Napiszcie, jakie macie ulubione miejsca w naszym ukochanym kraju i dlaczego je wyrózniacie? Uwielbiam Rymanów Zdrój i okolice podkarpackie. Wspaniały klimat, nawet drzewa pachną. Wiele naturalnych czystych i dzikich terenów. Tam odpoczywam i oddycham. Kocham wszystkie góry, Bieszczady i Karpaty najbardziej, a Alpy to moja maniakalna miłość taaak Link to post
Catalina 0 Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 Mazury... Uwielbiam ciszę, spokój, a właśnie tam mogę to wreszcie poczuć. Szum mazurskich jezior, śpiew ptaków, deszczyk to moje lekarstwo na stres i przemęczenia. .cool Link to post
rebellious angel 80 Posted January 28, 2009 Report Share Posted January 28, 2009 A ja powiem tak ,że moim ulubionym miejscem nie są jakieś góry czy morze ,a miejsce gdzie obecnie mieszkam .Nie jest to wielkie miasto czy coś ,ale podoba mi się i przede wszystkim dobrze się w nim czuję i to jest dla mnie najważniejsze .Nie powiem ,bo morze ,góry ,rózne jeziora są piękne .Jednak przywiązanie mam do swojej miejscowości .Nie lubię wielkiego szumu ,więc wybrać się nad zalew ,do lasu w pobliskiej mi okolicy jest najpiekniejsze =) Link to post
Guest Amethyst Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Góry , góry i jeszcze raz góry .. Karpacz . Tam jest pięknie. Link to post
Oinad 0 Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Olsztyn jest piękny ^_^ Link to post
Dekster 0 Posted February 20, 2010 Report Share Posted February 20, 2010 Przyjedźcie sobie na Podlasie latem. Ja, wychodząc z domu, mam dookoła las, cały horyzont. :D Link to post
Ishtar 4 Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Połczyn Zdrój, Szklarska Poręba, Tymbark, Zamość i Zakopane. carolynn 1 Link to post
Koleszko 204 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Tymbark :sugoi: :hump: Link to post
Guest Anonymous Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 W Polsce strasznie uwielbiam Kraków, dla mnie to miasto ma klimat. Poza tym pewna wieś na Śląsku, przywiązana jestem do niej, ze względu na rodzinę i jakoś tak mam, że w sumie nie ma tam nic ciekawego, a wszystkie chwile są takie inne i mają w sobie 'to coś', uwielbiam się tam włóczyć i podziwiać krajobraz niezepsuty modernizacją. Góry, morze i jeziora również mają swój urok, fakt. Link to post
Pyskata. 179 Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Piwnica mojej babci i pola za miastem, ahahhaah. Kocham moje miasto i uwielbiam Gdańsk jeszcze. A tak to Kraków, Wrocław, Łagiewniki i Sopot :D carolynn 1 Link to post
trus 208 Posted December 6, 2010 Report Share Posted December 6, 2010 Wrocław no, ja wiem moje miasto + Łódź, Katowice, Warszawa, Gdańsk :puppyeyes: Link to post
TrisHa 2 Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Mi się bardzo podoba w Kaziemierzu Dolnym ,Szklarskiej Porębie i Krynicy Górskiej. carolynn 1 Link to post
agusiek 3 Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 okolice podkarpackie. Wspaniały klimat dobre xD A ja właściwie wyróżnię tylko Bieszczady. Link to post
dolly 2 Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Najbardziej lubię Zakopane, byłam tam parę razy i naprawdę miło wspominam, gdybym mogła zamieszkałbym tam na stałe :) Uwielbiam tamten klimat góry, nawet te deszczowe dni mi się podobają. carolynn 1 Link to post
kissmyass 12 Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 Kocham Wadowice, mieszkałem tam przez kilka lat i uważam że to piękne miasto a park jest cudowny...tyle czasu tam spędziłem :] Oprócz tego rynek w Zamościu, szczególnie zimą, bajka. To jeden z najładniejszych rynków jakie widziałem. Śmierdząca Warszawa się nie równa. No i Kraków. Wawel, Wawel, Wawel. Kto był ten wie jak za***iście jest tam latem. Link to post
Maurycy 225 Posted October 8, 2013 Report Share Posted October 8, 2013 Polesie, zwłaszcza pod Włodawą. Niezniszczone jeszcze przez człowieka lasy, raj dla miłośników przyrody. Powietrze czyste, ptactwo przednie, grzyby jak wiadra, wódka tania. Link to post
matthew 2 Posted October 9, 2013 Report Share Posted October 9, 2013 Mazury i góry. :) Za Polskim morzem nie przepadam. Link to post
Disorder 332 Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 lubię Trójmiasto, Wrocław, Mazury, góry i stolicę. Kraków też da się lubić. Link to post
Janko Bzykant 79 Posted May 21, 2019 Report Share Posted May 21, 2019 Tykocin, Drohiczyn, Krosno, Dukla, Rymanów - Zdrój, Iwonicz - Zdrój, Wysowa- Zdrój, Krynica - Zdrój oraz cały obszar Łemkowyny z uroczymi wioseczkami, cerkiewkami i cmentarzami z I w.św. Oczarowany także jestem Polanicą oraz Dusznikami, a także Kudową - Zdrój. Jednym z cudów świata jest obszar Dolnego Śląska i jego Dolina Pałaców i Ogrodów. Link to post
Recommended Posts