Jump to content

Egzamin gimnazjalny

Luvuu

Recommended Posts

Jak wspominacie? Czy Wasze wyniki były zadawalające, a może przekreśliły szansę na znalezienie się w wymarzonej szkole średniej? A może są wśród nas osoby, które egzamin mają ciągle przed sobą albo w ogóle go nie pisały? Czy uważacie, że egzaminy gimnazjalne to dobra "rzecz"?

Jak wspominacie?
Dla mnie był to lajcik, zwłaszcza że ławkę przede mną siedziała najlepsza osoba w nauce z mojej klasy i mi wystawiła kartę odpowiedzi z pytań zamkniętych :D
Czy Wasze wyniki były zadowalające, a może przekreśliły szansę na znalezienie się w wymarzonej szkole średniej?
Teraz już nie pamiętam ile miałem punktów ale nie było źle i problemu nie miałem z dostaniem się do szkoły do jakiej chciałem się dostac.
  • 1 month later...

Miałam dobre wyniki, mogłam się dostać bez problemu do każdej szkoły i każdej klasy w moim mieście. ;) Więc nie narzekałam, chociaż pamiętam, że jak zobaczyłam punkty, to stwierdziłam, że "mogło być lepiej" - cóż, moje wieczne niezadowolenie z siebie xD

• 4 weeks later...

miałam dobre wyniki, dostałam się do dobrego Liceum w Krakowie i jestem zadowolona z wyboru moich rodziców.

na początku nie mogłam się pogodzić z tym, że się przeprowadzam do innego miasta, więc nie chciałam nawet orientować się jaką szkołę wybrać.

szybko zrozumiałam, że dzięki temu, że tu zamieszkałam, mam dużo szersze perspektywy.

• 5 months later...

Byłam zadowolona z wyników, dostałam się tam gdzie chciałam i narzekać nie mogę. Co do samego egzaminu gimnazjalnego to z jednej strony głupio że jeśli komuś powinie się noga to może zapomnieć o wymarzonej szkole, a z drugiej nie wyobrażam sobie chyba innej formy sprawdzenia uczniów z całej Polski.