Jump to content

Disco polo

Frodeck

Recommended Posts

Prawda jest taka że wszyscy narzekają na to disco polo a przy nim się bawią dobrze na wszelkich weselach także takie wypowiedzi jakie serwuje dzieciak konsal są śmieszne
Prawda jest taka, że powinieneś lepiej rozwinąć komory mózgowe zanim zaczniesz płytko komentować teksty inteligentniejsze od twojego orzecha we łbie.
Prawda jest taka, że powinieneś lepiej rozwinąć komory mózgowe zanim zaczniesz płytko komentować teksty inteligentniejsze od twojego orzecha we łbie.

No jesteś przykładem na to że jak nikt nie uważa że jesteś inteligentny zawsze możesz sam sobie pochlebiać ;-)

No jesteś przykładem na to że jak nikt nie uważa że jesteś inteligentny zawsze możesz sam sobie pochlebiać ;-)

Szkoda, że natomiast ty nie jesteś przykładem na to, że jak ktoś napisze posta to potrafisz go zrozumieć.
Szkoda, że natomiast ty nie jesteś przykładem na to, że jak ktoś napisze posta to potrafisz go zrozumieć.

no wtedy byłby paradoks bo przecież inteligencją jesteś ty ;-)

I to jest ostatni mój wpis nie na temat twój już był i jak teraz będziesz odchodził od tematu warn pamiętaj

no wtedy byłby paradoks bo przecież inteligencją jesteś ty ;-)
Skoro człowieka z przeciętną inteligencją nazywasz przedstawicielem MENSY to naprawdę coś z tobą jest nie tak ^^"
I to jest ostatni mój wpis nie na temat twój już był i jak teraz będziesz odchodził od tematu warn pamiętaj
Disco-polo jest mało wymagające od słuchacza, przy tym bardzo prostackie, ale jednocześnie skoczne i zabawne, co usprawiedliwia ludzi bawiących się na weselach, ale jak słucha się tego codziennie przez parę godzin to naprawdę potrafi cofnąć w rozwoju.

Szkoda, że nie wyczytałeś tego z mojego pierwszego posta - po prostu włączył ci się instynkt człowieka riposty :clap:

Skoro człowieka z przeciętną inteligencją nazywasz przedstawicielem MENSY to naprawdę coś z tobą jest nie tak

ciągle mówisz o tej inteligencji więc coś musi być na rzeczy ;-) masz kompleksy ale nie martw się każdy jakieś ma ;-)

Disco-polo jest mało wymagające od słuchacza, przy tym bardzo prostackie, ale jednocześnie skoczne i zabawne, co usprawiedliwia ludzi bawiących się na weselach, ale jak słucha się tego codziennie przez parę godzin to naprawdę potrafi cofnąć w rozwoju.

Pierwszy raz słyszę by taka muzyka albo jakakolwiek cofała w rozwoju znów jakieś bezsensowne wnioski ;-) pamiętaj że twoja mama i tata słuchali jej całe życie więc wychodzi na to że są ....... ;-) he he i wyszedłeś ty czyli ...... ;-) hheh

ciągle mówisz o tej inteligencji więc coś musi być na rzeczy
No, w końcu na to wpadłeś :hihi:
Pierwszy raz słyszę by taka muzyka albo jakakolwiek cofała w rozwoju
I dlatego tak trudno ci to zrozumieć co ja o tym sądzę?
znów jakieś bezsensowne wnioski
To postaraj się pisać z sensem ;P
pamiętaj że twoja mama i tata słuchali jej całe życie
Przybijasz sobie tylko gwoździe do trumny. hehehehe
  • 4 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...

Powiem tyle :

"nikt nie słucha a każdy zna teksty piosenek"

nie ma imprezy domówki/wiejskiej potańcówki gdzie nie ma discopolo, powiedzmy sobie szczerze to jest wszechobecne ..

sama nie lubie tej muzyki bo nie jest w moim stylu, ale jak jest impreza to do takich rytmów najlepiej się bawi, można się pośmiać i pośpiewać te żenujące teksty.

Niech mi powie ktoś, że gdzieś na weselu puszczają rock lub metal :D a pęknę ze śmiechu ;P Każdy słuchał discopolo wcześniej czy później. I popieram Impulsive, każdy zna te teksty.. A poza tym przy tym się najlepiej tańczy, bawi. Słucham tej muzyki i powiem mam tyle; nie raz są fajne piosenki i czasem ukazują ludzkie życie, na prawdę :D

więc tak: myślę że to żaden obciach, ktoś lubi lub ktoś nie lubi. Np. osoba która słucha Disco a nie słucha electro czy tam coś innego może powiedzieć, że właśnie to jest obciach.

disco nie słucham ale raz na jakiś czas wpadnie jakiś kawałek w ucho ;D

• 10 months later...

Hmm wydaje mi sie , że znów wraca moda na disco . W sumie nie mam nic do tej muzyki , świetnie sie można przy niej wybawić , najlepsza na jakieś 18 stki, wesela :) Jeżeli ktos ją bardzo lubi to niech słucha, nie oceniam czlowieka po tym czego słucha bo to głupota...

• 2 months later...
  • 7 months later...

Nie słucham disco polo, ale też nie uważam, aby słuchanie takiej muzyki było obciachem. Ba, jak wesela mogłyby się odbyć bez rytmicznego "Jesteś szalona" czy "Majteczki w kropeczki"? :D najciekawszym jest to, że większość znanych mi osób, które deklarują się jako antyfani disco polo, na tego typu imprezach dorównują w śpiewie reszcie biesiadników... A dzień później znów stają się zagorzałymi przeciwnikami takiej muzyki. :P

Nie trawię :P Jak ktoś lubi - nie ma sprawy. Nie lubię też wesel. I dyskotek. I potańcówek przy disco polo. Jeśli już mam wybór to zdecydowanie preferuję muzykę klubową.

Na wesela nie chodzę, powodowana traumatycznymi doświadczeniami. Na szczęście większość znajomych mi ludzi ogranicza się w takich zabawach, sprowadzając uroczystości uczczenia swojego zniewolenia do całkiem miłych, kameralnych imprezek ;)