MalinoweLove 0 Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 kon$a[L], jeżeli masz pisać trzy kropki, to lepiej nie pisz nic. Link to post
kon-a-L- 0 Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Prawda jest taka że wszyscy narzekają na to disco polo a przy nim się bawią dobrze na wszelkich weselach także takie wypowiedzi jakie serwuje dzieciak konsal są śmiesznePrawda jest taka, że powinieneś lepiej rozwinąć komory mózgowe zanim zaczniesz płytko komentować teksty inteligentniejsze od twojego orzecha we łbie. Link to post
Pyskaty 0 Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Prawda jest taka, że powinieneś lepiej rozwinąć komory mózgowe zanim zaczniesz płytko komentować teksty inteligentniejsze od twojego orzecha we łbie. No jesteś przykładem na to że jak nikt nie uważa że jesteś inteligentny zawsze możesz sam sobie pochlebiać ;-) Link to post
kon-a-L- 0 Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Prawda jest taka, że powinieneś lepiej rozwinąć komory mózgowe zanim zaczniesz płytko komentować teksty inteligentniejsze od twojego orzecha we łbie. No jesteś przykładem na to że jak nikt nie uważa że jesteś inteligentny zawsze możesz sam sobie pochlebiać ;-) Szkoda, że natomiast ty nie jesteś przykładem na to, że jak ktoś napisze posta to potrafisz go zrozumieć. Link to post
Pyskaty 0 Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Szkoda, że natomiast ty nie jesteś przykładem na to, że jak ktoś napisze posta to potrafisz go zrozumieć. no wtedy byłby paradoks bo przecież inteligencją jesteś ty ;-) I to jest ostatni mój wpis nie na temat twój już był i jak teraz będziesz odchodził od tematu warn pamiętaj Link to post
kon-a-L- 0 Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 no wtedy byłby paradoks bo przecież inteligencją jesteś ty ;-)Skoro człowieka z przeciętną inteligencją nazywasz przedstawicielem MENSY to naprawdę coś z tobą jest nie tak ^^" I to jest ostatni mój wpis nie na temat twój już był i jak teraz będziesz odchodził od tematu warn pamiętajDisco-polo jest mało wymagające od słuchacza, przy tym bardzo prostackie, ale jednocześnie skoczne i zabawne, co usprawiedliwia ludzi bawiących się na weselach, ale jak słucha się tego codziennie przez parę godzin to naprawdę potrafi cofnąć w rozwoju.Szkoda, że nie wyczytałeś tego z mojego pierwszego posta - po prostu włączył ci się instynkt człowieka riposty :clap: Link to post
Pyskaty 0 Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 Skoro człowieka z przeciętną inteligencją nazywasz przedstawicielem MENSY to naprawdę coś z tobą jest nie tak ciągle mówisz o tej inteligencji więc coś musi być na rzeczy ;-) masz kompleksy ale nie martw się każdy jakieś ma ;-) Disco-polo jest mało wymagające od słuchacza, przy tym bardzo prostackie, ale jednocześnie skoczne i zabawne, co usprawiedliwia ludzi bawiących się na weselach, ale jak słucha się tego codziennie przez parę godzin to naprawdę potrafi cofnąć w rozwoju. Pierwszy raz słyszę by taka muzyka albo jakakolwiek cofała w rozwoju znów jakieś bezsensowne wnioski ;-) pamiętaj że twoja mama i tata słuchali jej całe życie więc wychodzi na to że są ....... ;-) he he i wyszedłeś ty czyli ...... ;-) hheh Link to post
kon-a-L- 0 Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 ciągle mówisz o tej inteligencji więc coś musi być na rzeczyNo, w końcu na to wpadłeś :hihi: Pierwszy raz słyszę by taka muzyka albo jakakolwiek cofała w rozwojuI dlatego tak trudno ci to zrozumieć co ja o tym sądzę?znów jakieś bezsensowne wnioskiTo postaraj się pisać z sensem ;Ppamiętaj że twoja mama i tata słuchali jej całe życiePrzybijasz sobie tylko gwoździe do trumny. hehehehe Link to post
Krolik 0 Posted December 7, 2009 Report Share Posted December 7, 2009 Byłem na imprezach, kilkunastu w życiu, zawsze bylo disko polo, nigdy sie nie bawiłem, zawsze starałem sie wyjsc, byc jak najdalej, odizolowac się od ludzi "bawiacych się" z tymi "rytmami". Rodzice nie koniecznie musieli sluchac disko-polo, vide moi. Link to post
Judy Neko 4 Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Nie lubię disco polo, ale jak inni lubią słuchać muzyki tego typu i nie robią tego tak głośno, że ja to słyszę, to czemu nie? O gustach się nie dyskutuje. ;) Link to post
Samiel 0 Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Jak byłem mały to słuchałem disco polo ale teraz już nie słucham i rozumiem że można się przy tym bawić(choć mi nie odpowiada taka muzyka) ale już nie rozumiem jak można tego słuchać na codzień Link to post
dolly 2 Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Nic nie mam do ludzi, którzy słuchają disco polo muzyka jak każda inna, mi się przy niej dobrze tańczy :) Link to post
Piter10 0 Posted July 15, 2010 Report Share Posted July 15, 2010 Disco Polo jedynie wtedy mi się podoba jak jestem pijany, ale po trzeźwemu nigdy nie słucham tego rodzaju muzyki i nie wiem jak można tego słuchać na co dzień. Link to post
kissmyass 12 Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Nie przepadam za tą muzyką...ale przyznam że po pijanemu dobrze mi się do niej tańczy. Teksty ma płytkie, śmieszne, często bezsensu :/ Link to post
Impulsive 1 Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Powiem tyle : "nikt nie słucha a każdy zna teksty piosenek" nie ma imprezy domówki/wiejskiej potańcówki gdzie nie ma discopolo, powiedzmy sobie szczerze to jest wszechobecne .. sama nie lubie tej muzyki bo nie jest w moim stylu, ale jak jest impreza to do takich rytmów najlepiej się bawi, można się pośmiać i pośpiewać te żenujące teksty. Link to post
Marcinox 37 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Niech mi powie ktoś, że gdzieś na weselu puszczają rock lub metal :D a pęknę ze śmiechu ;P Każdy słuchał discopolo wcześniej czy później. I popieram Impulsive, każdy zna te teksty.. A poza tym przy tym się najlepiej tańczy, bawi. Słucham tej muzyki i powiem mam tyle; nie raz są fajne piosenki i czasem ukazują ludzkie życie, na prawdę :D Link to post
B4rt3K 28 Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Disco polo jest fajne !! Od zawsze tego słuchałem, dla mnie to nie obciach. Ostatnio przerzuciłem się na H&H i Metal, ale disco polo nadal troche słucham.:) Link to post
ReDi 0 Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 więc tak: myślę że to żaden obciach, ktoś lubi lub ktoś nie lubi. Np. osoba która słucha Disco a nie słucha electro czy tam coś innego może powiedzieć, że właśnie to jest obciach. disco nie słucham ale raz na jakiś czas wpadnie jakiś kawałek w ucho ;D Link to post
Myś 9 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 Raczej żaden obciach bo wielu ludzi dobrze się bawi przy takiej muzyce, sama nawet czasem lubię tego posłuchać dla urozmaicenia. Link to post
Prelegent 2 Posted June 20, 2011 Report Share Posted June 20, 2011 "Disco kastety lepsze od kobiety" Link to post
Hexe 0 Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Hmm wydaje mi sie , że znów wraca moda na disco . W sumie nie mam nic do tej muzyki , świetnie sie można przy niej wybawić , najlepsza na jakieś 18 stki, wesela :) Jeżeli ktos ją bardzo lubi to niech słucha, nie oceniam czlowieka po tym czego słucha bo to głupota... Link to post
Frodeck 4 Posted September 7, 2011 Author Report Share Posted September 7, 2011 bez disco polo nie ma żadnego wesela - koniec i kropka! Link to post
carolynn 84 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Nie słucham disco polo, ale też nie uważam, aby słuchanie takiej muzyki było obciachem. Ba, jak wesela mogłyby się odbyć bez rytmicznego "Jesteś szalona" czy "Majteczki w kropeczki"? :D najciekawszym jest to, że większość znanych mi osób, które deklarują się jako antyfani disco polo, na tego typu imprezach dorównują w śpiewie reszcie biesiadników... A dzień później znów stają się zagorzałymi przeciwnikami takiej muzyki. :P Link to post
Lexis 15 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Nie trawię :P Jak ktoś lubi - nie ma sprawy. Nie lubię też wesel. I dyskotek. I potańcówek przy disco polo. Jeśli już mam wybór to zdecydowanie preferuję muzykę klubową. Na wesela nie chodzę, powodowana traumatycznymi doświadczeniami. Na szczęście większość znajomych mi ludzi ogranicza się w takich zabawach, sprowadzając uroczystości uczczenia swojego zniewolenia do całkiem miłych, kameralnych imprezek ;) Link to post
Jacqueline 20 Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Nigdy nie słuchałam, nie lubię takiej muzyki. Nie umiem się przy tym bawić, drażni moje uszy. Ze względu na to, że w 90paru% leci na weselach raczej omijam te eventy. Link to post
Recommended Posts