rebellious angel 80 Posted February 2, 2009 Report Share Posted February 2, 2009 Palicie? Od jkaiego czasu? W jakich okolicznościach zaczęliście?Co sądzicie o nich? Link to post
Guest Anonymous Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Wg. mnie Ci co palą sami sobie szkodzą , paliłam w te wakacje i wiem ze papiery to jest taki glupi nawyk ze makabra :/ ale ja dzięki mojej silnei wolii >rotfl< wyszłam z nałogu bez jakichkolwiek problemów xD i nie mam zamiaru palić ;) teraz żałuje że wogóle paliłam ... :) Link to post
Guest Anonymous Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 nie lubię palczów zbytnio nie pale bo mam astme i sie dusze jak ktoś pali.. Link to post
Pogodynka 2 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Nie paliłam nigdy i nie zamierzam, chociaż nie wiadomo jak się życie potoczy. Żyjemy z dnia na dzien, w biegu pośpiechu, nie możemy zatrzymac czasu i nigdy nie wiadomo co tam naprawde będzie jutro... Link to post
lorenzo15 0 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Nie paliłem nigdy i nie zamierzam,ale niewiadomo jka sie zycie potoczy Link to post
MalinoweLove 0 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Próbowałam, ale nie mam tak, że MUSZĘ zapalić ! I nie latam po starszych koleżankach, aby mi papierosy kupili ! Nie. Spróbowałam, i mi wystarczy xD Link to post
jareth 0 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 paliłam w te wakacje ale ja dzięki mojej silnei wolii >rotflJa paliłam chyba z 10lat,teraz ie palę,to jest wyjście z nałogu. :lol-sweat: Link to post
rebellious angel 80 Posted March 7, 2009 Author Report Share Posted March 7, 2009 jareth to podziwiam :) Ja nie paliłam, nie palę, a czy będę nie wiem..narazie wiem jedno ,nie ciągnie mnie do tego i może dobrze. Jakbym wiedziała ,że będę mogła przestać palić jak jareth to bym się nie obawiała niczego :) Link to post
jareth 0 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Odrobina chęci i wszystko można :shy: Link to post
rebellious angel 80 Posted March 7, 2009 Author Report Share Posted March 7, 2009 Noo..i chyba silnej woli :) Mój tata nie może przestać chociaż bardzooo chce. :P Link to post
jareth 0 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Ja skończyłam z ostatnim papierosem w paczce. Link to post
Guest Anonymous Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Kiedyś paliłam :( To głupi nałóg paliłam bo miałam problemy ... denerwowałam Się dużo itp. :( Boje Się ze z moją słabą psychiką znowu zaczne ... :( Link to post
Pogodynka 2 Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Boje Się ze z moją słabą psychiką znowu zaczne ... :( Dasz radę :* Link to post
detektyf 0 Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Palilem 8 lat i to nawet do 2 paczek dziennie, zaczalem jak skonczylem podstawowke, na szczescie nie pale juz 2 lata :) Mój tata nie może przestać chociaż bardzooo chce. Polecam tabletki Tabex - nie sa tak drogie jak komercyjne NiQuitin, a wg mnie skuteczne, przynajkniej mi pomogly :) Powodzenia dla taty :) Link to post
rebellious angel 80 Posted March 9, 2009 Author Report Share Posted March 9, 2009 Polecam tabletki Tabex - nie sa tak drogie jak komercyjne NiQuitin, a wg mnie skuteczne, przynajkniej mi pomogly Powodzenia dla taty O dziękuję :) Powiem mu o tym :P I chciałabym żeby zadziałały :) Link to post
Guest Anonymous Posted March 11, 2009 Report Share Posted March 11, 2009 Never, nie miałem w ustach i nie zamierzam. Nie wyobrażam sobie także palących dziewczyn : | Link to post
rebellious angel 80 Posted March 12, 2009 Author Report Share Posted March 12, 2009 Nie wyobrażam sobie także palących dziewczyn : | Brawooo :) Link to post
Koleszko 204 Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Taa Magik ma rację. Ja też nie palę i dziwię się jak widzę gościa lub dziewczynę w moim wieku (lub młodszą) z papierosem w ręku. Póki co nie mam zamiaru palić, ale wiadomo, nikt nigdy nie przewidzi co stanie się w przyszłości;] Link to post
Ibanez 1 Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 3-4 papierosy dziennie to chyba nie jest dużo? A jescze z z dwa lata temu była to paczka dziennie. Rzucać nie mam zamiaru, bo jakiś nałóg trzeba mieć a umrzeć można od 1001 innych rzeczy. Link to post
Koleszko 204 Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 No niby masz rację, no ale... Skoro paliłaś paczkę dziennie, a teraz palisz 2-3 na dzień to i tak już jakiś postęp :) Link to post
Ibanez 1 Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Skoro paliłaś Paliłem paczkę dziennie. xD co dziwne w niecałe trzy tygodnie udało mi się zredukować tak drastycznie ilość fajek. Link to post
Dairinn 2 Posted March 20, 2009 Report Share Posted March 20, 2009 Palę cygaretki mentholowe i nie zamierzam rzucić. Był czas że chciałam, ale czy warto torturować swój umysł skoro lubi się to robić? Jeden lubi zbierać znaczki inny bluzgać a ja sobie palę fajeczki. Oczywiście początkującym powiem - nie zaczynaj ;P . Wkurzają mnie jednak ludzie nie szczędzący słów krytyki na palaczy, a dlaczego? Bo sami też mają swoje wady a uważają się za najlepszych bo nie palą. Na kimś w końcu trzeba podnosić swoje ego. Link to post
Zagadka 14 Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Pale od jakiś 6 lat, zacząłem palić w gimnazjum dla szpanu chyba... Wszyscy kumple na przerwie szli zapalić a ja nie, to trzeba było zacząć palić i tak przerodziło się to w nałóg i jest tak do dzisiej Link to post
Pogodynka 2 Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Pale od jakiś 6 lat, zacząłem palić w gimnazjum dla szpanu chyba... Wszyscy kumple na przerwie szli zapalić a ja nie, to trzeba było zacząć palić i tak przerodziło się to w nałóg i jest tak do dzisiej A czy kiedyś zamierzałeś/zamierzasz rzucić? Link to post
kiriosz 2 Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Nie palę i nie mam zamiaru. Nie chcę zatruwać sobie życia, lub je skracać, a przy okazji tracić pieniądze. Link to post
Recommended Posts