Jump to content

Tatuaże

Guest Amethyst

Recommended Posts

Z imionami raczej bym się wstrzymywała,bo tak jak wspomniała - val -  facet/dziewczyna odchodzi w siną dal,a  niechciana "pamiątka" pozostaje. Sama widziałam jak wygląda potem usuwanie czegoś takiego, nie dosyć,że - niestety - boli,to jeszcze kosztuje. Mam kuzyna wytatuowanego jak witraż - ohyda - ale na Jego upór rady nie ma,nie da sobie przetłumaczyć. Ja o ile już to ewentualnie małą różyczkę i kiedyś tam,ale nie znoszę niepewnego,albo i pewnego  bólu. ;)

• 5 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Maximusica, a po co Ty tyle zdjęć wrzucasz i nie raczysz nic o nich napisać? :D

Ja chętnie zrobiłabym sobie tatuaż, ale jestem osobą, która zmienia często zdanie i wolałabym z tą decyzją dłużej poczekać, a obecnie myślę o tatuażu już około roku. ;) Chciałabym gdzieś na plecach, koło łopatki, niekoniecznie tatuaż z super mądrym przekazem ;)

• 2 months later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 7 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
W dniu 21.10.2012 o 22:03, Disorder napisał:

osobiście lubię małe tatuaże, które coś znaczą dla posiadacza.

sama chcę sobie zrobić na kości biodrowej, nadgarstku i za uchem.

póki co posiadam jeden, zrobiony 3 lata temu prawie - na nadgarstku. jest to dla mnie bardzo ważna sprawa, ponieważ nie jest w stanie mi się znudzić i ma ważne znaczenie.

planuję jeszcze kilka.