Jump to content

Plany na przyszłość

nosense

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Wyciągam temat.

Plany mam te od dłużej i te ostatnie. Na pewno chcę być z moim Mężczyzną, bez niego żaden plan nie ma sensu ;) Najpierw wspólne ukończenie studiów, potem praca (najlepiej w domu, zdalna lub w wydawnictwie, ew. redakcji), a jak będą finanse na tyle stabilne, no i jakieś mieszkanko własne, to dzieci. Z czasem budowa domu i zakup basseta.

• 2 years later...

Ło Jezu, setki razy się już nad tym zastanawiałem. Lubię sobie wyobrażać przyszłość. I co z tego wynika ? Zostaję prawnikiem, najchętniej radcą prawnym, notariuszem lub sędzią. Poznaję cudowną kobietę z nieskazitelnym charakterem która rodzi mi trójkę dzieci z czego pierwsze musi być koniecznie dziewczynką! :]

Dom za miastem, duża działka, najlepiej niedaleko lasu żeby można było pojeździć quadem. Najchętniej jeszcze jak najbliższej jakiegoś toru gokartowego.

Jasne. Chciałbym pracować w policji. Marzy mi się Centralne Biuro Śledcze. Żyć w Krakowie, albo innym dużym mieście. Mieszkać w jakimś przytulnym mieszkaniu. Mieć piękną i kochającą żonę i dwójkę albo trójkę urwisów.

Do tego wszystkiego dążę.

Guest filuś

Hm, pracować jako tłumacz niem-pol, samodzielnie i najlepiej za granicą. Niewielkie mieszkanie i kogoś do towarzystwa. Kochającego faceta, z którym mogłabym iść na spacer na pola przy winnicach :3

• 2 weeks later...
Guest Karolka

E no ja to bym chciała mieszkać w domu z ogródkiem z mężem :letssin: i parką dzieci mieć psa on pracuję ja opiekuję się dziećmi dopóki dzieci byłyby małe być szczęśliwą matką i żoną :shy:

Wychodzę z założenia, że wybieganie w przyszłość na więcej niż pół roku jest jak stosunek przerywany, ani to ciekawe ani przyjemne. Ogólnie skupiam się na tym co jest teraz, staram się nie planować swojej przyszłości, bo zazwyczaj wszystko diabli biorą i jest rozczarowanie. Dlatego też zazwyczaj planuję najbliższe pół roku.

• 1 year later...
  • 12 years later...