Jump to content

Papierosy

Recommended Posts

Guest Anonymous

Wg. mnie Ci co palą sami sobie szkodzą , paliłam w te wakacje i wiem ze papiery to jest taki glupi nawyk ze makabra :/ ale ja dzięki mojej silnei wolii >rotfl< wyszłam z nałogu bez jakichkolwiek problemów xD i nie mam zamiaru palić ;) teraz żałuje że wogóle paliłam ... :)

• 1 month later...
Guest Anonymous

Kiedyś paliłam :( To głupi nałóg paliłam bo miałam problemy ... denerwowałam Się dużo itp. :( Boje Się ze z moją słabą psychiką znowu zaczne ... :(

Palilem 8 lat i to nawet do 2 paczek dziennie, zaczalem jak skonczylem podstawowke, na szczescie nie pale juz 2 lata :)

Mój tata nie może przestać chociaż bardzooo chce.

Polecam tabletki Tabex - nie sa tak drogie jak komercyjne NiQuitin, a wg mnie skuteczne, przynajkniej mi pomogly :) Powodzenia dla taty :)

Palę cygaretki mentholowe i nie zamierzam rzucić. Był czas że chciałam, ale czy warto torturować swój umysł skoro lubi się to robić? Jeden lubi zbierać znaczki inny bluzgać a ja sobie palę fajeczki. Oczywiście początkującym powiem - nie zaczynaj ;P . Wkurzają mnie jednak ludzie nie szczędzący słów krytyki na palaczy, a dlaczego? Bo sami też mają swoje wady a uważają się za najlepszych bo nie palą. Na kimś w końcu trzeba podnosić swoje ego.