rebellious angel 80 Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Czy zastanawialiście się jak ma wyglądać Wasza przyszłość? Gdzie chcielibyście pracować, mieszkać, jaką mieć rodzinę ,itp .? Wypowiadajcie się :) Link to post
Pogodynka 2 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Chciałabym mieszkać we Wrocławiu i pracować w IMGW ;) Nie duże mieszkanko.. Chciałabym mieć trzy koty, jednego Brytyjczyka Długowłosego i dwa dachowce ;) No i oczywiście potem z czasem męża, dzieci ;) A przedewszytkim kochac i być kochaną ;) Link to post
Guest Anonymous Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Chciałbym mieszkać w Lublinie, mieć żonę 2-3 dzieci i dobrą pracę w jakiejś firmie :) Link to post
Stephanie 1 Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Wyciągam temat. Plany mam te od dłużej i te ostatnie. Na pewno chcę być z moim Mężczyzną, bez niego żaden plan nie ma sensu ;) Najpierw wspólne ukończenie studiów, potem praca (najlepiej w domu, zdalna lub w wydawnictwie, ew. redakcji), a jak będą finanse na tyle stabilne, no i jakieś mieszkanko własne, to dzieci. Z czasem budowa domu i zakup basseta. Link to post
Myś 9 Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Szczerze? Nie zastanawiałam się jeszcze nad tym ale tak w przybliżeniu to chciałabym pracować jako architekt krajobrazu a mieszkać w dużym mieście i być szczęśliwą :] Link to post
Cornel 0 Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Ło Jezu, setki razy się już nad tym zastanawiałem. Lubię sobie wyobrażać przyszłość. I co z tego wynika ? Zostaję prawnikiem, najchętniej radcą prawnym, notariuszem lub sędzią. Poznaję cudowną kobietę z nieskazitelnym charakterem która rodzi mi trójkę dzieci z czego pierwsze musi być koniecznie dziewczynką! :] Dom za miastem, duża działka, najlepiej niedaleko lasu żeby można było pojeździć quadem. Najchętniej jeszcze jak najbliższej jakiegoś toru gokartowego. Link to post
Zagadka 14 Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Na dobrą sprawę nigdy się nad tym nie zastanawiałem, na razie żyje z dnia na dzień, co będzie to będzie ale może już czas aby się nad tym grubszo zastanowić. Link to post
Cichy 4 Posted August 15, 2011 Report Share Posted August 15, 2011 Jasne. Chciałbym pracować w policji. Marzy mi się Centralne Biuro Śledcze. Żyć w Krakowie, albo innym dużym mieście. Mieszkać w jakimś przytulnym mieszkaniu. Mieć piękną i kochającą żonę i dwójkę albo trójkę urwisów. Do tego wszystkiego dążę. Link to post
Guest filuś Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Hm, pracować jako tłumacz niem-pol, samodzielnie i najlepiej za granicą. Niewielkie mieszkanie i kogoś do towarzystwa. Kochającego faceta, z którym mogłabym iść na spacer na pola przy winnicach :3 Link to post
agusiek 3 Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Chciałabym mieszkać na obrzeżach jakiegoś większego miasta, może za granicą. Mieć mały domek z dużym ogrodem, faceta (niekoniecznie męża ) i kota do kompletu. Link to post
kot 20 Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 Chciałabym mieszkać sama z kotem. Nie potrzeba mi męża i dzieci. Link to post
Guest Karolka Posted August 25, 2011 Report Share Posted August 25, 2011 E no ja to bym chciała mieszkać w domu z ogródkiem z mężem :letssin: i parką dzieci mieć psa on pracuję ja opiekuję się dziećmi dopóki dzieci byłyby małe być szczęśliwą matką i żoną :shy: Link to post
Kobeszko 0 Posted August 27, 2011 Report Share Posted August 27, 2011 Wychodzę z założenia, że wybieganie w przyszłość na więcej niż pół roku jest jak stosunek przerywany, ani to ciekawe ani przyjemne. Ogólnie skupiam się na tym co jest teraz, staram się nie planować swojej przyszłości, bo zazwyczaj wszystko diabli biorą i jest rozczarowanie. Dlatego też zazwyczaj planuję najbliższe pół roku. Link to post
nosense 0 Posted August 30, 2011 Author Report Share Posted August 30, 2011 Hmm.. Praca w ABW i brak żony, był bym bardzo zadowolony. ;] Link to post
Luvuu 380 Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Chciałabym zostać nauczycielką, mieć co najmniej dwójkę dzieci, kochającego męża... Jeśli chodzi o dom... Najlepiej gdzieś na uboczu, żeby teren wokół był niezamieszkały. No i jakiś duży pies musi być! :D Link to post
Disorder 332 Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 zawsze wyszystko planowałam, o co pewna osoba się wkurzała i dzięki niemu zaczęłam robić wszystko spontanicznie, bez planów. tak mi łatwiej żyć teraz, bo się nie rozczarowuję. mam pewne przemyślenia, marzenia - tak to wygląda. ;) Link to post
Dev 295 Posted December 31, 2012 Report Share Posted December 31, 2012 Mam w głowie dwa wyjścia: 1. Wziąć się w garść i studiować informatykę z dużym naciskiem na grafikę komputerową 2. Wyjechać za granicę, dorobić się trochę i założyć jakąś własną działalność. Link to post
jagna 4 Posted January 8 Report Share Posted January 8 Założenie rekuperacji bo niestety ale nasz dom nie ma poprawnej wentylacji. Tak więc rekuperacja będzie must have.... Już nawet znaleźliśmy firmę, która nam zamontuje https://ultrawent.pl/ Link to post
Recommended Posts