Luvuu 380 Posted September 26, 2012 Report Share Posted September 26, 2012 Jak wspominacie? Czy Wasze wyniki były zadawalające, a może przekreśliły szansę na znalezienie się w wymarzonej szkole średniej? A może są wśród nas osoby, które egzamin mają ciągle przed sobą albo w ogóle go nie pisały? Czy uważacie, że egzaminy gimnazjalne to dobra "rzecz"? Link to post
Zagadka 14 Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Jak wspominacie? Dla mnie był to lajcik, zwłaszcza że ławkę przede mną siedziała najlepsza osoba w nauce z mojej klasy i mi wystawiła kartę odpowiedzi z pytań zamkniętych :D Czy Wasze wyniki były zadowalające, a może przekreśliły szansę na znalezienie się w wymarzonej szkole średniej? Teraz już nie pamiętam ile miałem punktów ale nie było źle i problemu nie miałem z dostaniem się do szkoły do jakiej chciałem się dostac. Link to post
Maurycy 225 Posted September 28, 2012 Report Share Posted September 28, 2012 Także nie pisałem :) Link to post
Guśka 13 Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 Ponad 87 % z matmy. 79 % podstawowy angielski. Ponad 60 % rozszerzony angielski. 46 % przyrodnicze xD 65 % Polski. Link to post
trus 208 Posted September 30, 2012 Report Share Posted September 30, 2012 Szczerze mówiąc, to nie pamiętam jakie miałam wyniki, ale tragedii chyba nie było xD Bez problemu dostałam się do szkoły do której chciałam i w dalszym ciągu jestem z niej bardzo zadowolona :) Link to post
Luvuu 380 Posted November 17, 2012 Author Report Share Posted November 17, 2012 Miałam dobre wyniki, mogłam się dostać bez problemu do każdej szkoły i każdej klasy w moim mieście. ;) Więc nie narzekałam, chociaż pamiętam, że jak zobaczyłam punkty, to stwierdziłam, że "mogło być lepiej" - cóż, moje wieczne niezadowolenie z siebie xD Link to post
Disorder 332 Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 miałam dobre wyniki, dostałam się do dobrego Liceum w Krakowie i jestem zadowolona z wyboru moich rodziców. na początku nie mogłam się pogodzić z tym, że się przeprowadzam do innego miasta, więc nie chciałam nawet orientować się jaką szkołę wybrać. szybko zrozumiałam, że dzięki temu, że tu zamieszkałam, mam dużo szersze perspektywy. Link to post
Bella 1 Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Byłam zadowolona z wyników, dostałam się tam gdzie chciałam i narzekać nie mogę. Co do samego egzaminu gimnazjalnego to z jednej strony głupio że jeśli komuś powinie się noga to może zapomnieć o wymarzonej szkole, a z drugiej nie wyobrażam sobie chyba innej formy sprawdzenia uczniów z całej Polski. Link to post
Dev 295 Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Wyniki miałem dobre. Mogłem więcej wyciągnąć z tego, ale podszedłem do egzaminu na takim luzie, że sobie głowę odrysowywałem w brudnopisie :zabawa: Link to post
Recommended Posts