Jump to content

E-papieros

Recommended Posts

Obcy tego nie da sie ot tak ustalić....ja wapuje różne smaki, mieszam je z bazą. Liqiudów raczej nie kupuje.

Kupuje natomiast baze np...100 ml i mieszam ją z aromatami: wiśnia Tabacco, mieta, Mocca itp. Mam porobione buteleczki 20ml, 10ml lub 5 ml i je sobie pale na zamiane wiec nie jestem w stanie Ci konkretnie odpowiedzieć...

• 1 month later...
Paliłem e-papierosa jakiś czas ale według mnie jest to nieporozumienie.

A po drugie ostatnio wzięli je na celownik i wyszło że szkodzą bardziej od narmanlych papierosów.

Okazało się że tytoń jest zdrowszy.

Jakieś konkrety? Równie dobrze mógłbym napisać że jogurt Jogobelli w Biedronce okazał sie trujący....ale jakbym ja tak napisałbym to podałbym składnik który to powoduje...jak jest w Twoim przypadku? Co wykryli?? Nadal wode w płucach?

Sprecyzuj odpowiedz...

Moda modą tyle że ja osobiście nie robie tego dla mody. "Wapując" zauważyłem że oddycham lepiej "głebiej" - moge wiecej. Nie mam kaszlu. Tak czy inaczej nadal ma to zły wpływ na nasze "serduch". Interesowałyby mnie konkrety (jakoś nie miałem dawno czasu poczytać nowości odnosnie e-palenia oraz jego zagrozeń) co do problemów jakie e-palenie moze wywierać. I tytoń i -epalenie nie jest zdrowe. To wie każdy, ale mając do wyboru to "gorsze zło" wybrałem e-fajki i nie dla mody. Oczywiscie są rózni, kiedyś na jakimś forum koleś napisał że nigdy zwykłego papierosa w bizi nie miał ale kupił sobie e-papieroska bo ma " słodki dymek" i go sobie popala..porażka..bo tak wpadnie w nałód którego lepiej wogóle nie zaczynać.